SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 7thBreath said: server 140dayım şuan güzel itemler buldum gelen olursa takılabiliriz. abi gördüm yazınıda nasıl globale nasıl yazılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ses et chatten 2 shotgun 2 handgun 2 de çekiç var ses et chatten f2 :D smallvile deyim millet deli gibi çatışıyor heycan bastı 2 kere yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abi f2 bastım o sırada flashlightla zombie dövüyordum oyun klavyeyi algılamayı kesti... zombicik yedi beni. Bu sırada flashlight like 30 kere vurdum zombie ölmedi ne iş ? günün özlü sözü siz siz olun sakın zombie döverken f2 ye basmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 abiii ahaha zombilere öldüm bende bir dünya mermi silah en önemlisi zırh ve çanta gitti ahaha bulan yaşadı valla neyse sinirim bozuldu projeme döneyim ben akşam oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sistem saatini 1 saat ileri al dibinde spawn ol topla geri kalanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bu zombie ya da birbirini öldürme, loot dışında neler var oyunda?açlık var sanırım.hani savaş, dövüş dışında da zorlıcak şeyler var mı oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 ben açlıktan ölmemek için zombi dolu eve girdim sıkıştım öldüm. spompas saat iileri almak işe yaradı da aynı servera giremiyorum bir daha :( neyse kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 friend list falan yokmu bunda yokmuş. 19 dayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 birine ölmek neysede zombiye ölmek fena koyuyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2 tane dingil pusu attılar bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 solo oynamak yerin 2-3kişi oynayınca oyunun zevki 10kat artıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oyun içinde sesli chat var mı ? Geçen gece bir binada saklanırken telsiz sesleri geliyordu adamlardan onların konuşmaları mıydı oyunun efekti falan mıydı anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 oyun efekti o ya. voice chat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bende 3 günlük var şimdi nasıl o bulduğum itemları kaybetmeden oyunu satın alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 guest pass süresi bittiğinde upgrade için kod soruyormuş o zaman satın aldığın kodu girersen, devam ediyormuşsun. forumlarda yazıyordu bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 guest pass özelden atın lan buryaa konanları kapıyorlar hemen zombi survivaldan anlamayanlara gidiyor keyler.burda zombi sever bi adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bende aldım , pati olarak survivor grubu kuruyormuyuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 beyler fazla pass olan varsa atabilir mi? çok para harcadım bu ara denemeden almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 bana da bi pass pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 sıraya girin abi önce ben istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 arkadaşlar pek çoğumuzda key yok capture'layın da yarından sonra seyredelim bizlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 birsürü youtube kanalı açılmaya başlandı. forumda biri linklemiş iyi diye izlemedim ama oyun hakkında fikir verecektir. LINK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Biz 6-7 kişi falan toplanıp geziyoruz, ben arada açıyorum stream buradan yazarım isterseniz streami açarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 AC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 İnanılmaz keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar