di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Kayserili oldugundan mutevellit; gunun ilk ogunune bir ton para ode, sonrasinda paraya kiyip alamayacagindan otomatik olarak zayiflayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 haftada 3 gün spor yapma alışkanlığı olsa hiç sorun kalmayacak insanlarda yemin ediyorum. haftada 4-5 saat ve her şey çözülecek. çalışan insanlar için zor oluyor anlıyorum ama inanın o salonlara giden bir çok insan da çalışmasına rağmen gidiyor, ilk ay sıkıntı çektikten sonra çok rahat edeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kilo vermek kolay iş.korumak daha zor ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 boyunuz kaç abi 1.45 falan mı 59 oldum oo cok kiloluyum göbek möbek aman allahim 62 oldum obezim herhalde falan? 1.70+ boya bu kilolara cok diyorsanız öeh diyorum herhalde 13 yaşında teen falandım ben o ölcülerdeyken nasıl bişey lan o öyle rüzgarda uçan yaprak misali az erkek olun erkek dediğin yerinde ağırdır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 di said: Kayserili oldugundan mutevellit; gunun ilk ogunune bir ton para ode, sonrasinda paraya kiyip alamayacagindan otomatik olarak zayiflayacaksin. mantıklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bunları diyen adam börgır kingde salata yiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 scorch said: boyunuz kaç abi 1.45 falan mı 59 oldum oo cok kiloluyum göbek möbek aman allahim 62 oldum obezim herhalde falan? 1.70+ boya bu kilolara cok diyorsanız öeh diyorum herhalde 13 yaşında teen falandım ben o ölcülerdeyken nasıl bişey lan o öyle rüzgarda uçan yaprak misali az erkek olun erkek dediğin yerinde ağırdır sdfs boyum 180 hatta biraz daha fazla sanırım. kilom da 67 şuan. vermişim gene biraz. ve bende göbek var yani. ayaktayken gözükmüyor tshirt üstünden filan ama oturunca gayet çıkıyor. yağ dolu ora bildiğin. hani şişmanların göbeği ile karşılaştırmanız saçma. göbek göbektir. bir de hep zayıf biri olup da göbeğe sahip olunca bir zaman sonra çok göze batıyor. normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 di said: Kayserili oldugundan mutevellit; gunun ilk ogunune bir ton para ode, sonrasinda paraya kiyip alamayacagindan otomatik olarak zayiflayacaksin. ahah süper fikirmiş. (tu) 25 tl lik kahvaltıdan 2500 kalori ile çıkarım yanlız ben :P aynı hesaba gelir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sen şimdi yemeyince kilo vereceğini sanıyorsun ya o en fazla 3-4 gün sürer. Biraz kilo verirsin sonra metabolizman yavaşlar direk verdiğin kilodan daha fazlasını alırsın. Ayıracak vaktin yoksa zaten hiç birşey yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Myshkin said: haftada 3 gün spor yapma alışkanlığı olsa hiç sorun kalmayacak insanlarda yemin ediyorum. haftada 4-5 saat ve her şey çözülecek. çalışan insanlar için zor oluyor anlıyorum ama inanın o salonlara giden bir çok insan da çalışmasına rağmen gidiyor, ilk ay sıkıntı çektikten sonra çok rahat edeceksiniz. ya ben hem çalışıyorum hem kendi işim var hemde freelance iş alıyorum. spor salonunda bu profile uyan adam bul helal olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 kefir içsin bence dimi soris sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Joker said: Myshkin said: haftada 3 gün spor yapma alışkanlığı olsa hiç sorun kalmayacak insanlarda yemin ediyorum. haftada 4-5 saat ve her şey çözülecek. çalışan insanlar için zor oluyor anlıyorum ama inanın o salonlara giden bir çok insan da çalışmasına rağmen gidiyor, ilk ay sıkıntı çektikten sonra çok rahat edeceksiniz. ya ben hem çalışıyorum hem kendi işim var hemde freelance iş alıyorum. spor salonunda bu profile uyan adam bul helal olsun :P ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 xaty said: Nasıl çıktın abi 55'ten 74'e, ben de çıkmak istiyorum.. 3 yılda aynı şekilde bu hale geldim, benim ki düzensiz ve sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor. aynı şekilde sağlıksız kilo alayım göbek yapayım diyorsan şöyle besleniyorum günde 2 öğün yemek bazen tek öğün,saatleri tamamen rastgele atıyorum bi gün kahvaltıyı okulda 9'da yap ertesi gün 1-2 gibi yap filan kahvaltıda da poğaça,döner filan ye sakın peynir domates yeme.tahıllı ekmek yeme,bol bol klasik beyaz ekmeğe aban.haftada 3-4 gece bira rakı ne varsa götür üstüne de git kokoreç dürüm ne bulursan ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 sevis bol bol. duzenli seksin kilo vermeye yardimci oldugu biliniyor. hia hua agirlik indirip kaldiramaktan da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Joker said: SORDUM BAZI SORULAR Şimdi şöyle Joker,5.5 ay gerimdesin. Öncelik ile yiyeceksin styla şu şekil. 6 öğün yiyeceksin ben yapamıyorum bunu 5 öğün ile geçirdim.3 ana 3 ara öğün. Ara öğün nedir,dersen biraz uzun konu yaptığın diete göre değişir.Bu arada düzgün olarak yemen gerekenleri diyet olarak adlandırmamakla başla. Protein,karbokhidrat ağırlıklı beslenip bu diet programında giderken aldığın yağları dönüştürürsün kasa.Yoksa yağlanıp ve kış ayları yiyip yiyip ocakda kampada kapanabilirsin. Düzenli yemek zorundasın her zaman son 15 kiloyu vermesi çok zordur aynı oranda kas kütleni son düzlükte geliştirip şekli vermek yine zordur. Zordurdan kastım disiplinli yemen lazım,ilk aylarda sakın bozma. Body workoutlar tavsiyemdir.Spartacus 2.0 pdf internetde bulabilirsin ben baya başarılı buldum.Göhsüm ve Absleri sıklaştırmaya başladı...tabi ara ara değiştirmekte fayda vat programı. COLA içmeyeceksin,şeker yok hocam...tek tek yazmayım sana ciddi isen özel mesaj at. Kemdimde uyguladıklarımı söyleyim sana sonra sen kendine göre modifiye et ama net olarak söyleyim herşey mutfak başlar ve eski alışkanlıklarını azaltmak ile bir yere varamazsın.MAsturbasyona gerek yok Cute acı gerçekler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 31 direk protein kaybı tek elle 5 posta diye karbonhidrattan abanıyor ergenler sonra kilo sexy pilates, workout, girl diye arat youtube 5 dakka hareket yap geçer kilolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bu spartaküs 2.0 kolaymış ya (kolay dediğim bi çift dumbella yapılır bütün hareketler evde) gaza geldim dumbell alıcam, nası bişey aliyim, nerden aliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Zorluyor ya 7. hareket plank üstüne şınav gibi. Ağırlık 10luklar ile 2 ay çalıştım 20 çıkamıyorum hala..çünkü vucud denge kasları zayıf.Salonda çalışmak ile tam vucud ayakta çalışmak çok farklı şeylermiş...yeni yeni anlamaya başladım. 4.0da var ama paralı, korsan bulamadım gerçi hareketleri baz alıp 2 hafta bir yeni hareketler ile değişebilirsin.Youtubeda iyi öğretmenler video yayınlıyorlar. Asıl konu en az 2 3 ay geçmeden adapte olmuyor vucud gerçi kendi adıma konuşayım 4 yıldır spor yapmıyordum ama sıkı mutfak supportu ile 2 ayda istediğimden fazlasını elde ettim devam...sıra sigarada. aktiftablet said: bu spartaküs 2.0 kolaymış ya (kolay dediğim bi çift dumbella yapılır bütün hareketler evde) gaza geldim dumbell alıcam, nası bişey aliyim, nerden aliyim? Ağırlık değişmelilerden al, güzel olur. Bar almadım ben 4. ayım bitsin salona yazılıp destekliyeceğim ağırlıkları. Birde cidden evde zorlayacaksan 2aylık süreçten sonra hareket sengiliği açısından basit bir sepha alabilirsin,hani şu 35 40 dereceye kaldırıp dumbel ile göhüs basıyorsun ya o amaçla.3 4 hareket güzel çalıştırıyor göhüsleri. Evde tek problem miskinlik gibi etmenler ama we are so hard bro ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Cola neden içmemek gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 fazla şekerli, direk tüm kaloriyi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Cute said: Zorluyor ya 7. hareket plank üstüne şınav gibi. Ağırlık 10luklar ile 2 ay çalıştım 20 çıkamıyorum hala..çünkü vucud denge kasları zayıf.Salonda çalışmak ile tam vucud ayakta çalışmak çok farklı şeylermiş...yeni yeni anlamaya başladım. 4.0da var ama paralı, korsan bulamadım gerçi hareketleri baz alıp 2 hafta bir yeni hareketler ile değişebilirsin.Youtubeda iyi öğretmenler video yayınlıyorlar. Asıl konu en az 2 3 ay geçmeden adapte olmuyor vucud gerçi kendi adıma konuşayım 4 yıldır spor yapmıyordum ama sıkı mutfak supportu ile 2 ayda istediğimden fazlasını elde ettim devam...sıra sigarada. aktiftablet said: bu spartaküs 2.0 kolaymış ya (kolay dediğim bi çift dumbella yapılır bütün hareketler evde) gaza geldim dumbell alıcam, nası bişey aliyim, nerden aliyim? Ağırlık değişmelilerden al, güzel olur. Bar almadım ben 4. ayım bitsin salona yazılıp destekliyeceğim ağırlıkları. Birde cidden evde zorlayacaksan 2aylık süreçten sonra hareket sengiliği açısından basit bir sepha alabilirsin,hani şu 35 40 dereceye kaldırıp dumbel ile göhüs basıyorsun ya o amaçla.3 4 hareket güzel çalıştırıyor göhüsleri. Evde tek problem miskinlik gibi etmenler ama we are so hard bro ^^, 7. hareket dirseklerimi biraz acıtıyo yumuşak bi zeminde yapmak gerekiyo sanırım onu haricinde zor gelmedi. Genelde zıplamalılar üst bacakları tarümar etti benim, çok yapabiliyorum onları. 4. harekette mesela bikaç tekrardan sonra eğilip kalkamıyorum sadece dumbelleri indirip kaldırıyorum. Bu spartakus 2 için 1000 kalori yaktırıyo diye geçiyo internette bir iki yerde, doğruluk payı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 aktiftablet said: 7. hareket dirseklerimi biraz acıtıyo yumuşak bi zeminde yapmak gerekiyo sanırım onu haricinde zor gelmedi. Genelde zıplamalılar üst bacakları tarümar etti benim, çok yapabiliyorum onları. 4. harekette mesela bikaç tekrardan sonra eğilip kalkamıyorum sadece dumbelleri indirip kaldırıyorum. Bu spartakus 2 için 1000 kalori yaktırıyo diye geçiyo internette bir iki yerde, doğruluk payı nedir? Dostum yazdım özel mesaj olarak gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 1.77 boy 85 kiloyum acilen kilo vermem gerek her gün bir saat bisiklet sürüyorum. daha başka ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sparkcaster said: bunları diyen adam börgır kingde salata yiyodu evlendi sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar