Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The New iPhone

Teodor

Öne çıkan mesajlar

@bagio orada link var, jelly bean li samsung 1728. yani halen en yuksek puanli.

ama en yuksek puanli olmasinin bi onemi yok, kullanirken ne kadar rahatsin? tabii ki 20% yavas olsa biri o zaman onemli de, kullanimda iphone da rahatsan iphone dur, bunun tartisilmasi abes.

benim kendi adima kizdigim nokta marketing e aldanan insanlar. Gercegi sorgulamayan, ona cizilen dunya da yasayan tum insanlarla dalga gecerim. din de oyle, politika da oyle, bi esya alirkende oyle. samsung galaxy alirkende oyle. iphone alirkende oyle.

iphone un ozel bi durumu oldugundan, religion gibi iste, nasi dinde dalga gecilcek cok insan var, ne yazik ki apple urunlerinde de oluyor.

ama bi sayfa once paylastigim video da dalga gecilen yine insanlar tabii. samsung galaxy iphone kadar satsa, disari cikip ayni rportaji yapsalar yine ayni sonuc olur. yani iphone ozelinde bi durum yok, insanlarin komikligi benim kendi adima dalgaya aldigim. Yani alinan urunle dalga gecilmiyo genelde, iphone dunyanin en kaliteli bi kac telefonundan biri, bu su goturmez bi gercek. ayni leveli paylasan bi galaxy var, belki bi telefon adha koyarsin odur.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten.

Hahah haters gonna hate...

Apple fanboi kitlesinin oluşma nedenlerinden biri hater kitlesinin saçma saldırılarından kaynaklanıyor aslında. Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil...

Oysa ki istatistiklere baktığınızda kreatif sektörlerin hepsi Apple kullanıyor zaten, çok daha başarılı Apple her yönüyle, savunmaya ihtiyacı yok. (heh)
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Kanuni said:

24 saatte 2milyon preorder ile en hizli satilan olmus .. Alistik zaten.

Hahah haters gonna hate...

Apple fanboi kitlesinin oluşma nedenlerinden biri hater kitlesinin saçma saldırılarından kaynaklanıyor aslında. Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil...

Evde 4S dahil 6 7 Apple ürünümüz var, babam da Samsung'da hissedar değil. Sadece iyi ürünlerini alıp, kötülerini eleştirecek kadar açık görüşlü bir insanım. Her laf edeni yaftalayıp din savunur gibi savunan taraf Apple fanları maalesef.

iPhone 5'in en başarısız iPhone olduğunu bile kabullenemeyecek kadar subjektif ve sabit fikirli olunca fanboy olunmuyor da, aka ak boka bok diyince HAHAH HATERS GONNA HATE LULZROFL, SAMESUNG oluyor. Hep de Apple sevmeyenler suçlu tabii. Samesung ne yani lol, şunu diyenin gözümde Antu forumunda SALATASARAY diyen adamdan bir farkı kalmaz zeka seviyesi olarak.

Senin kişisel olarak sevdiğin her şey ultra güzel ve kimse bir kelime laf edemez zaten, aşırı fanatik ve sabit fikirli bir insansın üzgünüm. Oyun olsun, film olsun, aygıt olsun, teori olsun HER ZAMAN böyle bu. Belki de bundan alıyorsun zaten bu kadar tepkiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de abi..
said:
Burada Samesung'u övmek için kendilerini zorlayınca insanlar, markayı sevenleri fanboi statüsüne çıkartıyor. Ben de dahil...

lath 100% su katılmamış fanboi ki...

adam apple poposilme aparatı diye tuvalet kağıdı satsa "vooooooooooooouuuu!" diyip bayılır büyük ihtimalle. sonra da sipariş geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

http://media.techeblog.com/images/future_iphone_samsung.jpg

Hater'lar at koşturuyor hala bu topic'te. Beni fanboi yapan sizlersiniz, beni sizler yarattınız.

Yoksa ben Apple'a yeni Nano hakkında eleştiri mail'ımı da attım, forumlarda da dile getirdim. Fanboi olayı değil. İyi olan bir şeyi savunuyorum.

Baggio, başarısız diyorsun, bana açıkla neyi başarısız? 4S'ten daha mı kötü? Piyasadaki telefonlardan daha mı yavaş? Teknoloji olarak daha mı geri? Hiçbiri değil, hatta daha iyi.

Ekranı yana doğru uzamadı diye "iğrenç" mi diyorsun nedir? Aklınızca bir bahane arıyorsunuz kötüleyecek. Ama yok :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...