marksman Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 sayfa 100e ulaşınca alcam oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ahahah bir arkadaşa daha aldırdım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 3 tane guest pass var. ilk 3 om atana ucuruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Oce4n said: ya şu ayak ses olayını iyileştirsinler hakkaten. dışardan mı geliyo yukardan mı aşağıdan mı nereden geldiği belli değil sesin. geril geril gerilmekten kalpten gidicem bi günü. tam pusmuşum üst katta adamlar var bekliyorum bi arkama bakayım dedim 2 kişi birden çıktı elim ayağım dolandı havaya filan ateş etmeye başladım dsaffsad. ah ahaha oda birşeymi biz kulede pusuyuz durmadan bir ayak sesleri ama kimse gelmiyor ya dedim bu adam yarıya kadar cıkıpda gerimi iniyor neden gelmiyor yanımdaki, o senin ayak seslerin dedi . meğerse heyecandan yerimde duramıyormuşum :P ya bir oyun bu kadar insanı manyak yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 abi oyunda barikat kurma diye bişey varmış. ilk defa gördüm resmen. adam merdivenlerin tepesine dikenli teller döşemiş. nasıl yapıyoruz bu olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 herhangi başka loot gibi düşüyor o da bir ara clearview merkezi TAMAMEN kapatmıştı dupecunun biri. diner dışındaki bütün önemli binaların etrafı çevirili asdf. içerisi arena misali giren canlı çıkamıyor ahah ses çıkarmadan yürümek istiyorsanız Z ile yatarken ctrl ile ilerleyin karınca hızında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 dreagloth said: sistem saatini 1 saat ileri alıyorsun şükrü Olmuyor artık, düzelttiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 e olm hala 1 saat bekleniyorsa feature mış işte, bug didin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 elinde bi guest pass olan varsa maklube gecer. bi bakayım su oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 dreagloth said: e olm hala 1 saat bekleniyorsa feature mış işte, bug didin ya Sistem saatini 1 saat ileri alıp girmeye bug dedim kızım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 moriarty said: xenocidein kafa çok karışmış sebep? dediğim şeyin neresi yanlış bi söle de aydınlansın kafam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 "ha, bilmiyorum ben mi demişim de demişsem de doğru demişim yani asdf" bu ve bundan önce yazdıkların için demiştimde şakalı komikli mesajdı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 yok ben zaten ondan öncekiler için ney yanlış diyorum. merak ediyorum çünkü cidden ne bilim arkadaşını tanımlamak için zıplamasını istemek, tanımlayacak başka bişey olmamasının neresi gerçekçi geliyo bilemedim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 var mı oynayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bi tane silah bulabildim sonunda, onda da 9 kurşunum kaldı. abi zombilerden çok playerlardan korkuyorum ben. en tenha serverı seçiyorum dsfds. 1 civilian bile öldürsek direk bandit mi oluyoruz? daha vurmadım başka playerı. görünce direk götün götün kaçıyorum : D tek başına çok zor oynanır bu oyun abi, bi grup kurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 yahu birsürü yol gittim elimde shutgun campos citye uzaktan mıhlanmayalım diye duvarın dibinden dibinden dürbünle bakıyordum meğer duvar ile bütünleşmiş bukalemun gibi bi adam çıktı saydırdı 6-7 kurşun indirdi... vay arkadaş ya o kadar nevale gitti. çok yaklaştıydım safezone'a :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Laraken said: bi tane silah bulabildim sonunda, onda da 9 kurşunum kaldı. abi zombilerden çok playerlardan korkuyorum ben. en tenha serverı seçiyorum dsfds. 1 civilian bile öldürsek direk bandit mi oluyoruz? daha vurmadım başka playerı. görünce direk götün götün kaçıyorum : D tek başına çok zor oynanır bu oyun abi, bi grup kurmak lazım. Bende 8 civilian kill var, hala neutral görünüyorum. Birde prime time'da tenha server diye birşey yok maalesef, mesela bi serverda 12 kişi var, sen o servera girmeye çalışırken 35 kişiye çıkıyor zaten. O yüzden en güzeli 22-23 falan seçmek, ne artıyor ne azalıyor bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 2 şatgan,tabanca, bir sürü bandaj gitti ya:( Yine en başa döndük sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 guest pass i olan varmıdır ki? almadan önce bi bakıyım istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Pardon bayadır bakamadım konuya key isteyenler olmuş fazlasıyla o yüzden... Saat tam 00:50 de atıcam 3 tane Guest pass buraya hizli olan kapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 GUEST SERIALS VALID FOR 48 hours FDQG8-25DZZ-GCMP3-MRHGP-7SNKC 5JTWY-68BVP-VH6JR-RG5G5-WHM4Z EKQQU-PEUZG-6XUTM-KHP4T-P5ARP http://www.thewarz.com/download/ Client i indirip kuruyorsunuz 1. gitti sanırım 2ve 3 ü deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 1. sini ben aldım sanırım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 la allahsızlar bitirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 adama 1. önceden verdim giremedi yazık lan asklfjaslkfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 bandit olayına bakarken sırf civilian değil de civilian-bandit kill sayısına bakıyor sanırım, bandit öldürdükçe reputation yukarı doğru gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar