Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi bu flashlighti kapatan bi düğme var mı her seferiinde inventoryden kaldırmak zorunda mıyız kullanmıcagımız zaman sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 silme tuşu = empty hands Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 backspace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hah tamam sfds hangi serverdasınız siz.ilk karakterim öldü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 basin sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bugun spiders ile çok açıklı öldük elemanın teki geldi kafamıza çekiçle vura vura öldürdü hemde hiçbirşey yokken üstümüzde. Çok acıklı lannn =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bana da böyle guess pass verseniz, oynasam baksam bende tadına, öldürsem zombileri playerlar tecavüz etse bedenime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 2. karakterde gitti sdfsfs tecrübe kazanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şu an mauser, m4, m16 falan var silah olarak farklı karakterlrede yarından sonra falan bi akalım campos'a clearview'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 lol http://i.imgur.com/HPtdX.jpg kırmızı yazı developer, bu herifte esp kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 acaip paranoyak oyun lan bu sdfsfs demin markette sneak modda gezerken bicıktım eleman beni bekliyor marketin yanında.heycanlandı falan.elinde de sopa var ahahahah dedim silah yok.dağıldık yollarımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 geçen gün şehirde banditler koşturuyordu bi arabanın arkasında yattım yere. adamlar arabanın yanına gelip dönmeye başladı ben de tam ters tarafta süründüm adamlar gidene kadar 15 dakka bekledim pür dikkat. film gibiydi çok hoşuma gitti, oyunda hakkaten güzel potansiyel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hep kötüledim diye atmıyosunuz di mi guest pass'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 OFFF ADAM FRİENDLY DEDİ KIÇIMI KOLLİYİM DERKEN başka bi SNİPERA YEM OLDUM tamda hammer bulmuşum dürbün bulmuşum mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Myshkin said: geçen gün şehirde banditler koşturuyordu bi arabanın arkasında yattım yere. adamlar arabanın yanına gelip dönmeye başladı ben de tam ters tarafta süründüm adamlar gidene kadar 15 dakka bekledim pür dikkat. film gibiydi çok hoşuma gitti, oyunda hakkaten güzel potansiyel var boyle anlar acaip gerilimli oluyo cidden ben de smallvillede pompali tufegi olan bi adamin pesinden 15 dakka saklanarak surunerek gittim elimde cekicle. adam markete girdi icerden 2 el pompali sesi geldi, orda da 2 adam oldugunu biliyorum, tabancalari falan da var. hah dedim simdi loota yumulmustur, gider kafasini kirarim. tam iceri giricem adamla burun buruna geldik marketin kapisinda. uzulen ben oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 toplaşım var mı ? oyun safe zone da başlattığı için yakın köylerde aksiyon oluyor bişi yapamıosun safe zone dan uzakta takılmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Oyun safe zone'da başlatmıyor sana öyle denk gelmiş tatlı çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 versenize len guest pass, benden iyisini mi bulcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 bana da lazım 2 tane guest pass bi el atıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 10 durbun 10 hammer fln stokladim iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Xaenin said: Oyun safe zone'da başlatmıyor sana öyle denk gelmiş tatlı çocuk. yok abi bildiğin safe zone da başlattı beni 2 karakteri de ilk açtıgım karakteri ormandaydı ama diğerleri safezone da. bu arada toplaşıp oynadıgınız bi server yok mu abi en azındna karşılaşırsak ölmeyiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 denk gelmiş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Red said: Xaenin said: Oyun safe zone'da başlatmıyor sana öyle denk gelmiş tatlı çocuk. yok abi bildiğin safe zone da başlattı beni 2 karakteri de ilk açtıgım karakteri ormandaydı ama diğerleri safezone da. bu arada toplaşıp oynadıgınız bi server yok mu abi en azındna karşılaşırsak ölmeyiz sdfs benimde ilk 2 karakter safede cikti digerleri baska bolgelerde baya random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 abi clearview'ın marketinde oyundan çıktım, çanta full, girmeye korkuyorum tekrar dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar