Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo vermek

Joker

Öne çıkan mesajlar

haftada 3 gün spor yapma alışkanlığı olsa hiç sorun kalmayacak insanlarda yemin ediyorum. haftada 4-5 saat ve her şey çözülecek. çalışan insanlar için zor oluyor anlıyorum ama inanın o salonlara giden bir çok insan da çalışmasına rağmen gidiyor, ilk ay sıkıntı çektikten sonra çok rahat edeceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

boyunuz kaç abi 1.45 falan mı 59 oldum oo cok kiloluyum göbek möbek aman allahim 62 oldum obezim herhalde falan?

1.70+ boya bu kilolara cok diyorsanız öeh diyorum herhalde 13 yaşında teen falandım ben o ölcülerdeyken nasıl bişey lan o öyle rüzgarda uçan yaprak misali az erkek olun erkek dediğin yerinde ağırdır sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

scorch said:

boyunuz kaç abi 1.45 falan mı 59 oldum oo cok kiloluyum göbek möbek aman allahim 62 oldum obezim herhalde falan?

1.70+ boya bu kilolara cok diyorsanız öeh diyorum herhalde 13 yaşında teen falandım ben o ölcülerdeyken nasıl bişey lan o öyle rüzgarda uçan yaprak misali az erkek olun erkek dediğin yerinde ağırdır sdfs

boyum 180 hatta biraz daha fazla sanırım. kilom da 67 şuan. vermişim gene biraz. ve bende göbek var yani. ayaktayken gözükmüyor tshirt üstünden filan ama oturunca gayet çıkıyor. yağ dolu ora bildiğin.

hani şişmanların göbeği ile karşılaştırmanız saçma. göbek göbektir. bir de hep zayıf biri olup da göbeğe sahip olunca bir zaman sonra çok göze batıyor.

normal yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

haftada 3 gün spor yapma alışkanlığı olsa hiç sorun kalmayacak insanlarda yemin ediyorum. haftada 4-5 saat ve her şey çözülecek. çalışan insanlar için zor oluyor anlıyorum ama inanın o salonlara giden bir çok insan da çalışmasına rağmen gidiyor, ilk ay sıkıntı çektikten sonra çok rahat edeceksiniz.

ya ben hem çalışıyorum hem kendi işim var hemde freelance iş alıyorum. spor salonunda bu profile uyan adam bul helal olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

Myshkin said:

ya ben hem çalışıyorum hem kendi işim var hemde freelance iş alıyorum. spor salonunda bu profile uyan adam bul helal olsun :P

ben
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Nasıl çıktın abi 55'ten 74'e, ben de çıkmak istiyorum..

3 yılda aynı şekilde bu hale geldim, benim ki düzensiz ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor.

aynı şekilde sağlıksız kilo alayım göbek yapayım diyorsan şöyle besleniyorum

günde 2 öğün yemek bazen tek öğün,saatleri tamamen rastgele atıyorum bi gün kahvaltıyı okulda 9'da yap ertesi gün 1-2 gibi yap filan kahvaltıda da poğaça,döner filan ye sakın peynir domates yeme.tahıllı ekmek yeme,bol bol klasik beyaz ekmeğe aban.haftada 3-4 gece bira rakı ne varsa götür üstüne de git kokoreç dürüm ne bulursan ye.
Sosyal ağlarda paylaş

Joker said:

SORDUM BAZI SORULAR

Şimdi şöyle Joker,5.5 ay gerimdesin.

Öncelik ile yiyeceksin styla şu şekil.

6 öğün yiyeceksin ben yapamıyorum bunu 5 öğün ile geçirdim.3 ana 3 ara öğün.

Ara öğün nedir,dersen biraz uzun konu yaptığın diete göre değişir.Bu arada düzgün olarak yemen gerekenleri diyet olarak adlandırmamakla başla.

Protein,karbokhidrat ağırlıklı beslenip bu diet programında giderken aldığın yağları dönüştürürsün kasa.Yoksa yağlanıp ve kış ayları yiyip yiyip ocakda kampada kapanabilirsin.

Düzenli yemek zorundasın her zaman son 15 kiloyu vermesi çok zordur aynı oranda kas kütleni son düzlükte geliştirip şekli vermek yine zordur.

Zordurdan kastım disiplinli yemen lazım,ilk aylarda sakın bozma.

Body workoutlar tavsiyemdir.Spartacus 2.0 pdf internetde bulabilirsin ben baya başarılı buldum.Göhsüm ve Absleri sıklaştırmaya başladı...tabi ara ara değiştirmekte fayda vat programı.

COLA içmeyeceksin,şeker yok hocam...tek tek yazmayım sana ciddi isen özel mesaj at.

Kemdimde uyguladıklarımı söyleyim sana sonra sen kendine göre modifiye et ama net olarak söyleyim herşey mutfak başlar ve eski alışkanlıklarını azaltmak ile bir yere varamazsın.MAsturbasyona gerek yok Cute acı gerçekler :P
Sosyal ağlarda paylaş

Zorluyor ya 7. hareket plank üstüne şınav gibi.

Ağırlık 10luklar ile 2 ay çalıştım 20 çıkamıyorum hala..çünkü vucud denge kasları zayıf.Salonda çalışmak ile tam vucud ayakta çalışmak çok farklı şeylermiş...yeni yeni anlamaya başladım.

4.0da var ama paralı, korsan bulamadım gerçi hareketleri baz alıp 2 hafta bir yeni hareketler ile değişebilirsin.Youtubeda iyi öğretmenler video yayınlıyorlar.

Asıl konu en az 2 3 ay geçmeden adapte olmuyor vucud gerçi kendi adıma konuşayım 4 yıldır spor yapmıyordum ama sıkı mutfak supportu ile 2 ayda istediğimden fazlasını elde ettim devam...sıra sigarada.

aktiftablet said:

bu spartaküs 2.0 kolaymış ya (kolay dediğim bi çift dumbella yapılır bütün hareketler evde) gaza geldim dumbell alıcam, nası bişey aliyim, nerden aliyim?

Ağırlık değişmelilerden al, güzel olur.

Bar almadım ben 4. ayım bitsin salona yazılıp destekliyeceğim ağırlıkları.

Birde cidden evde zorlayacaksan 2aylık süreçten sonra hareket sengiliği açısından basit bir sepha alabilirsin,hani şu 35 40 dereceye kaldırıp dumbel ile göhüs basıyorsun ya o amaçla.3 4 hareket güzel çalıştırıyor göhüsleri.

Evde tek problem miskinlik gibi etmenler ama we are so hard bro ^^,
Sosyal ağlarda paylaş

Cute said:

Zorluyor ya 7. hareket plank üstüne şınav gibi.

Ağırlık 10luklar ile 2 ay çalıştım 20 çıkamıyorum hala..çünkü vucud denge kasları zayıf.Salonda çalışmak ile tam vucud ayakta çalışmak çok farklı şeylermiş...yeni yeni anlamaya başladım.

4.0da var ama paralı, korsan bulamadım gerçi hareketleri baz alıp 2 hafta bir yeni hareketler ile değişebilirsin.Youtubeda iyi öğretmenler video yayınlıyorlar.

Asıl konu en az 2 3 ay geçmeden adapte olmuyor vucud gerçi kendi adıma konuşayım 4 yıldır spor yapmıyordum ama sıkı mutfak supportu ile 2 ayda istediğimden fazlasını elde ettim devam...sıra sigarada.

aktiftablet said:

bu spartaküs 2.0 kolaymış ya (kolay dediğim bi çift dumbella yapılır bütün hareketler evde) gaza geldim dumbell alıcam, nası bişey aliyim, nerden aliyim?

Ağırlık değişmelilerden al, güzel olur.

Bar almadım ben 4. ayım bitsin salona yazılıp destekliyeceğim ağırlıkları.

Birde cidden evde zorlayacaksan 2aylık süreçten sonra hareket sengiliği açısından basit bir sepha alabilirsin,hani şu 35 40 dereceye kaldırıp dumbel ile göhüs basıyorsun ya o amaçla.3 4 hareket güzel çalıştırıyor göhüsleri.

Evde tek problem miskinlik gibi etmenler ama we are so hard bro ^^,

7. hareket dirseklerimi biraz acıtıyo yumuşak bi zeminde yapmak gerekiyo sanırım onu haricinde zor gelmedi. Genelde zıplamalılar üst bacakları tarümar etti benim, çok yapabiliyorum onları. 4. harekette mesela bikaç tekrardan sonra eğilip kalkamıyorum sadece dumbelleri indirip kaldırıyorum.

Bu spartakus 2 için 1000 kalori yaktırıyo diye geçiyo internette bir iki yerde, doğruluk payı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

7. hareket dirseklerimi biraz acıtıyo yumuşak bi zeminde yapmak gerekiyo sanırım onu haricinde zor gelmedi. Genelde zıplamalılar üst bacakları tarümar etti benim, çok yapabiliyorum onları. 4. harekette mesela bikaç tekrardan sonra eğilip kalkamıyorum sadece dumbelleri indirip kaldırıyorum.

Bu spartakus 2 için 1000 kalori yaktırıyo diye geçiyo internette bir iki yerde, doğruluk payı nedir?

Dostum yazdım özel mesaj olarak gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...