autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 şimdi arkadaşımla red dead redeption oynarken konuşmaya başladık ve gereksizce aklımıza takıldı. bu tren rayına insan bağlama hadidesinde trenin raydan çıkması gerekmiyor mu? ben böyle düşünüyorum o da şunu söylüyor aynı yeşilde tren rayına taş koyar çocuklar bu taşlar sağa sola fırlamıyor. fırlıyor mu? ya da treni raydan çıkarmıyor olduğu yerde tuz buz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 3'e bölünür adam direk, trenin ruhu duymaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 deadwoll said: 3'e bölünür adam direk, trenin ruhu duymaz sdf oyundaki görseller o kadar saçma gelmişti saçmalığa bak diye konuşmaya başladık da dedik mantıklı mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 F=m.a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 F=ma ile alakasi yok momentum direkt mv+mv=mv+mv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 lise 1 fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ilkokul 1 de hani kapağa ayağımızla vururduk ayağımız patlıyor muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 whitecloud said: F=ma ile alakasi yok momentum direkt mv+mv=mv+mv VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yani kütleye göre değişiyor nedir? ufak bir şey olsa savuracak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 tren yoluna taş koyarsan fırlar kafana gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 öz kütle ile alakası var. m/v Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bu bile çıkartmıyorsa raydan 80 kilo löp et nasıl çıkarsın? Kıyma olur. :D Hatta: 2. dakika 35. saniyeden izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 O ne ya 2 saat sonra fren yaptı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
autoshape Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 gerçi biz de küçükken taş koyup kaçıyorduk da hiç taş maş fırlamıyordu sağa sola. edit : yanlış anlaşılma olmasın bildiğin ufak taş :) edit 2 : taş dümdüz oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: http://www.youtube.com/watch?v=VQCmHA8gCuA burhan abiii özledik seni valla, saol kardeş iyi geldi akşam akşam:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 mathilda reyiz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 biz civi koyuyoduk, sonrada demekki tornavidalar bole yapliliyomus diyoduk sdfdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 para koymak en zevklisi tabi :) bide bizim oldugumuz yerde demirrayinin altinda bosluk vardi in gibi, arkadaslar oraya giriyodu tren ustlerinden geciyodu, ben cesaret edipte girmemistim kafamiza zicarlar falan diye sdfdsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Babamın makinist arkadaşı vardı, onla beraber bir kaç kez banliyöde kokpitte(neyse artık sdf) gittik de; o trenlerin önüne neler atılıyor, atlıyor aklınız durur sdfghj Bir keresinde Sirkeci'den tren kalkarken, tipin teki duvardan atlayıp, kalkan trenin önünden geçip, istasyona çıkıp, ordan da trene atlamaya niyetlendi. Sonra salağın ayağı raylara takıldı, aynen bu rehin örneğindeki gibi 2.80 kaldı öyle trenin önünde kaldı ama can havliyle kendini istasyonla rayların arasındaki 20 30cm'lik kısma yapıştırdı, sonra istasyon, ray ve trenin altının yaptığı üçgen boşlukta hayatta kaldı. İşin komik kısmı, herif biz üzerinden trenle geçtikten sonra kalktı hiç bir şey yokmuş gibi istasyona tırmandı. Ben olsam herhalde 1 hafta o arada yatardım öyle asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bir tren onbin insanı yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 45-50 hrc sertliğinde lamaları raya %45 sünekliği olan nikel alaşımlı elektrotlarla kaynatırsanız raydan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Treni raydan çıkarmak kolay iş değil yani öyle adam bağladım para koydum taş attımla çıkmaz. Zaten lokomotif yaklaşık 80-100ton bişi tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Banliyö treninin (Astrom) tek vagonunun darası 48 ton yahu. Yeni Rotem vagonlar 62 ton (yan kısımlarında yazar dikkatli bakarsanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar