BlackRose Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Mesaj tarihi: Mart 30, 2018 Kaçırıp alamayan olursa diye şurda dursun; Spec Ops: The Line MLHVY-244M8-QXMQV
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Humble bundle dan gelen "Company of Heroes 2 - Whale and Dolphin Conservation Charity Pattern Pack" için key vardır. İlk öm atana verilecektir. Bilginize
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 eregorn said: Humble bundle dan gelen "Company of Heroes 2 - Whale and Dolphin Conservation Charity Pattern Pack" için key vardır. İlk öm atana verilecektir. Bilginize garip bi şekilde güncellememe izin vermedi. Olsun. Key gitti. Geçmiş olsun
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Scalanova said: crusader kings 2 beles steamde. oyunu güncel şekilde oynamak için o kadar dlc gerekiyor ki, 3 kuruşa satacağı oyundan edeceği 1 kuruş kar önemsiz gelmiş demek ki
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Bu paradox dlc işini abartıyorsunuz bence. Crusader kings oynamadım ama mesela stellaris var bende. Paradox her expansionda mutlaka beleş update yapıp feature ekliyor. En son stellaris expansionında başka expansionda olan feature'ı oyuna beleş eklediler. Bu expansionla gelen feature dlc'ye kısıtlanmaması gerekecek kadar önemli bir özellik dediler. Adamlar expansion satarak 5 sene oyuna destek veriyor. Bana kalırsa bir tane dlc yapıp 1 sene sonra desteği tamamen kesmelerinden daha iyi bir şey. Yani bu oyunlar release olduğu gün 100 milyon dlc ile çıkmıyor. Release incelemelerine bakarsınız, free updatelerle neler düzelmiş neler eklenmiş bakarsınız. İyiyse oynanır yine. Dlcler de indirimde gerekirse alınır.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Crusader kings 2 dlc listesine bak çok fazla var, takip edemiyoruz :)
denalir Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 evet crusader kingste çok dlc var ancaaak makyaj müzik fln filanı cıkarınca 3-4 tane alınabilecek dlc kalıyor, o da kişisel tercihe göre azaltılabilir, misal hindu oynamak istemezsiniz fln. conclave way of life old kings bunlar alınabilecek güzel dlc ler.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 paradoksu artık korsanlıyorum kafam rahat stellaris baya güzeldi sdf 10 küsür yıldan sonra korsan bayrağı çektiren paradoksa nalet olsun
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 adamlar altı senedir aynı oyunu destekliyor, kozmetik müzik vs. gereksiz şeyleri saymazsan her yıl 4 tane falan content ve mechanics dlc'si çıkarıyorlar. Çok da uygun fiyatlara. Bence güzel yani, Allah Sims vermesin
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 paradox'u da begenmeyene EA mustehak.
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 kozmetiği müziği neden saymıyoruz, onlar da oyunun parçası değil mi adamlar bildiğin uçundan gösterip gösterip wermiyorlar 100bin parça oyun mu olur
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 abi vanilla hali bile mis gibi oyun işte, üstüne yeni şeyler yapıyorlar. Kozmetik olanlar bence essential değil. Yeni oynanış mekaniği ya da ırk mırk eklemiyorsa çok da fifi diyorum açıkçası. CK3 yapmak yerine zaten grafik açısından çok bir şey beklemeyen kitlesine güzel güzel geliştirmeler sunup aynı oyunu desteklemek daha güzel geliyor bana :/
Auril Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 oyunlara birşey demiyorum 10 numara oyun yapıyorlar çk2 ile stellarise 500 saat gömmüşümdür ama oyun pazarlama yöntemleri hoşuma gitmiyor, mikro transaktion dan bir farkı yok gözümde eklesin hepsini 6 ayda 1 güzel ek çıkarsın ok, 100 bin parça oyun olmaz
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 pazarlama modelleri microtransaction'dan kat kat iyi, p2w'i kenara koydum, oyun mekaniklerini bile etkilemeyecek sekilde yapiyorlar cogu dlc'nin paid ozelliklerini. -eu4'de gerci hala development arttiramiyorsun commonsense olmadan, o tatsiz.- eger bir dlc ilgini cekmiyorsa almiyorsun, bosuna paran gitmiyor. -third rome dlc'si cok gereksiz mesela yine eu4'de, veya rule brittania..-
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Paradoxa laf edenin sevdiği oyunları Allah önden ödemeli, üstüne lootboxlu yapar. 1998 kafasından kurtulup gerçek tehditlerin farkına varmak lazım.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 böyle şeylerle uplamasanız topiki? Paradox konusu açıp orayı zuplasanız?
toggie Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 mezarcilar rahatsiz sdfg. no offense.
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2018 mezarcılık yaptığımız kadar dağıtmasını da biliyoruz :)
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 humble da "SATELLITE REIGN" bedavaymış
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Eador. Masters of the Broken World steamde beles
Öne çıkan mesajlar