Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Yeni çıktı. Windows 8, Windows Store, Windows 8'e Microsoft hesabıyla giriş, Skydrive gibi bulut şeyleri filanla önemli oldu Microsoft hesabı ama MSN zamanlarından kalan hesaplarınız spam doludur sanırım. Microsoft da ilk kez hesapları önemli olduğundan olsa gerek yeni bir sayfa açmış: Outlook.com hesapları. Hatta bu gün açmış. Koşun hesabınızı kapın. Ben [email protected] ve [email protected]'u alıp ikisini birbirine bağladım. Eski hesabı da sildim attım. http://www.outlook.com Repimi isterim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 kaptım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 aldim cokiyi yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 sadece ismimi alamadım. adsoyad'ı almak istedigimde de temporary bla bla diyo. her seferinde tum bilgileri bastan girmek de baydı. gerizekalı ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail mi simdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet..aquila'nın soruya ben de cevap istiyorum. bu hotmail mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail degil, apayri account, yani gidip [email protected] falan alabilirsiniz. ahmet, mehmet neyse yardirin sonra eksiden satarsiniz dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 evet. merge'liyosun iste hotmail, live vs. ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail hesabımla login oldum. anlamadım bunun olayı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 saol abanıyorum hemen gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Hotmail çoğu insan spam dolu, işe yaramaz, kullanılmaz halde. Bu yeni işte. Hotmail çok eski ayrıca, adsoyad alabiliyorsun buradan acele edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ad soyad aldım çok güzel oldu çok süper oldu sağol gerge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 oturum kapatınca gartip bir siteye yönlendiriyor lan scam olmasın? KİŞİSEL BİLGİLERİMİZİ CALISIYORSUN GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi direk [email protected] aldim. super. cok olan isimleri de sirayla alalim. herkes abanmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 "Microsoft account" is the new name for what used to be called a "Windows Live ID." Your Microsoft account is the combination of an email address and a password that you use to sign in to services like Hotmail, SkyDrive, Windows Phone, or Xbox LIVE. If you use an email address and password to sign in to these or other services, you already have a Microsoft account—but you can also sign up for a new one at any time. Over time, all Microsoft services will be switching from the old name to the new one. You might continue to see mentions of "Windows Live ID" instead of "Microsoft account" for a while—for example, on xbox.com or windowsphone.com—but the names mean the same thing, and the services will be updated soon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ad.soyad ile adsoyad'ı aynı yapamamışlar mı bi de biraz gmail'e benzememiş mi arayüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 hotmail'de de adsoyad vardı, burada da kaptım. delirecek yine digerleri ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Sürekli temporary problem diyor bende ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 outlook.com gibi igrenc bi ek disinda hotmailden farkli bi olayı yok live.com msn.com dan falan aldik zamaninda ad ve soyad ne ise yaradi? hic duruyo öyle sacmasapan yerlere uye olurken kullaniyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 lanet. ad@outlook alamadım gokhan ı kim aldı lan lütfen istiyorumö :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 abi peki. 2-3 tane maili birbirine bağlayabiliyor muyuz? şuan [email protected] aldım. simdi [email protected] ve [email protected] da almak istiyourm. birleştiriliyor dimi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 barbu said: abi direk [email protected] aldim. super. cok olan isimleri de sirayla alalim. herkes abanmasin. iyi aferin napcan simdi o maili bakalim onumuzdeki yillarda ne gibi faydasi olcak not et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 ya [email protected] dan iyidir sdfs. bilmiyorum. hevesimi baltama simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 "Your password can't be longer than 16 characters" lol microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 [email protected] U KİM NE ARA ALDI LAN vayanasını zaten öyle bir ad soydım var ki 100 yıl sonra girsem yine alırım. ne anladım bu işten. hevesim kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar