Cermy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 geekbench 1601 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Geekbench olayi gercekse Fena olacak gene ... 4,3,2 core vs gak guk deniyordu sacma sapan. Zaten telefon epi topu hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Geekbench'in kendi sitesinde toplanan datalara bakınca S3 için 1628 diyor. Birinin diğerinden %2-3 daha iyi puan alması zaten herhangi bir iyilik kötülük anlatmıyor bence zaten ama birini indiren diğerini de şişirmiştir diyorum ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 @bagio orada link var, jelly bean li samsung 1728. yani halen en yuksek puanli. ama en yuksek puanli olmasinin bi onemi yok, kullanirken ne kadar rahatsin? tabii ki 20% yavas olsa biri o zaman onemli de, kullanimda iphone da rahatsan iphone dur, bunun tartisilmasi abes. benim kendi adima kizdigim nokta marketing e aldanan insanlar. Gercegi sorgulamayan, ona cizilen dunya da yasayan tum insanlarla dalga gecerim. din de oyle, politika da oyle, bi esya alirkende oyle. samsung galaxy alirkende oyle. iphone alirkende oyle. iphone un ozel bi durumu oldugundan, religion gibi iste, nasi dinde dalga gecilcek cok insan var, ne yazik ki apple urunlerinde de oluyor. ama bi sayfa once paylastigim video da dalga gecilen yine insanlar tabii. samsung galaxy iphone kadar satsa, disari cikip ayni rportaji yapsalar yine ayni sonuc olur. yani iphone ozelinde bi durum yok, insanlarin komikligi benim kendi adima dalgaya aldigim. Yani alinan urunle dalga gecilmiyo genelde, iphone dunyanin en kaliteli bi kac telefonundan biri, bu su goturmez bi gercek. ayni leveli paylasan bi galaxy var, belki bi telefon adha koyarsin odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kanuni said: 24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten. dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Kanuni said: 24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten. Hahah haters gonna hate... Apple fanboi kitlesinin oluşma nedenlerinden biri hater kitlesinin saçma saldırılarından kaynaklanıyor aslında. Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil... Oysa ki istatistiklere baktığınızda kreatif sektörlerin hepsi Apple kullanıyor zaten, çok daha başarılı Apple her yönüyle, savunmaya ihtiyacı yok. (heh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 https://img.skitch.com/20120917-xiu4ny2rpki1dc92yr7y39cc6d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Resim iyiymis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ifagler çok üzülmüş resme hemen cevap yazma gereği duymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 50 puan fazla aldım ama standby sürem hala 200 saat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 mwc2013'te siv duyurulcakmış, martta gelir diyola tablette yaptıkları gibi infrared'i koysalar da kumandadan kurtulsak. bi de fm transmitterla tadından yenmez. nfc standart zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 cargo pants???? brioni veya stefano ricci'nin ceket cebine cuk diye oturuyor beyler. cargo pants de ne yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 diz hizasinda yanda cebi olan bol pantalon. ama pantolon da olabilir, bilemedim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 LathspeLL said: Kanuni said: 24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten. Hahah haters gonna hate... Apple fanboi kitlesinin oluşma nedenlerinden biri hater kitlesinin saçma saldırılarından kaynaklanıyor aslında. Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil... Evde 4S dahil 6 7 Apple ürünümüz var, babam da Samsung'da hissedar değil. Sadece iyi ürünlerini alıp, kötülerini eleştirecek kadar açık görüşlü bir insanım. Her laf edeni yaftalayıp din savunur gibi savunan taraf Apple fanları maalesef. iPhone 5'in en başarısız iPhone olduğunu bile kabullenemeyecek kadar subjektif ve sabit fikirli olunca fanboy olunmuyor da, aka ak boka bok diyince HAHAH HATERS GONNA HATE LULZROFL, SAMESUNG oluyor. Hep de Apple sevmeyenler suçlu tabii. Samesung ne yani lol, şunu diyenin gözümde Antu forumunda SALATASARAY diyen adamdan bir farkı kalmaz zeka seviyesi olarak. Senin kişisel olarak sevdiğin her şey ultra güzel ve kimse bir kelime laf edemez zaten, aşırı fanatik ve sabit fikirli bir insansın üzgünüm. Oyun olsun, film olsun, aygıt olsun, teori olsun HER ZAMAN böyle bu. Belki de bundan alıyorsun zaten bu kadar tepkiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 daha telefonu eline bile almadan bir ürüne en kötü iphone demek onun yaptığından da yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 iyi de abi.. said: Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil... lath 100% su katılmamış fanboi ki... adam apple poposilme aparatı diye tuvalet kağıdı satsa "vooooooooooooouuuu!" diyip bayılır büyük ihtimalle. sonra da sipariş geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bende nokia 920 alicam sanirim ama bu i5 i begenmemi s3 u begenmemi etkilemiyor. Gadget fanboi mi oluyorum ben. . Neyim lan ben. Objektifboi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi objektif değil de daha çok "yeni ne çıksa severim abi" oluyorsun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Abi yeni guclu guzel seyi kim sevmez yaa.. Bu sene en az 30 tane cikmistir lg moto nokia kil tuy. . Sevdiklerim belli lutfen maymunistahliboi yapmayin beni.. Hmmmmmmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi hmm dedin mi dururum. lafı yutar susarım. cep telefonu boyutuna indirgersin falan beni. kemiklerimi kırdırtmaya hiiiç niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 http://media.techeblog.com/images/future_iphone_samsung.jpg Hater'lar at koşturuyor hala bu topic'te. Beni fanboi yapan sizlersiniz, beni sizler yarattınız. Yoksa ben Apple'a yeni Nano hakkında eleştiri mail'ımı da attım, forumlarda da dile getirdim. Fanboi olayı değil. İyi olan bir şeyi savunuyorum. Baggio, başarısız diyorsun, bana açıkla neyi başarısız? 4S'ten daha mı kötü? Piyasadaki telefonlardan daha mı yavaş? Teknoloji olarak daha mı geri? Hiçbiri değil, hatta daha iyi. Ekranı yana doğru uzamadı diye "iğrenç" mi diyorsun nedir? Aklınızca bir bahane arıyorsunuz kötüleyecek. Ama yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Yazdım zamanında yarım sayfa, işine gelip cevap verebilip vereydin. Sabit fikrin değişmeyeceği için tekrar enerji harcamayacağım kusura bakma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 abi ben hater mıyım? ben daha çok " Ben Kalender Meşrebim Güzel Çirkin Aramam"ım. yavaş geliyor abi teknoloji çok yavaş geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 olm para sizin paraniz niye fanboy oluyorsunuz guzelce harcayin yazik gunah hic olmadi benim fanboyum olun bana verin paralarinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar