Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

parkerville ile campos city arasında, girişinde ambulans olan koca bir market var. Boş karakterle içeri girip bir kaç sunucu değiştirince silah falan edinebiliyorsunuz (gerçi işin rp kısmını burada hiç ediyoruz ama). bi sunucuda, hemen kapısında adam vurdular girer girmez. görünce oturup bekledim 5 dakka, loot almaya gelen 2 adamı da keklik gibi avlayıp koca bir loot ile başbaşa kaldım. Koca bir çanta dolusu loot ve 6 tane silah ile yoluma devam ettim. bu da böyle bir anımdır.

Bazı günler adam göremiyorum, boş boş dolanıp sonunda da vuruluyorum fakat gene de doyurucu oluyor oyun. Başarılı olmuş, umarım daha iyi bir beta süreci bizi bekliyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Biz 3 arkadaş daha yeni keşfettik bu oyunu, patide konu var mı diye bakayım dedim 86 sayfa olmuş :) Oyun tek başına oynanacak gibi değil bence, arkadaşa aldık haftasonu onda kaldım, 2 gün deli gibi dolandık (tüm kuzeydeki yerleri smallville'den itibaren yukarıya) bulduğumuz tek şey bir adet tabanca..

Şu an oyun alfa'da olduğundan çok tatsız bir halde, bende bugün alıp yükleyeceğim, kalabalık bir grup oluşturma düşüncesi var ise katılmak isteyebiliriz, uzun soluklu oynanabilecek bir oyun olabilir diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 3 kişi toplamda 10'dan fazla adam öldürdük, sanırım aramızdan 2 kişi bütün günü yara bile almadan kapattı. 1 kişi sniperla şehrin dışına yatıp geleni gideni kontrol ediyo, diğer ikisi içeri girip varsa adamları avlıyo, kaçan olursa sniper zaten kaçabileceği yerde bekliyo. Deli keyif düzgün oynayınca.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Düzgün formasyona sahip gidip birbirinize alışırsanız bi yerden sonra sıkıntı olmuyor, ama 3-4 kişiyi geçmemek lazım. Sürekli konuşarak oynamak lazım bir de, şuradan köşeyi dönüyorum, buraya giriyorum vs. diye.

Aynen katılıyorum, 3-4 arkadaş oynarken oldukça rahat hareket ediyorduk, sayı arttıkça problemler çıkmaya başladı bizde de. Biri kaybolur bi saat onu ararsın, bu sırada takımdan olmayan biri gelir ekibin yanına anlayana kadar adamın düşman mı yoksa arkadaşın mı olduğu o seni öldürür falan. sakat işler.
Sosyal ağlarda paylaş

abi airportta kulede bi sniper cı beni sıkıştırdı çıkmaya çalışırken birini vurdum,vurduğum adamların itemlerini alırken sniper cıda beni vurdu :D.ne güzel adamdan bi dünya silah çıkmıştı.oysa 2-3 dk beklesem tek tek alsam itemleri snipercı pekte iyi nişancı değildi 3-4 el ateş etti tutturamadı bile son atışı acı oldu ama :(
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...