sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Metinde bahsedilen "dindar camiaya hitap eden televizyon kanalı" da TRT olsa gerek. http://www.youtube.com/watch?v=sRIrIAc36f0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://files.abovetopsecret.com/images/member/462e45c0a25e.jpg A physco. Not the physco we deserved but the physco we needed. Nothing less than a killer. Bloody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 okkalı bir küfür yazcaktım youtube a uğraşmiyim dedim malum heryer bu soysuz pedofillerin elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bu kadar mallık olamaz ya. o bahsedilen kanallar da samanyolu falandır muhtemelen. saadet en az ulusalcılar kadar cemaat düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nereden buluyosunuz bu kanalları yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ağır olimpiyat coocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi söylüyorum şu adamdan bize 10-15 tane lazım. yollucan belli yerlere ülke tertemiz olur yemin ediyorum. bizim görüşlerimizde niye psikopat çıkmıyo acaba dsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Rasyonel düşünme yetisi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 2 AĞISTOS 2012 / TV5 ANA HABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 said: gul suyunu fazla mi kacirdiniz mubarekler. neyin kafasini yasiyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 akp mitinglerine toplu imha en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Fin said: akp mitinglerine toplu imha en temizi. farkettiyseniz başbakana baya geçiriyolar. ultra-yobaz kesim kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 benzin döküp diri diri yakacaksın bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 yok izlemedim sonuna kadar taytlı sporcu gösterip günah lafı geçtikten sonra kapadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Litresi 4 lira olan bi yakıtı oduna dökmem. Odun kendisi de yanar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 bir müslüman açısından bu haberi yapan gayet rezil bir insan diyorum ne olacak bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 topluca çıplak poz veren diğer takımları görmemişler daha sanırım, yüzmeydi galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi bu senaryolara inanıo musunuz ya adamlar skeç yapıyor orda.maksat tahrik işte he diyip geçicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 olimpiyatlardaki başarısızlığımızın nedeni ahlaksızlık ve ifsad demelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Red said: abi bu senaryolara inanıo musunuz ya adamlar skeç yapıyor orda.maksat tahrik işte he diyip geçicen He diyip geçe geçe tepemize çıkarttık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Bu haberi dikkate alıp buraya koymak bile saçma bu ne lan sdfg. Ama helal olsun tayyeap i ilk defa bir kanal eleştirdi HAYRET ETTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 abi bu ne biçim bir kafa ya ahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 taşlayalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 PZero said: ağır olimpiyat coocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 YANEĞRAĞK ÖLSUNLEAR GEABERSİNLAEEARÖĞÖĞÖĞÖĞÖH! Alın gazı alın. Ahahaha baya kolaymış ya böyle trollemek, bundan sonra öncekendimi ayağı çekeyim ben. BU TOPİKTE KÜFRETMEK SERBEST OLSUN da eksik kalmasın, saydıralım. Nedir lan bu nefret, nedir bu öfke? Standart "cıbıl cıbıl gezeyiler cayiz değil" kanalı işte, hayır tayyibe bile laf geçiriyorlar karının başı bağlı senin bu müşriklerle ne işin var diye böyle de ekstrem adamlar. Yarın öbürgün oruç tutmuyosun diye senin evini taşlayacak insanlar aynı zamanda. Da YAGALIM YIGALIM kafasına girdiğinizde bunlardan pek bi farkınız kalmıyor. Aynı bokun laciverdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar