arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 vahşetten kastın slasher herhalde. ilk slasher filmi işte daha öyle bir konsept yokken. korku olarak da çok sağlam ama çekimi, konsepti falan. http://www.youtube.com/watch?v=9sfs1ix-nNc en iyi hatta :) hala izleniyor 40 sene olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Sinister http://www.aceshowbiz.com/images/still/sinister-image04.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 the collector ve ikinci filmi the collection nasıldır izleyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 birincisi daha hosuma gitti benim ikincisi aksiyon olmus daha cok. sinister guzel bu arada. en azindan su anda cikanlar arasinda iyilerden diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 sinister baya baya iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Xenus said: the collector ve ikinci filmi the collection nasıldır izleyen var mı? iyi değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 the collector yine kurtarır da ikinisine çok kötü dediler diye izlemedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 ilk film daha iyi ama o da öyle süper bir film değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 valla 80'ler kuşağından sonra pek beni saran korku filmi olamadı. Beeelki biraz Grudge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Insidious baya iyiydi. Uzun suredir izlediğim en iyi korku filmi olmuştu. Hele şeytan figürü falan ciddi bir havada yapılsa etkisi çok daha büyük olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 insidious'da ben güldüm ama korkutamadı hiç hatta komikti zaaa diye değil. bu ne kadar kötü bir film zuahaha diye güldüm yani kusura bakmayın. mesela sinister da o kafada bir film. herhalde son 10 senede çoğunluğun iyi olarak kabul ettiği 5 tane korku filmi anca sayarız. şimdi mesela aklımın ucundan the ring, saw, dark water... ahah anca 3 tane sayabildim. taş çatlasa 7/10'luk korku filmi çıktı mı sevinir hale gelmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 http://www.imdb.com/title/tt0076786/ Bak çokzel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 scorch said: the thing nasıldır? half life bu filmden esinlenme falan deniyordu hatta çıkmadan evvel oyun? Carpenter in The Thing i gayet korkutucu bir film. Düşünsenize dışarısı sürekli karanlıkken hava -30 dereceyken bir tesisin içinde sıkışıp kalmak :( Bence tek başına bu bile korkutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 abi banada biri korku filmi soylesin guzel soyle 2009-2012 arasi doga ustu olaylar olsun gorsel olarak ust duzey tech olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 o tarz film v/h/s var ama o da eh işte. bu topikin özeti oldu bu. film yok ağalar ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Bizi vampir, zombi falan korkutmaz. O yüzden Cinli Türk filmleri izleyin, evde tek başınızayken izleyin. Arkadaşlarınızla birlikte korku filmi izlemeyin. Işıkları kapatın ve filmi kulaklıkla izleyin. Tam yatağa giripte uyumaya çalıştığınızda, o sessizlikte yankılanan sabah ezanıyla bir daha korkun. Tam saatini denk getirmeye çalışın ezana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sinister e +1 benden. çok temiz korku filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Sam said: http://1.bp.blogspot.com/-x0B8ewhCLB4/Tpr4irlW7fI/AAAAAAAABEc/SAWVAl1VEWo/s1600/uni18340-the-thing-key-art.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 korku filmi diye saydıklarınızın hiç biri korku filmi değil ya. eğer korku adı altında çekildilerse de o zaman berbat filmler. korkutma özellikleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gece mezarliga gidin yasiniz kemale erdiyse, tabii korkutmaz belli bir yastan ve doyumdan sonra. daha film acilirken sonunu goruyorum be ya. korku filmi deneyimi kisinin korku filminden aldigi zevki korelten bir nane. zamanla siciyorsun film turunun icine maalesef. anca hodoo ses efekti ve sicrayan kedimsi yaratik olursa sacma sapan gereksiz bir anda irkiliyorsun o. 9-10 yasinda evil dead izleyince sokaga cikamadim korkudan simdi komedi gibi ayni film :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 anca doğaüstü olmayan gerilim olur bu saatten sonra. dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar