Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi zombi konsepti çok bayık olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Oyuna eklenmesi gereken daha dolu content sadece mesela skyrimde olduğu gibi hayvanları öldürüp çıkan malzemeden yemek yapmak, kendi ateşini yakmak camp kurmak vs yani daha canlı bir dünya içeriği gerekiyor ki bunu zaten ekleyecekler. O yüzden şuan alpha olan bir oyuna göre sunduğu zevk paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 oyun aslinda zombie survivaldan cok survival + zombies. cunku zombiler cok buyuk tehdit yaratmiyolar sen kendin kosarak aralarina girmedigin surece. olay tamamen o ortamda insanlara karsi survival. o da, en azindan alphadaki haliyle kimseye guvenmemeye/karsina cikani vurmaya/saklanmaya/surunmeye/gerilime itiyo oyunu. cok da keyifli oluyo. birisi ates edip iskaladi diye 5 dk saklanip karsina ilk cikani kesin bu diye vurmana neden oluyo, sonra gidip adamin esyalari arasinda silah bulamayinca olmeden 1 sn once oldugunu anlamana neden oluyo. true story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bence de biraz PvE yönünde gelişmesi lazım oyunun, zombiler elinize hammer aldıktan sonra hiç bir şekilde zorlamıyorlar en azından bir kaç çeşit zombi türü veya daha güçlülülerinin olduğu bir kaç zone falan eklesinler item spawn rate i yüksek olsun falan ne bileyim, böyle cidden sadece PvP. Kaç gündür oynuyorum zombilere attığım mermi bir şarjör olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Daha güçlü zombiler eklenecek zaten, zombilere de özellikler eklenecek. Vurmanın yanında ısırma şansları gelicek, o yerde bulduğumuz vaccine'ler şu anda işe yaramıyor ama infected olunca onlara ihtiyaç olacak ve onların daha potent olanları bir grubun indirebileceği güçte aslan patron zombilerden düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hatta hordelar gelicek şu anda oyunu sadece kasaba layoutlarını, shooting mekaniklerini falan öğrenmek için oynayın. oyunun belki onda birine sahibiz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 3. karakteri açtım kasaba yakınında başladıydım fenerle kafasına kafasına vuruyor zombilerin yemek dısında birşey bulamadıydım. Chatten biri fenerle gel beraber gezelim dedi sonra bir baktım koşarak yanıma biri geldi...arkasında 6tane zombi..ühüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi bandit olunca noluyor yani adam vurup bandit mi oluyorsun? niye bandit olmayalım o zaman oyunun mantığı survive değil mi herkesi vurmam gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Bandit vurunca da hero oluyorsun, ileride ikisine de değişik protection buffları vs. gelecek. Banditlerin safe zone'u ayrı olacak, safe zone olmayacak sadece global inventorye erişim olacak gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ZOMGG!!!>:D< çekiç sopa filan random mu bunlar yoksa belli yerleremi bakmak lazım ? ve bide silah nerelerde bulunur? bide solo olmaz bu iş grup lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 1 saatte 1 tane bile hammer bulamadım öldüm sonunda yine, çok can sıkıcı oluyor bazen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben de delirdim o duruma.dolan dolan bi hammer yok.millet gelip kafana sıkıyor.silah falan hiç bulamadım.koca camposu dolandım sadece iki tane painkiller buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bi de keşke yerdeyken de sprint kullanabilsek bi miktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Marty said: en azindan alphadaki haliyle kimseye guvenmemeye/karsina cikani vurmaya/saklanmaya/surunmeye/gerilime itiyo oyunu. cok da keyifli oluyo. sonra xaenin mw benzetmesine kızıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 bu oyun direk DayZ çakması şimdi dimi DayZ'de ne varsa alıp koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi mw ile ne alakası var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 cıs cıbıl kaldık ortada iyimi :D 3 saat dir kelle avcıları bitirdi işimi, ne item kaldı ne flashlight eee şimdi nolcek ? benim gibi ortada kalan varmı? tek örnek benmiyim yoksa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ben hep oyleyim, safe zone a bir kere gittim hem goreyim nasil biyermis diye. bi daha hic yurumedim o yolu. olene kadar takiliyorum, ustumde ne var ne yoksa gidiyo olunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 hiç eşyanız yoksa küçük kasabalarda falan takılın, şehirler baya gereksiz olur hazırlıklı değilseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 zaten buyuk sehirlerde hicbirsey bulunmuyo. ya da ben bulamadim. anca milleti vurucaksin. once bi kasaba, eger kuzey taraflardaysam da ordan askeri bolgelere akiyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 kasabalarda fener yemek içecek dışında birşey bulamadım anca medium backpack birde ammo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Dün gece lootu bırakmaya goblin'e giderken safe'in tam ilersinde çömelmiş dürbünle sağa sola bakan bi herif bulduk. gittik yanına çekiclerle vura vura öldürdük adamı. m4 , m16 birde jericho düştü o kadar dolaş dolaş loot bulama tam safe'e dönerken adam ilaç gibi geldi şans tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 arkadaslar lutfen etrafta saga sola kosturarak item bulmaya calısmayın allahın askına , bakın daha oncede buraya post attım , kucuk bir kasabanın marketine girin , loot -> disconnect -> quick join /tekrar et cantan dolup taşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ama bunu yaparken akıllıca bir yerde çıkın çünkü sizin gibi server hopping yapanlar da olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 herkes bug abuse yapacak diye bir kaide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar