Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Z

Ren

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Vaay Hasan abi de katildi aramiza saygilar...
Ben 16 ekim ciktigi gunden beri oynuyordum 18 ekimde yarattigim karakter dun sehirde sessizde loot toplamaya calisirken kedimin mousea ziplamasi ve tufenk sesinin sehirde yankilanmasi ile son buldu :D Zombiler zibil gibi geldi kacarken mecbur acak alana yonelmistim o esnada zimbaladilar. 20gunluk survival hikayem bitmis oldu Winchester karakterim ile :(
Mesaj tarihi:
dün 4 kişi süper looting yaptık. 4 saat boyunca inanılmaz loot topladım. global inventory mi doldurdum yalnız food ile ilgil büyük problemim var silah bulunuyor food bulunmuyor arkadaş. ammo mammo hepsi var food yok. ne olacak bilmiyorum. ayrıca 2 tane bandit öldürdük. hayır enteresan olan adam 2 kişi olduğumuzu görüyor ona rağmen ateş edip saldırıyor. öldürünce de 2v1.... yazıyor. olm sen saldırdın biz mi ateş ettik sana...
Mesaj tarihi:
en basta, silahsiz capul halimizle nasil silah aliyoruz ya? bu ranger stationa gittim, durbunle bakiyorum icerisi zombie kayniyo. mutlaka silah vardir orda ama nasil alirim ki
Mesaj tarihi:
ranger stationa binbir zahmetle surune surune girdim, elime gecen siyah bi maske oldu anca. ordan zombiler beni kovaladiktan sonra da en yakindaki kasabada markete daldim yemek bulurum diye, yerde tufek buldum.
ABV
Mesaj tarihi:
RRa said:

Popeye said:

saati ileri alma olayi cok sacmaymis yalniz. heriflerin ilk once duzeltmeleri gereken olay o bence.

düzelttiler

bütün karakterler clearview'de toplamaya başladım bende. bugün sabah acı bir şekilde öğrendim düzelltiklerini :)
Mesaj tarihi:
oyunu indirdim girdim, karakter ekraninda customization yok mu lan bu ne derken, oyuna girdigimde sadece bulutlar gorunuyor. grafik ayarlarini ultraya cevirince karakter belirdi fakat bir suru object transparent ve arkalarinda bulutlar gorunuyor...

bu tarz bir sikintiyla karsilasan oldu mu
Mesaj tarihi:
şeyi sorcam.bi video izledimde

adamlar koca koca binaların olduğu bi şehirde gündüz geziolardı.hiç zombi yok.gece mi cıkıo zombiler

random noktalara horde baskını oluyor mu mesela.

bide o koca binaların içine girilmiyor.kötü değil mi o.hayvan gibi gökdelen.gidip bina girişinden loot alıyorsun.binalar komple kullanılsa daha iyi olmaz mıymış
Mesaj tarihi:
Red said:

şeyi sorcam.bi video izledimde

adamlar koca koca binaların olduğu bi şehirde gündüz geziolardı.hiç zombi yok.gece mi cıkıo zombiler

random noktalara horde baskını oluyor mu mesela.

bide o koca binaların içine girilmiyor.kötü değil mi o.hayvan gibi gökdelen.gidip bina girişinden loot alıyorsun.binalar komple kullanılsa daha iyi olmaz mıymış

o bina muhabbeti yeni eklendi etrafa pek zombi koymamışlardı sonradan geliyor bazı şeyler zombiler random btw.
Mesaj tarihi:
ha tamam

akşama akıcam cunku sfds.oyunda acaip potansiyel var.umarım boku cıkmaz

sniper mermisi falan en az bulunan olmalı mesela.sniper pususu bayar
Mesaj tarihi:
20 dkdir kosuyorum ne zombie, ne player, ne item, ne settlement :(

hahah bu arada ilk hikayem. safe zonedan cikiyoruz benim gibi bir newb var oyuna ilk defa girmis ne yapiyoruz ediyoruz fln diye konusuyoduk, benden onde cikmis bu. elinde flashlight gece ortasinda deniz feneri gibi dolasiyor, arkasindan 2 tane karanlik adamin adim adim yaklastigini gordum, coktum yere izledim, birden isik yok oldu hahahahah

offf... ilk defa bir ev gordum tepeden surune surune iniyordum tengir mengir yuvarlandi karakter ve oldu :I
Mesaj tarihi:
forumun penceresinde 7/24 bekleyerek, kim ne yapmış, kim hangi üye diye sürekli dedikodu yapan tiplerden olan hacer teyzesi sen olduğunu bilsem sorardım nickim ne olsun diye.
tüh şimdi bu acc'yide küfür yiyerek banlatırım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...