Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bende diyorum etrf niye les gibi liseli kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 cips kafası bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 metin3 said: isteyen varsa kullanmak özel mesaj ile gelsin öğreteyim. çok eğleneceksiniz. Sıkıntı yok hep istemiştik hack yapan birini bulalım diye işte bulduk ben ip sine bakıp adresini çıkaracağım benimle gelmek isteyen özelden ulaşsın sizde göreceksiniz çok eğlenceli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 herkesin bi mekkeye gidip şeytan taşlayası var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 PastorOfMuppets said: metin3 said: hack olayı çok iyiydi ya gereğinden fazla kullandım dün gece banlanmadan. global chatte herkes çok güzel ağladı ehehehe. en komik olanı da wall hackti. adam çekiçle beni kovalarken bir anda evin bahçe duvarından diğer tarafa geçtim. çok ağladılar çok. şimdi burada da bana laf edenler olacak ne zevk alıyorsun diye ama 30 dolar verdiğim ve henüz betada olan bir oyunda, betadan çıkmadan her türlü pisliği yapmazsam içim rahat etmezdi. yapayım ki oyun betadan çıktığında bunlardan elimi çekip düzgünce oynayabileyim. Hah işte, sen spastiksin mesela. Yapacak birşey yok, bunlar çok erken başlayan sorunlar. In b4 in was merely an act. meraba spastik arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bingildak said: metin3 ne kadar karaktersiz bir kişilikmişsin, tiksindim. merhaba karaktersiz ve kişiliksiz tiksinç arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kavga var beyler toplanin. atara atar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 osman cipsimi çaldı kavgası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 çelik ayna çekti herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yok deneme yapıyorum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bi iki ss atsana oyunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 akşam duvarın içinden geçerken atarım ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Benim ağlamak için açtığın topic deki mesajımı okudun, anladın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yapma onu sonun kötü olabilir. http://kamyonet.files.wordpress.com/2010/02/nuri-alco1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 allah rızası için bi key be abi 1 aycık zamanım kaldı sonra geri veririrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 25$ diyor sitesinde alınır mıki ya, ucuzlamaz dimi bundan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 birazdan alcam.alma diyicekler varsa hemen desin sdfs sistemi kasan bişi değil dimi.canyourunitte yok oyun.kasmaz herhalde bf3 oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 bu sayfada da belirteyim bi key paslayın su garibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Sistemi kasmaz da önceki sayfalardaki gerizekalı arkadaş gibi tipler varsa oyundan soğursun. Baya dev ban wave geldi diyorlar ama ben hiç girmedim bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 allah banlamış onları.adminler banlamasa da olur haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Red said: birazdan alcam.alma diyicekler varsa hemen desin sdfs sistemi kasan bişi değil dimi.canyourunitte yok oyun.kasmaz herhalde bf3 oynuyoruz alma, anti hack açıklaması gelmiş. patchlesinler alırsın. hevesle girecen kursağında kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yok patchlediler de, bugün 2 tane gördüm hacker. biri invisdi diğeri x5 hizli koşuyordu metin3 sen alınma üstüne kardeşim, o 2 sinede 3 kuşak sövdüm, fena sövüyorum görünce, öyle böyle değil, ağzımdan tükürükler saça saça, ereksiyon oluyor küfür ederken filan ama metin3 sen alınma üstüne, senle forum arkadaşıyız, sen ayrısın, senin yerin ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metin3 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 lan hala karar veremedim alıp almama konusunda ya eğlenir miyim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar