Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oynanma durumu

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Abi Diablo sans oyunu eskileride oyledi buda oyle ama burda ki sans loot dusurup satip para kazanip baska loot almak yada o parayi almaktan ibaret oldugu icin insanlar bir sekilde dupede hileydi 6 milyon kisi icinden 200-300 kisinin sansina bok atio iste bi numara yok.

Herkeze loot dusse bi AHli RMAHli sistemin bi anlami kalmaz dandik bi sistem idealist oyun anlayinsa karsi cok ticari eski nesil oyuncularin tasvip ettigi olay degil fakat blizzardda iste boyle
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Blizzard CEO su dupe var oyunda dese yalan söylüyor diyeceksin. Bende blizzciyimde at gözlüğü takıp fan boy olmaya gerek yok.

Ben diablo 3'te dupe olamaz demiyorum, her yazıyı fanboy-hater mantığı ile okursanız zaten tartışmak anlamsız.

Ben dupe olsa etkisi bu kadar basit olmazdı diyorum. Diablo 2 de gördük işte dupe olunca neler oluyor ortamda. 3-5 tane item dupe ile açıklanamaz. Bu kadar az item ancak gm hack ile, çok ballı bir dropla, aynı elitin drop bug tarzı bir sorun ile copy paste item yağdırması ile falan açıklanır.

Aynı mantıkla vendorda olamaz diyorum. Çünkü vendor olsa tanesi 5-10k golddan en az 100 tane alırdı o kişi. bunlarıda saklıyacak hali yok satardı, alanlarda bu derece sağlam itemi bankada tutmayacağına göre armoryde yüzlercesini görürdük diyorum.

Haa diablo 3 te dupe çıkarmı? valla mage'in immune bug'ını gördükten sonra herşey çıkar daiblo 3te artık, hiç şaşırmam bile. Ama birgün dupe çıkarsa o zaman anlarsınız dupe çıkınca ne oluyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Sistem saatini geri alarak item çekme ve beraberinde gold kazanma tarzı birşey çıktı, item dupe değildi o, item kopyalanmıyordu.

Gene söylüyorum item dupe çıktığı gün oyundaki en dengesiz silah neyse ondan onbinlerce kişide göreceksiniz, hatta üstüne yüzlercesi RMAH'ta satılacağından dolayı ortalık karman çorman olacak.

Öyle her olaya "dupe çıktı lol" modunda desteksiz sallayacaksanız, söyleyin boşa yazmim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
diablo yu pvp mi oynanır kıldı bu zmana kadar. ya da oyunda ne pvpsi olucak allah aşkına 3 günlük eğlence sonra qq lardan başka bişi kalmıycak o class op bu class cacık. item kasmak paragon kasmak yeterince zevk veriyor zamanın varsa, pvp inin bir potansiyeli yok bu oyunun. He ah kullanmayı beceremiyenler ya da statları overall de tartıp düzgün karakter yapamıyanlar QQ layıp küsüyor sonra her patchde geri dönüp belki bu sefer başarırım diyor lolol
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

diablo yu pvp mi oynanır kıldı bu zmana kadar. ya da oyunda ne pvpsi olucak allah aşkına 3 günlük eğlence sonra qq lardan başka bişi kalmıycak o class op bu class cacık. item kasmak paragon kasmak yeterince zevk veriyor zamanın varsa, pvp inin bir potansiyeli yok bu oyunun.

LOL

diablo 2yi bunca sene canlı tutan tek şey pvp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...