Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Activision Blizzard latest earning call revealed that World of Warcraft lost another 1,100,000 subscribers last quarter, bringing us down to 9.1 million players. Some things they made note of on the call are below. Notes 16.9 million Battle.net users, up from 10 million just 3 months ago. 10 million D3 copies sold, with 1.2 million of those from the Annual Pass. Most of the WoW Subscription losses were from the East said: Q1 2011 - 600,000 subscribers lost Q2 2011 - 300,000 subscribers lost Q3 2011 - 800,000 subscribers lost Q4 2011 - 100,000 subscribers lost. Q1 2012 - No lost. Q2 2012 - 1,100,000 subscribers lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hiç küsüratlı atayım kaygısı da yok. direk NO LOST demişler bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dead horse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 9.1 milyon gene ıyı bır rakam bence 8 senelik bir oyun ıcın. MoP çıkınca 10 milyonda sabitlerler zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 MoP cıkınca gene net 12milyonu bulur sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 WoW hala daha iyi bi oyun D3'ten, o yüzden sıkıntı yok, MoP gelince en az 12'yi bulur yine bi süreliğine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 azalarak biter yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yeni paket öncesi normal değil mi bu düşüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mop çıkınca yine bir 6 ay ila 1 sene arasında bayağı yükseliler. Sonra yine son content i çıkarıp araya 1 sene bırakırlarsa daha da çok adam kaybederler gibime geliyor. Millet 1 senedir content bekliyor, güya expansionlar arası kısalacaktı, nasıl kısalma bu acaba =P Şahsen bben kapatmıyorum ama farklı oyunları deneyip ara verip verip geri dönüyorum. Bu aralar saçma sapan archivementlar peşinde koşup , gold kazanıp kendimi oyalıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 diablo 3 yüzünden kısalmadı bu sefer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 blieeeaard bu boktan dizayn takımıyla titanı da boktan bi mmo yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Baba adamları o projeye kaydırdı diye hatırlıyorum kırıntılar wowla alakalı olan yada tamamen yanlış-sallıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 abi o 9 milyonun 6 sı asya fazlası bile olabilir ki onların subsı farklı diye biliyorum avrupada oynayan 2 milyon zor cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Tam tersine oynamayı bırakanlar asıl asya tayfası. Bu kalan 9 milyon avrupa ve amerika ağırlıklı kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 MoP çıkınca direk 12-13 milyonu bulur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 "Most of the WoW Subscription losses were from the East" bütün türkiye 12ay-raf yaptık çünkü asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ad3m said: Baba adamları o projeye kaydırdı diye hatırlıyorum kırıntılar wowla alakalı olan yada tamamen yanlış-sallıyorum. Aynen öyle. Fury of the Sunwell patchi ve Ulduar'ın temel dizaynı Tigole/Jeffrey Kaplan ve ekibinin wowda ellerini değdirdikleri son şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar