PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Siz olsanız bir kere kesip log out bastıgınız için dalga geçerdik zaten. KÖPRÜ ALTINA GELİN 1V1 SADECE FLASHLIGHT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Vaay Hasan abi de katildi aramiza saygilar... Ben 16 ekim ciktigi gunden beri oynuyordum 18 ekimde yarattigim karakter dun sehirde sessizde loot toplamaya calisirken kedimin mousea ziplamasi ve tufenk sesinin sehirde yankilanmasi ile son buldu :D Zombiler zibil gibi geldi kacarken mecbur acak alana yonelmistim o esnada zimbaladilar. 20gunluk survival hikayem bitmis oldu Winchester karakterim ile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 dün 4 kişi süper looting yaptık. 4 saat boyunca inanılmaz loot topladım. global inventory mi doldurdum yalnız food ile ilgil büyük problemim var silah bulunuyor food bulunmuyor arkadaş. ammo mammo hepsi var food yok. ne olacak bilmiyorum. ayrıca 2 tane bandit öldürdük. hayır enteresan olan adam 2 kişi olduğumuzu görüyor ona rağmen ateş edip saldırıyor. öldürünce de 2v1.... yazıyor. olm sen saldırdın biz mi ateş ettik sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 en basta, silahsiz capul halimizle nasil silah aliyoruz ya? bu ranger stationa gittim, durbunle bakiyorum icerisi zombie kayniyo. mutlaka silah vardir orda ama nasil alirim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Popeye said: saati ileri alma olayi cok sacmaymis yalniz. heriflerin ilk once duzeltmeleri gereken olay o bence. düzelttiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ranger stationa binbir zahmetle surune surune girdim, elime gecen siyah bi maske oldu anca. ordan zombiler beni kovaladiktan sonra da en yakindaki kasabada markete daldim yemek bulurum diye, yerde tufek buldum. ABV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 RRa said: Popeye said: saati ileri alma olayi cok sacmaymis yalniz. heriflerin ilk once duzeltmeleri gereken olay o bence. düzelttiler bütün karakterler clearview'de toplamaya başladım bende. bugün sabah acı bir şekilde öğrendim düzelltiklerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 pisman olacagima bile bile almak uzereyim ya :( gecmis olsun, ne yazik ki inancsizligimdan dolayi en capulcu versiyonunu aldim, keyim olsa dagitirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oynamadım fakat izlediklerimden yola çıkıyorum, fps yönünü biraz kısıp (snipe killerZ.), zombie survival horror yönüne biraz daha yoğunlaşılırsa çok güzel olucak gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 oyunu indirdim girdim, karakter ekraninda customization yok mu lan bu ne derken, oyuna girdigimde sadece bulutlar gorunuyor. grafik ayarlarini ultraya cevirince karakter belirdi fakat bir suru object transparent ve arkalarinda bulutlar gorunuyor... bu tarz bir sikintiyla karsilasan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 server hopping ve revive abuseun bittiği patchde gerçek delikanlıkar ortaya çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 tek bozan beni 40 kişilik olması maplerin.daha önce yazılmıştı bu konuda şeyler ama bulamadım.var mı bunla ilgili bişeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 alpha diye 40 kişi. giderek artacak 200 olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 şeyi sorcam.bi video izledimde adamlar koca koca binaların olduğu bi şehirde gündüz geziolardı.hiç zombi yok.gece mi cıkıo zombiler random noktalara horde baskını oluyor mu mesela. bide o koca binaların içine girilmiyor.kötü değil mi o.hayvan gibi gökdelen.gidip bina girişinden loot alıyorsun.binalar komple kullanılsa daha iyi olmaz mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 200 oldugu zaman bandit olmaya karsi dogru duzgun bi penalty olmasi lazim. bu haliyle en mantiklisi karsina cikani vurmak. riske girmeye degmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 benim korktuğum o zaten 200 kişi o mapte nolur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Red said: şeyi sorcam.bi video izledimde adamlar koca koca binaların olduğu bi şehirde gündüz geziolardı.hiç zombi yok.gece mi cıkıo zombiler random noktalara horde baskını oluyor mu mesela. bide o koca binaların içine girilmiyor.kötü değil mi o.hayvan gibi gökdelen.gidip bina girişinden loot alıyorsun.binalar komple kullanılsa daha iyi olmaz mıymış o bina muhabbeti yeni eklendi etrafa pek zombi koymamışlardı sonradan geliyor bazı şeyler zombiler random btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 ha tamam akşama akıcam cunku sfds.oyunda acaip potansiyel var.umarım boku cıkmaz sniper mermisi falan en az bulunan olmalı mesela.sniper pususu bayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 map inanılmaz büyük ki sanırım bu daha bi kısmı.dün 4 saat kadar oynadım 6 kişiye denk geldim sadece 1i öldürmedi.herkes bandit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedenko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 server hopping ne oluyodu ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 20 dkdir kosuyorum ne zombie, ne player, ne item, ne settlement :( hahah bu arada ilk hikayem. safe zonedan cikiyoruz benim gibi bir newb var oyuna ilk defa girmis ne yapiyoruz ediyoruz fln diye konusuyoduk, benden onde cikmis bu. elinde flashlight gece ortasinda deniz feneri gibi dolasiyor, arkasindan 2 tane karanlik adamin adim adim yaklastigini gordum, coktum yere izledim, birden isik yok oldu hahahahah offf... ilk defa bir ev gordum tepeden surune surune iniyordum tengir mengir yuvarlandi karakter ve oldu :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 hoşgeldin metin4 alsaydın keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedenko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 forumun penceresinde 7/24 bekleyerek, kim ne yapmış, kim hangi üye diye sürekli dedikodu yapan tiplerden olan hacer teyzesi sen olduğunu bilsem sorardım nickim ne olsun diye. tüh şimdi bu acc'yide küfür yiyerek banlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Valla beklememe ya da dedikodu yapmama gerek yok, ip ni görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 metin ne karaktersiz ciktin arkadas, sana gore bir platform degil iste, move on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar