Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Harem degil abi o. Sunu izle harem istiyorsan: http://en.wikipedia.org/wiki/To_Love-Ru Guzeldi mangasi, ikinci bolumu borderline hentai ama, animede nasil yaptilar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hadi kardeşinin ilgi arsızlığını da ekle 3 kız var lan 3 kızın da duygusal olarak tatmin eidlme beklentisi var, hareme girmez mi bu? iki tarafın karşılıklı münasebeti mi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Yok abi, haremin tarzi ve yapisi farkli. Gercek bir harem anime izleyince anlarsin. 4-5 kiz olur, bir erkek olur, hepsi erkege asik olur, suggestive seyler olur ama burada oldugu gibi degil. To Love Ru'ya bak bir iste. Devam ediyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 SFW mi NSFW mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 evet "sefeve" diye okuyorum hatta bir cümlede rakam varsa cümleyi ingtilizce rakamı dire türkçe okuyorum ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 mangası SFH bile değil ama animesi bayağı sansürlü falan. gözü bozuk biri baksa anlamaz bile asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 animeyi izlemedim ama iyi elestiriler almisti. Ikinci bolum direk borderline hentai zaten, ilk bolum o kadar agir olmasa da nswf direk. sfw harem bilmiyorum ben. harem anime cok izlemem ama, manga okurum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 K ve Shinsekai çok iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 İxion saga Dt ile çok gülüyorum ahaha Kon-troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 To LOVE Ru Darkness, daha doğrusu, harem konsepti bana uynuyor gibi ama hikaye resmen "Watashi, kininarimasu!" dedirtiyor o dseğil bir de To LOVE Ru varmış önce onu izleyeyim diyorum da öncesinde 38 bölüm varmış.. neyse bir onu bir onu izleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Onlar direk devam. Birinciyi izlemeden ikinciyi izlemek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 iyi ilk 3 bölümü izlemiştim zaten abi ama ne çok varmış bunlardan, hiç bir şey yapmasam sadece anime izlesem bile bitecek gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 olm hepsini izleyemessin kaedenin bile izlemedii animeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 -Even, him? -Even him... sanırsam kafayı kırmaya başladım, zaten kırıktı desek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sonra sırayla love hina, rosario ve son darbe kissxsis izletin babacumu hepten harem ve moe kültürüne kaybedelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 love hina ve rosario (esas mangası iyi, batırdılar adaptasyonda) gayet izlenesi de, kissxsis killxitwithfire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 LethE said: sonra sırayla love hina, rosario ve son darbe kissxsis izletin babacumu hepten harem ve moe kültürüne kaybedelim. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/moemoemoemoe.jpg (çizim leş, paint ile bu kadar sori) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Rosario'nun animeyi sevmemistim ben de. Manga iyiyse simdi baslarim. Iyi mi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 açılışı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 offf yarın çok güzel olacak! hem sakurasou hem de karılar ve panzer!! müdür "çok mesai yaptın bu hafta evine vatinde git" diye söz verdi yarın çok güzel olacak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Salı günü benim kalp ısıtan animeler günüm. Sakurasou->Bakuman-> Tonari no Kaibutsu-kun üstüste izliyorum kalbim pamuk şeker kıvamına geliyo iyice. Herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 tonari bu hafta çok durağandı ya, "ergen durumları" baş gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 GERGE said: Rosario'nun animeyi sevmemistim ben de. Manga iyiyse simdi baslarim. Iyi mi cidden? mangasından hayli keyif alıyorum ben, komedi/ecchi/aksiyon içiçe ama pantsu gösterecekler diye saçmalamıyorlar. anime'de zaten konuyu da değiştirdiler, batırdılar tümden. hatta ecchi kısmı da bayağı azaldı ikinci seride, daha çok ciddi aksiyon ve komedi oldu. başroldeki çocuk ölü ağırlık iken ciddi iş yapar hale geldi filan. çizimler de çok iyi. http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20120128055013/powerlisting/images/thumb/f/fa/Touhou_Fuhai_Jigentou.jpg/800px-Touhou_Fuhai_Jigentou.jpg touhou fuhai gibi serinin efsane dedesi var: http://demotywatory.com/i/w/11/5488.jpg Borastus said: açılışı yeter evet yalnız şu açılış cidden efsane. keşke yakışır şekilde çekselerdi seriyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Bu sezon favorim Magi op ve ed: http://www.youtube.com/watch?v=sSoOuz77BBM http://www.youtube.com/watch?v=aLTTrsS_vko&feature=related Gecen sezonun kalitesinde bir sey yok ama: http://www.youtube.com/watch?v=R13w2SGFz0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Sam said: GERGE said: Rosario'nun animeyi sevmemistim ben de. Manga iyiyse simdi baslarim. Iyi mi cidden? mangasından hayli keyif alıyorum ben, komedi/ecchi/aksiyon içiçe ama pantsu gösterecekler diye saçmalamıyorlar. anime'de zaten konuyu da değiştirdiler, batırdılar tümden. hatta ecchi kısmı da bayağı azaldı ikinci seride, daha çok ciddi aksiyon ve komedi oldu. başroldeki çocuk ölü ağırlık iken ciddi iş yapar hale geldi filan. çizimler de çok iyi. Dun gece bir 400-500 sayfa kadar okudum, dedigin kadar varmis. Daha cok benzer gidiyor animeye ama oyku anlatimi filan daha iyi. Cizimler de guzel, ileri bolumlere baktim bir, daha da iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar