Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Hoplayacaksanız ya delta ranger station ya echo. Echo daha hızlı hoplatır ama, deltanın lootu daha bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 en azından bi tane bile silah olmadan o kadar uzağa gitmek istemiyorum. Birde safe zonea çok uzak be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 echo kosarak 5-10 dk safe e, tunnel neresi bu arada? ayrıca echo çok daha coverlaması kolay, 3 nokta var saklanabilecekleri ve platformda yürüme sesi gümbür gümbür çıkıyor. toprak alanda girip 2 dk ses dinlersen adam var mı yok mu emin olursun. burayı dolaşırken buldum, çok fazla item vardı bilmiyorum keşfedilmiş bir nokta mı silahı olamayanlara hoplaması için tercih ederim şahsen.. meanwhile wipe a kadar yetecek silah oldu bende hopper farmı sayesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi deltada gr silah yoktu tam hop yapayım diye dısarı cıktım pompalıyla beynimi dagıttı serefsizin teki gitti 2large canta dolusu loot pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 tunel burası http://thewarzcartographer.com/#4/-5.62/85.39 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 o tünelden silah bulamamıştım ben.bide baya uğrak bi yer sıkıntılı nokta sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 heli crashta silah olur diye gittim yoktu üstüne zombiler yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 boulder da loot yok zaten ya campos denicem bide bu aksam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Key nasil aliyoruz ya ? Illa satin almak mi lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 timu ortak girissek mi? birimiz digerine guest pass verir burdaki herkes tirto sallamiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 https://account.thewarz.com/buy/buy.html pioneer ve legend paketlerini alanlar 3 adet guest key kazanıyorlar, o paketleri alan birinden edineiliyoruz ancak. ucuz olan paketten guest key çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 alın abi oyun güzel ya son zamanlar bu kadar gerildiğim bir oyun oynamadım.çok pis bir ortam var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 -Deno- said: timu ortak girissek mi? birimiz digerine guest pass verir burdaki herkes tirto sallamiyolar. lan bir öğle yemeği parası, ne ağladın şurda utan az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 zombilerin seslerinden bile korkan bir insan olarak ben ekstra geriliyorum valla, tek oynamak baya heyecanlı zombisiydi, banditiydi derken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Sparkcaster said: -Deno- said: timu ortak girissek mi? birimiz digerine guest pass verir burdaki herkes tirto sallamiyolar. lan bir öğle yemeği parası, ne ağladın şurda utan az olm oyum yetersiz bir oyun en nihayetinde, millet oynuyor diye geyigine giricem. ne para vercem, 5 dolar olsun gene vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 o zaman yürü git len alalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Key bulmaya çalışıyorum, dağıtmak için ama net söyleyim, keyle girip 48 saat takılsanızda gidip alacaksınız oyunu, kaçınılmazsa zevk alarak satın alın gitsin Seversiniz, sevmezsiniz ayrı da daha önce böyle oyun oynamamışsınızdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 sağolsun zıpzıp arkadaşımız KENDI ACCOUNTUNU HİÇ DÜŞÜNMEDEN bana verdi ve ben de şimdi bu yetersiz oyunu deneyebileceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Benim pc eski 2006da toplamıştım. Diabloda patlar, yenilerim dedim, çalıştırdı şerefsiz. Oyunu kaldırabilecek mi ona bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yapmıyım dedim ama.silah için değil bildiğin su yemek ve dürbün için hopping yaptım 1 saat gezip markete giriyorum sömürülmüş oluyor baydım. silahtan önce dürbün şart yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ananı bacını ya 2 hopping yapim dedim.ne güzel doldrmuştum çantayı shotgun hammer falan 15 kişilik bi servera girdim adamın kucagına spawn olmusum ya. full çantanın keyfini çıkaramadım.kaldırsınlar lan şu hoppingi.çok sinirlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 yemek su için yapmıcam dedim ama hopping yaptım üzgünüm dedikten 10 dakika sonra hoppingle ölmen beni sevindirdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 abi valla yapmıcamtım ama azıcık keyif alayım diye ben bi servera girip bütün vaktimi orda harcıodum.girdiğim yer dukkan aradıgım her araba boş cıkınca artık sinirlendim dün karakter açlıktan öldü bildiğin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ya tabi boş serverda bişey bulamayınca insan sıkılıyor doğal olarak çakallık yapmak içimizde var ama oyunun zevki de survivor kısmı da orada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar