reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Valla ben siegebreaker yolunda spawn olan vendorda guzel bi eldiven yakalamsitim bi tane alabildim sadece sonra gozukmedi bida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 birebir aynı itemdan 2 tane düştüğü oldu bana, hem de birden fazla kere. ama 6 tane birden garip cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Dupe vardı zaten bir yolununu fixlediler diye başka olmaması anlamına gelmiyor. Hadi onu geçtim şu saatten sonra dupe olmasına mı inanamıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Abi Diablo sans oyunu eskileride oyledi buda oyle ama burda ki sans loot dusurup satip para kazanip baska loot almak yada o parayi almaktan ibaret oldugu icin insanlar bir sekilde dupede hileydi 6 milyon kisi icinden 200-300 kisinin sansina bok atio iste bi numara yok. Herkeze loot dusse bi AHli RMAHli sistemin bi anlami kalmaz dandik bi sistem idealist oyun anlayinsa karsi cok ticari eski nesil oyuncularin tasvip ettigi olay degil fakat blizzardda iste boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 stormeagle said: Blizzard CEO su dupe var oyunda dese yalan söylüyor diyeceksin. Bende blizzciyimde at gözlüğü takıp fan boy olmaya gerek yok. Ben diablo 3'te dupe olamaz demiyorum, her yazıyı fanboy-hater mantığı ile okursanız zaten tartışmak anlamsız. Ben dupe olsa etkisi bu kadar basit olmazdı diyorum. Diablo 2 de gördük işte dupe olunca neler oluyor ortamda. 3-5 tane item dupe ile açıklanamaz. Bu kadar az item ancak gm hack ile, çok ballı bir dropla, aynı elitin drop bug tarzı bir sorun ile copy paste item yağdırması ile falan açıklanır. Aynı mantıkla vendorda olamaz diyorum. Çünkü vendor olsa tanesi 5-10k golddan en az 100 tane alırdı o kişi. bunlarıda saklıyacak hali yok satardı, alanlarda bu derece sağlam itemi bankada tutmayacağına göre armoryde yüzlercesini görürdük diyorum. Haa diablo 3 te dupe çıkarmı? valla mage'in immune bug'ını gördükten sonra herşey çıkar daiblo 3te artık, hiç şaşırmam bile. Ama birgün dupe çıkarsa o zaman anlarsınız dupe çıkınca ne oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Diablo 3 te dupe çıkar mı ne abi çıktı zaten lol ? Bir kaç patch önce ciddi anlamda dupe farkedildi( ah de sistem saatini geri alma olayıyla ilgili olan) hatta yalan olmasın asia serverı rollback yedi falan. Ama sonra büyük banwave gelince şu an sakin duruyor ortalık botçular dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Sistem saatini geri alarak item çekme ve beraberinde gold kazanma tarzı birşey çıktı, item dupe değildi o, item kopyalanmıyordu. Gene söylüyorum item dupe çıktığı gün oyundaki en dengesiz silah neyse ondan onbinlerce kişide göreceksiniz, hatta üstüne yüzlercesi RMAH'ta satılacağından dolayı ortalık karman çorman olacak. Öyle her olaya "dupe çıktı lol" modunda desteksiz sallayacaksanız, söyleyin boşa yazmim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Onu diyoruz bizde çıktı bile diye asya serverlarında yaptı adamlar serverlar rollback oldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 apapap bir iki ayda bir aplamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bıraktım döndüm bıraktım döndüm ve artık bıraktım anlamsız bir oyun oldu cidden ne drop düşüyor ,düşen item ah da zilyon tane ,herkes herşeyi farmlayabiliyor gg pvp gelene kadar da pek yüzüne bakmam herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 diablo yu pvp mi oynanır kıldı bu zmana kadar. ya da oyunda ne pvpsi olucak allah aşkına 3 günlük eğlence sonra qq lardan başka bişi kalmıycak o class op bu class cacık. item kasmak paragon kasmak yeterince zevk veriyor zamanın varsa, pvp inin bir potansiyeli yok bu oyunun. He ah kullanmayı beceremiyenler ya da statları overall de tartıp düzgün karakter yapamıyanlar QQ layıp küsüyor sonra her patchde geri dönüp belki bu sefer başarırım diyor lolol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Yaz bittiğinden beri oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hala oynayanlar bot sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kthxbye said: diablo yu pvp mi oynanır kıldı bu zmana kadar. ya da oyunda ne pvpsi olucak allah aşkına 3 günlük eğlence sonra qq lardan başka bişi kalmıycak o class op bu class cacık. item kasmak paragon kasmak yeterince zevk veriyor zamanın varsa, pvp inin bir potansiyeli yok bu oyunun. LOL diablo 2yi bunca sene canlı tutan tek şey pvp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 PvPsiz diablo sarımsaksız cacığa benzer. Bişeyler eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Flassh said: hala oynayanlar bot sanırım ben geçen gün aldım gazı, gearı çok az upgrade ettim, daha önce act3 yapamıyorken şimdi act4 de yardırıyorum komik geldi (gerçi mlvl0 tabii ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Flassh said: hala oynayanlar bot sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hala "hala..." lı yorum yapan sivrizekalı lüzumsuz ergenler var. 2013 e giriyoruz yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 selfpwnage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 o kısmı bilinçli canım, taşın altına elmizi koymadan, çuvaldızı kendimize batırmadan olmaz bu iş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kimin oynadığından size ne yahu. sanki aylık ücret vs var. gir bak takıl 1-2 saat istediğin gibiyse oynamaya devam et, beğenmezsen de bas git işte. şuraya gelip saçmalamanın anlamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kthxbye said: diablo yu pvp mi oynanır kıldı bu zmana kadar. http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/315/442/8cb.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kthxbye said: hala "hala..." lı yorum yapan sivrizekalı lüzumsuz ergenler var. 2013 e giriyoruz yazık. pardon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 -Deno- said: kthxbye said: hala "hala..." lı yorum yapan sivrizekalı lüzumsuz ergenler var. 2013 e giriyoruz yazık. pardon ? pardon fransizca bi kelime olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yaşınız kaç sincaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar