sadman Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 varsa ben de istiyorum 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 evet abi kanlı canlı stream izliyelim walkers vs pati >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 server söyleyin de geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 key olsada gelsek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 key olsada versem, oynayan olsada birlikte takılsak az önce 2 ruski sniper ile peşimden kovaladı öldüm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 zombi survival degil ki lan bu, birbirini dudukleme oyunu, kimi nasil skerim derdinde herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 evet twitch deki stream lerde snipe fest oluyo, nerf lazım gibi silahlara erişim'e, adam 3 dk boyunca gözledi kule gibi olan yer temizmi diye, adamlar tabi yatmışlar arkada soteye gelenleri indirip hoop loot >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 PK'lara daha fazla dezavantaj lazım abi. bu şekilde sikko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bi de bu boulder city falan çok boş ya eşşek gibi şehir resmen ama bir düşmüş helikopter bir de köprü dışında sadece boş sokaklar yüksek binalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Yeni koydukları için doldurmadılar orayı sanırım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 off 3 silah buldum dolu, dağın içinden gittim resmen safe zone sniperlarına denk gelmeyelim diye, tam safee girecekken vurdu adam ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Şu saate kadar oynadım aldıgımdan beri. Hayvan gibi eglenceli, savsaklıgı da affetmiyor. Gerçek survival beyler şakası yok. Birçok eksiği var, ama alpha daha, görücez bakalım. Ben şimdiden verdigim paradan şikayetçi değilim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 triali falan yok mu ya? calisiyo mu? kac fps oluyo? baglanti problemi olur mu denemek lazim =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bıkmadınız mı olm zombi temasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Devil's Pact [TURKISH] PK Clan Promotional Video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 selam, bende de tünelin dibindeki kasabadaki evdeki flashlightlı elemanı 8 kişi ile sardığımız video var. akşam upload etmeye çalışıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Dün girdim, newbie newbie ilk kasabaya gidiyorum bir iki silah bulayım elimde gazozla zombi dövmeyim diye, tak snipe. Ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 sercan sen de mi ya ? gelmiş skyrim oynuyorum diye laf atıyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 skyrim ve zombi temalı surv. ı aynı kefeye koyduğun için ban lenmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 RRa said: Devil's Pact [TURKISH] PK Clan Promotional Video Abi genç yaşta maganda kurşununa kurban giden full burslu geleceği parlak çocuğun ölüm haberi müziği üstüne slide show yapmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 nie ya ben beğendim müziği. o habercilerin ayıbıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Müzik güzelde slideshowdan youtube videosu olmaz mantığa ters bikere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 guildin hepsi uçak kazasında ölmüş müziği olmuş daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Abi işte o sniper olayı warz yi bitirir. Dayz 'deki gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 DareJedi said: Müzik güzelde slideshowdan youtube videosu olmaz mantığa ters bikere. var arasında minik video. bunun konsepti böyle oldu ama videoda koyarız elbette. çatışma videosu koymak istiyorum ama hem fps çok düşüyor, videoyuda güzel çekemiyor, hemde her defasında çekeyim diyorum, biranda gelişiyor tuşa bile basamadan aksiyon başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar