tomkat Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ikinci hikaye gercek olan iste herif o botta yasadigi seylerden tiksindigi icin hayvanli hikayeyi yaratiyo kendi kafasinda hayvana donusuyo ister istemez botun icinde, karaya cikinca da tekrar insan oluyo ilk hikayedeki kaplani terbiye etme olayi da kendini terbiye etmesi butun hiyaye herifin denialda olmasi hakkinda tanrinin varligina inandirma kismini cozemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 filmin ana fikri: dinciler böyle manyak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 soru ben şu asit gölü olayını anlamadım. yani herşey hayalgücünün eseriyse o ada gerçekte neydi ve o yediği şeyler neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 harika. 9.4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 monoscope said: soru ben şu asit gölü olayını anlamadım. yani herşey hayalgücünün eseriyse o ada gerçekte neydi ve o yediği şeyler neydi ? abi o metafor gibi bir şey işte, mesela adanın şekli hatırlarsan insan bedeni şeklindeydi, yatan insan beni şekli. O dinlenme, koy verme tarzı bir anlama geliyor. Tekne de bisküvilerdi, hayatta kalma gereçleriydi vs. Uzunca bir süre tek başına hayatta kalabilir ama hiçbir şey yapmadan beklerse hepsi tükenecek ve sonunda ölümü kendi ellerinden olacak. Tembellik yaparsa ve tekneyi güvenli bölge olarak benimserse tekne de öleceğinin farkına varıyor. Ondan sonra kurtulmak için çaba gösteriyor. Adadaki her türlü refaha ve rahatlığa rağmen oradan ayrılıp zorluğu seçmesinin sebebi de dış dünyaya ulaşma arzusu yanında bu gerçeği fark etmesi. Orada biraz tembelliğe, koy vermeye vs. gönderme var. Yani tam anlatamadım düşündüklerimi de temelde bu, filmden sonra arkadaşlarla güzel bir açıklama getirmiştik buna da bir kısmı da aklımdan uçmuş. Temelde ben bunu anladım yani, yanlışta olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 arkada kalmasın film çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/19602_411794398914972_670030318_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Arkadaşlar bu tarz filmlere kiminle gittiğinize çok dikkat edin yok benim gibi gidilmeyecek kişilerle giderseniz filmden çıktıktan sonra film hakkında konuşmak yerine Hint aksanıyla dalga geçilişine tanık olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Ya şu güzelim filme vermiyecekler Oscar'ı yazık olacak. Argo'yu buna tercih eden ziyniyet olmaz olsun. Oscar 24 saat sonra, konusu bile yok lan. Eskiden olsa darkrider konusunu neyim açardı millet favorim bu derdi. J.Lawrence gibi pati cemaatinin ''almassa parmağımı keserim'' diyeceği adaylara sahip bir yıl üstellik. alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 başına güneş geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 basiyla sonu iyiydi de, arasi cok gereksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 iyi de görselliği nereye koyacaklardı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bi dakka ya, ben bu filmi kıçımla mı izlemişim şimdi. hikayeler filmin sonundaki raporda kaplan ile hayatta kalınabileceğini kimsenin iddaa etmemesinden bahsediliyor. kaplan bu durumda çocuğun aşçıyı öldürebilen, ne bulursa yiyebilen hayvanlığını mı temsil ediyor? vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 KHaRoN said: yedek guc kaynagi olan emergency isiklari yok cunku geminin Var. Kocaman bir akü odası var ve tamamen bağımsız bir devre ile bağlı aydınlatmalara. Aküler de yerlerine sabit kuru akü. Ters çevirip silkelesen gemiyi kıpırdamaz yerinden. Özet: o ışıklar sönmesin diye yapılmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sostizm sen yanlış gelmişsin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 titanik daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sostizm said: KHaRoN said: yedek guc kaynagi olan emergency isiklari yok cunku geminin Var. Kocaman bir akü odası var ve tamamen bağımsız bir devre ile bağlı aydınlatmalara. Aküler de yerlerine sabit kuru akü. Ters çevirip silkelesen gemiyi kıpırdamaz yerinden. Özet: o ışıklar sönmesin diye yapılmış... Sostizm ona ironi diyorduk biz, yanlis durakta inmissin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Yok yahu, destek mesajı o... ıronmani bilirim ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 çetintaş seviyesine gelmiş thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Bişey daha... Big Bang Theory 6. sezon 19. bölüm fena halde Life of Pi'dan etkilenmiş. Özellikle bölüm sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 monoscope said: soru ben şu asit gölü olayını anlamadım. yani herşey hayalgücünün eseriyse o ada gerçekte neydi ve o yediği şeyler neydi ? bana göre bana göre adını tam hatırlamıyorum ama bi hint tanrısından bahsetmişti okyanusun ortasında biryerde sırt ustu yatan ve rüya gören gördüğü rüyanın da insanların o anki yasamı olan bi hindu tanrısı vardı o adayı ben onla baglantı kurdum cünkü ada aynı sırt üstü yatan bı insan şeklindeydı. Dün izledim sonunu düşündükçe kötü oluyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 çok güzel. özellikle hikaye. görseller ve müzik de ayrı güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Dün izledim gayet güzel bir sinema filmi olmuş hele babanın oğluna karşı olan duruşu tam ibretlik. Ana konu çok etkili değil bence ama anlatılış şekli gerçekten takdire şayan. Arşivlik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 kaplan kendisiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 abi bir yarışmadan şu filme türkiye'de istedigim sinemada cift kişilik izleme bileti kazandım ama gitmemiştim,pişmanım şimdi.Eşeklik etmişim. Yeni izledim,muhteşem... galası süpermiş(tu) http://www.youtube.com/watch?v=6S2gbcsHhqQ&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar