Apis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Evet çok sevgili ve muhterem Patidaşlarım... Bir sitede, apartmanın en üst katında oturmaktayım. Ve her Türk gibi mangala inanılmaz bir zaafım bulunmakta. En üst katta oturduğum ve üst katta oturduğumdan komşular da rahatsız olmayacağından balkonum için şuna benzer davlumbazlı bir mangal aldım ; (Resim temsili, benimki bakır değil tabii ki.) Bir L boru ve L boru ucunda da havayı çeken güçlü bir fan (13 cm. çaplı baya kuvvetli fanlar bulunabiliyormuş) ile havayı ve çıkan dumanı mangaldan çekip balkondan dışarı atmayı planlıyorum. Fakat genede siyah duman çıkacak ve site yönetimim kapımda o dakikada biteceği için mangaldan çıkacak siyah dumanı nasıl ve ne ile filtreliyebilirim, sizlere bunu sormak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum sevgili dostlarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 reaktör işletmiyorsun bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Bir şekilde apartman bacasına yönlendirmen mümkün mü? Mangala filtre duymadım hiç ama istersen pidecilere veya adana sofralarına falan bi bak belki bu tip bir çözüm kullanan vardır. Teras degil balkon değil mi kullanılacak yer. Kaldı ki kara duman ilk 5 dakka çıkar sonra griye döner. Yani 5 dakkayı atlattınmı dert bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hırdavatçılara falan bak soba borularından fansız falan idareten bi düzenek yapabilirsin, fanlı olsun dersen sanayide falan hallederler ama dolaşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 imkansız gbi bisi bro. @absolut reyzn soledigi gibi bisi olursa belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 o fan 3 günde kurumdan gg olur zati fan çok gereksiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Adam balkona ocakbasi kurmus ya... >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 karbon filtreler var hem dumanı, hem duman kokusunu iptal eder. çok pahalı şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Çatıya çık en temizi kiremitlerin üstünde oh püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 odun kullanacaksan ateşi tersten yakıp dumansız yada minimal duman çıkaran ateş sağlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Aynı sorun bendede var. Benim ki daha da beter. Hem mangal hem de odun ateşinde çaya zaafım var ve apartımandakilerle muhatap olmayayım diye gidip piknik yapıyorum ama keşke çözümü bulabilseydim eve gidince bi bakayım oluruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Dumanı suyun içinden geçirirsen külü suda kalır ama onu yapmak için uğraşmak gerek, biraz da büyük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 apartman muhattabı ne birader, sadece kendinizi düşünmeyin. cam pencere açamıyor millet. sizin gibi üste çıkanlara en güzel çözüm, somon yağı kızartmak balkonda, koku nasıl rahatsız eder o zaman anlıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mustakil evde oturun, apartmanda bbq neyinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 duman yakılan kömür/oudn onunla alakalı değil mi? Ben mi yamlış biliyorum acaba? O kadar masraftansa yaktığın maddeyi değiştirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Siyah duman cıkmaz ki lan mangaldan? Ne yakıyosun teker mi? Newruz mu kutlucaksınız evde? Kömür güzel kömürse beyaz dumanla yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Duman eger alev yoksa ortaya cikar sonuc olarak sen eger alevlendirerek yakar hemen koz yaparsan duman olmaz.etide olabildigince az yagli pisirirsen yine duman minimal boyutta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 bu lav taşlı olanlar aynı tadı veriyor mu acaba? birde kömür yakmayın, tahta(odun) yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 doğru topic mi bilmiyorum ama mangal yaparken saç kurutma makinesi çok işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Saç kurutma makinası sabit ve yüksek hızı nedeniyle biraz kullanışsız kalıyor bence. Hızını kendin ayarlayabildiğin bir melamin tabak, faraş ya da karton levha hala en iyi sonucu veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ben hiçbirini kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar