cantug Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Evet sonra kanun adamı oluyorsun :) fazla para verenler daha hizli oluyor diye biliyorum yada onnu gibi bişi olması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 parkerville ile campos city arasında, girişinde ambulans olan koca bir market var. Boş karakterle içeri girip bir kaç sunucu değiştirince silah falan edinebiliyorsunuz (gerçi işin rp kısmını burada hiç ediyoruz ama). bi sunucuda, hemen kapısında adam vurdular girer girmez. görünce oturup bekledim 5 dakka, loot almaya gelen 2 adamı da keklik gibi avlayıp koca bir loot ile başbaşa kaldım. Koca bir çanta dolusu loot ve 6 tane silah ile yoluma devam ettim. bu da böyle bir anımdır. Bazı günler adam göremiyorum, boş boş dolanıp sonunda da vuruluyorum fakat gene de doyurucu oluyor oyun. Başarılı olmuş, umarım daha iyi bir beta süreci bizi bekliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Biz 3 arkadaş daha yeni keşfettik bu oyunu, patide konu var mı diye bakayım dedim 86 sayfa olmuş :) Oyun tek başına oynanacak gibi değil bence, arkadaşa aldık haftasonu onda kaldım, 2 gün deli gibi dolandık (tüm kuzeydeki yerleri smallville'den itibaren yukarıya) bulduğumuz tek şey bir adet tabanca.. Şu an oyun alfa'da olduğundan çok tatsız bir halde, bende bugün alıp yükleyeceğim, kalabalık bir grup oluşturma düşüncesi var ise katılmak isteyebiliriz, uzun soluklu oynanabilecek bir oyun olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yok abi oyun bu şekildeyken kalabalık dolaşılmaz. yabancı mı lan bu diye vurursunuz birbirinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dün 3 kişi toplamda 10'dan fazla adam öldürdük, sanırım aramızdan 2 kişi bütün günü yara bile almadan kapattı. 1 kişi sniperla şehrin dışına yatıp geleni gideni kontrol ediyo, diğer ikisi içeri girip varsa adamları avlıyo, kaçan olursa sniper zaten kaçabileceği yerde bekliyo. Deli keyif düzgün oynayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dün bi helikopter buldum düşmüş m16 sig sauer felan cıktı içinden gayet iyide bence kesinlikle party opsionları gelmemeli oyuna kıyafet şapka maskeden tanınmalı party memberlar yoksa yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Düzgün formasyona sahip gidip birbirinize alışırsanız bi yerden sonra sıkıntı olmuyor, ama 3-4 kişiyi geçmemek lazım. Sürekli konuşarak oynamak lazım bir de, şuradan köşeyi dönüyorum, buraya giriyorum vs. diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 1-2kişilik gözetleme yada sniper timi, duruma göre de 2 yada 3 kişilik 2tim ya da 3tim şehir temizlemesi ve gezmek için ideal, clan sistemi bu hafta geleceğini söyledikleri çin ne kadar kalabalık o kadar easy olucak oyun bi anlamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 gelmese iyidi ya aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Evet abi survival konseptine zararlı bence zaten konuşarak oynamak yeterli. Hatta map bile olmasa pusula olsa daha iyi yani mapte kendimizi görmesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Xaenin said: Düzgün formasyona sahip gidip birbirinize alışırsanız bi yerden sonra sıkıntı olmuyor, ama 3-4 kişiyi geçmemek lazım. Sürekli konuşarak oynamak lazım bir de, şuradan köşeyi dönüyorum, buraya giriyorum vs. diye. Aynen katılıyorum, 3-4 arkadaş oynarken oldukça rahat hareket ediyorduk, sayı arttıkça problemler çıkmaya başladı bizde de. Biri kaybolur bi saat onu ararsın, bu sırada takımdan olmayan biri gelir ekibin yanına anlayana kadar adamın düşman mı yoksa arkadaşın mı olduğu o seni öldürür falan. sakat işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Karakter kişiselleştirmeler eklendikçe o problem ortadan kalkar bence tek tip giyinmeyi felan başarabilirsen yada benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 reampage said: Evet abi survival konseptine zararlı bence zaten konuşarak oynamak yeterli. Hatta map bile olmasa pusula olsa daha iyi yani mapte kendimizi görmesek. Map olsun ama Loot olarak olsun. Ve asırı rare olsun. Her yerden kolayca bulunmaz sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben kavuniçi yelek, mavi kot pantalon ile 2.sıradaki dazlak karakteri öneriyorum, yok istemiyor bizimkiler :) halbuki bi yapaydık bak bida birbirlerini vuruyorlar mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 adamlar bizi vurmaktan, biz birbirimizi vurmaya fırsat bulamazdık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 da yani bu birbirini vurma işinin sayıyla alakası yok, sabah emrah beni vurdu mesela :) iki kişiydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 İlk karakter dışındaki karakterler, kadın olan ve yelekli olan 2 kilometre ileriden cam gibi gözüküyorlar etleri açıkta olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dün yani çalıların arasından kadın karakterin kolu parladı vurdum öldü başka bi yerini görmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 xae dupeciymiş diyolar, sürekli elinde bi awp adam vurup duruyor. ben daha uzaktan bile göremedim awp :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Xaenin said: Dün yani çalıların arasından kadın karakterin kolu parladı vurdum öldü başka bi yerini görmeden. mesaj kutun dolu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi airportta kulede bi sniper cı beni sıkıştırdı çıkmaya çalışırken birini vurdum,vurduğum adamların itemlerini alırken sniper cıda beni vurdu :D.ne güzel adamdan bi dünya silah çıkmıştı.oysa 2-3 dk beklesem tek tek alsam itemleri snipercı pekte iyi nişancı değildi 3-4 el ateş etti tutturamadı bile son atışı acı oldu ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oyun çok acımasız ya hiç bana göre değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Akşam 9 gibi varmı benle oyuna akacak pati? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi şu oyunda birini o seni görmeden evel görüp seni görene kadar bekleyip öle vurmak paha biçilemez. Bazende böle göz göze geliosun max 3-4 saniye bi duraksama oluo ki zaten bence olmaması lazım direk vurman lazım eehehe o anda çok dehşet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 abi o gözgöze geldiğindeki duraksama her zaman oluyo bende de. Diyorum acaba beni görüyo mu şu an, o da büyük ihtimalle aynı şeyi düşünüyo, 3 4 sn sonra ateş etmeye başlıyoruz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar