Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 böyle birşey varmış haberiniz olsun. http://thewarz.com/index.html http://media.pcgamer.com/files/2012/07/WarZNight32.jpg said: Create your own survival experience by selecting one of the available characters, customizing them and helping them to navigate through hostile world of The War Z. Gain experience and spend it to learn dozens of available skills in this Zombie Game. NO CLASSES AND RESTRICTIONS, NO LEVELS, OR UNREALISTIC STAT MODIFICATIONS. Your goal is to survive this Zombie Game and the ones that survive longest will be victorious! said: As you progress through this Zombie Game, exploring what happened, you will find notes and diaries that NPCs and other players left for you. These will have hints to the whereabouts of supplies and weapons you will need to survive. The War Z is an open world Zombie Game; as you explore and immerse yourself in this post-apocalyptic world you'll discover more than you ever imagined. You will find yourself hiding from zombies and other players; exploring hidden parts of the map and discovering hidden stashes throughout your journey. ss 1http://thewarz.com/pic/War-Z_S01.jpg ss 2http://thewarz.com/pic/War-Z_S07.jpg biraz da faq Is the game free to play or is there a subscription model? Neither. The game will be available at launch as a single-purchase download with no payments required to play after that. No subscriptions or hidden fees. You'll be able to spend money in the game for items of convenience or to rent game servers. huysuzlaştıran: You mentioned that there will be a store or marketplace in the game. Is it micro-transaction based?As you explore the game world, you'll find two types of currency - Dollars and Gold Coins. Both can be used for barter between players if you want or to purchase certain consumables (food, medicine, ammo) at the General Store in one of the safe settlements and in the Marketplace in the frontend. Not all items that you find in the world will be purchasable, and by no means do you need to use the store at all - everything can be found in the game world. ama I want PAY FOR WIN! I have lots of money to spend!Sorry pal, but this is the wrong game. Like in a real-world, post apocalyptic scenario, your money will mean much less than your natural survival skills, training and wits. oyunda server host etme kiralama da mevcutmuş; parasını verip private, public falan açabiliyorsunuz. çıkış tarihi: "this fall." beta tarihi: "end of summer" okuyom ben yea linki: http://www.pcgamer.com/2012/07/27/the-war-z-new-screenshots-interview-on-weapons-game-systems-ambition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 tutabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Character customization güzel olursa ve bi de housing sistemi kurarlarsa oyun çok harika olabilir. Ama o kadar kolay değil işte öyle bir oyun yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 geceyarısı olmuş, zar zor güvenli hale getirdiğiniz evinizdesiniz etrafta zombilerin homurtu seslerinden başka hiçbir şey yok... böyle bir ambiyans sunarsa parayı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 La ben korkarim paso offline olurum. Offline'ken zombiler yiyemezler ki beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 aman dikkat offline olurken g.tü dısarda bırakma mazallah ham ham yaparlar. addsfgda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ham ham yapsa gene iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 zombi tema moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 said: Your goal is to survive this Zombie Game and the ones that survive longest will be victorious! sanırım şu salem projectte olduğu gibi ölürsek dirilemeyeceğiz. belki dükkanı bu yönde kullanacaklar. ölen kişi gerçek parayla dirilmek için iksir vs alacak. said: You will find yourself hiding from zombies and other players; exploring hidden parts of the map and discovering hidden PK kokusu alıyorum!!! survival tarzı oyun güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gameplay var http://www.youtube.com/watch?v=0UwpLOVTjLU&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bu, dayz'in standalone versiyonu mu yoksa başka adamlar dayz'i mi klonluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 başka bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 iyi bari, f2p mmo kafasında yapıyolar çünkü, kısmen hayal kırıklığına uğramak üzereydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 bunun yerine arma2 pack'e harcadığım para için dizimi dövüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 tps de vardır ınsallah videoyu izlemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 YAAAY! ANOTHER ZOMBIE GAAME! http://i.imgur.com/30api.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 abi öyle deme düzgün bi mmosunu çıkarsınlar oynayalım işte. ben mesela arma dayz'e çok eksikleri oldugu için para vermedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 dayz'de ne eksiği var ki para vermiyceksin. bunda da aynı mantık işte. etraftan item topluyorsun, zombi geliyor ateş ediyorsun, seni öldürünce permadeath oluyor baştan başlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ya dayz de grafik optimizasyon sorunuda var. bende para vermedim bu yüzden. o grafikle pc'nin kasmaması lazım ama kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Herkes zombi temasını işliyor ama halen adam akıllı bir ürün ortada yok. Çoğu oyun yapımcısı işin sırrının survival hissini oyuncuya tattırmak olduğunu bilmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 güzel bi oyun olcak gibi duruyo. dayz bende para verdiğime lanet etmiştim grafik optimizasyonları nedeniyle. bikere bile oynayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Bone said: dayz'de ne eksiği var ki para vermiyceksin. bunda da aynı mantık işte. etraftan item topluyorsun, zombi geliyor ateş ediyorsun, seni öldürünce permadeath oluyor baştan başlıyorsun. Ne kadar kötü bir yorum aman tanrım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Arkadaşlar yeni bir WARZ facebook grubu kurduk. Oyunu çıktığın da yada betalarında bizimle birlikte oynamak isteyenler bu gruptan takip edebilirler. Steam da ki Day Z grubumuzuda bu facebook grubuna kanalize ediyoruz. Devil's Pact içindeki War Z oynayacak üyelerimizde buradan takip edecekler. Şuanda 100 civarı oyuncu War Z'de olacak gibi gözüküyor. Katılmak isteyenler, çekinmesinler. Tek başınıza oynayıpta psikolojiniz bozulmasın die bu grup :) https://www.facebook.com/groups/287228104724981/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 eee, sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar