Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adam zaten 20 senelik popstar. geri donus sarkısıymıs bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 koredeki tum kizlar niye guzel, bunu bi aciklarmisiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 klibe güzel kızları almış olabilirler kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 senko said: koredeki tum kizlar niye guzel, bunu bi aciklarmisiniz bana. estetik ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yok be olnun dısındada guzeller. dzgün yiyoalr spor yapıyolar sekilleri semalleride düzgün hatunların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 klonluyorlar abi güzel kızları seçip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 robot onlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 adam tek elle yazarken typo yağdırmış edit: adam = cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 wastyrx said: klonluyorlar abi güzel kızları seçip Bence daha çok dikip biçip çoğaltıyorlardır. :D Adam onca seneden sonra tek bir parça ile ortalığın orasına burasına koydu. Belki sadece korede tanınırken şimdi bütün dünyadan dinleyeni var adamın. Günlük dozumu da aldım. Enerji doldum yine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Cuce said: yok be olnun dısındada guzeller. dzgün yiyoalr spor yapıyolar sekilleri semalleride düzgün hatunların. abi kore kızları ÇİRKİN ötesi ama öyle böyle değil. hatta genel olarak uzak doğu kızları çirkin http://i.imgur.com/ibEFk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 evet ya aynı muhabbeti uzak doğulu bi arkadaşım da yapmıştı ben böle koreli japon kızların fanıyım falna muhabbeti yaptığımda çocuğa, o gördüğün girl bandlerdeki kızlar tamamen estetik üzerine demişti. inanılmaz yaygınmış estetik ameliyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 mazlezya ve çin kırması hiç çekilmiyor gerçekten, japonlarda da var bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 estetik mestetik abi, guzel yine guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 estetik mestetik kayarım ben bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 bazı über makyaj yapan koreli hatunumsu erkekler varya bir asyalı hatun fotosuna bakarken 2 kere düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Abi o prodüksiyonu yapacak parayı buldun mu, o kadar güzel kızı bulmak hiç sıkıntı değil, Kore'dende buluruz, Pakistan'dan bile buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 benim dedigim daha geneldi. kore filmlerine bakiyorum, cirkin olsun diye konulmus kiz bile guzel, filmde arkadan gecen yanlislikla kadraja giren kiz bile bi standartin ustunde. ama cirkini de cok cirkin oluyor, yuzune bakilmiyor cirkin asyalinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 /thread komik degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 hyuna guzel baya burdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 çekimleri http://www.youtube.com/watch?v=9HPiBJBCOq8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 estetik mestetik bir japon ya da koreli hatuna basarım nikahı. yolda falan asyalı turist genç kız gördün mü weirdest boner olarak dolaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 abi şunu komik veya eğlenceli bulmayan tek insan ben miyim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 her gün izliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 nedenini bilmiyorum ama izliyorum hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar