recaikutan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ben varım bana tapın kardeşlerim ayıpsınız.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 daha basit sorularla baslayalim. senin aklin var mi, yok mu?
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bıktık artık ya bu zekası oturmaya başlayan her ergenin bu konularda fikir beyan etmesine. Niye merak ediyorsunuz sizene milletin düşüncesinden.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 üye olurken allah var mı diye sorulsun. var diyeni üye yapmayın. ama cevap vermiyorum diyen üye olabilsin.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 aktivite said: Arkadaşlar öncedendi bu iş kişinin vicdanına kalmış diye. Artık modern bilim çağındayız, herşey deşifre ediliyor. Bu süreçte siz tanrının varlığı hakkında fikir değiştirdiniz mi ? Yada ne düşünüyordunuz ? Bence yok :) "Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away." yani sence yok olmaması değiştirmiyor, tanrı var. bu arada "modern bilim çağı"nda olmakla, her şeyin deşifre olmasıyla tanrının sence olmamasını bağdaştırdığın için sana da aferin diyoruz ve bi sürpriz hediye veriyoruz.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ren said: üye olurken allah var mı diye sorulsun. var diyeni üye yapmayın. ama cevap vermiyorum diyen üye olabilsin. var diyen yapılsın da, "bence yok =)" diyen yapılmasın
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tanrıdan kastın nedir bir kişi mi arıyorsun bide ne yapcan yanımda, soruyor
fede Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 tanrı var arkadaşlar. bakın söylüyorum sonradan bana söylenmedi bilmiyorum denmesin bize de soruyolar sonra
asterix Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 feminizm kocayı bulana kadar, komünizm parayı bulana kadar, ateizm uçak türbülansa girene kadarmış.. çok severim bu lafı..
darkwingduck Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 tanrıyı bilemiyorum ama bir iskender olsa şöyle bol tereyağlı nasıl yerdim anlatamam. mmh mis.
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 şöyle sevişmeli bir din icat etse biri bütün insanlık rahatlayacak
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 insanın dogal dürtülerini bastırmayı amaclamayan herhangi bir din daha gelmedi
Öne çıkan mesajlar