eldar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Gog bu defa da Oxenfree'yi veriyor beleş. İlk bakışta sıradan gibi görünebilir ama bence oynamaya değer bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 http://store.steampowered.com/app/368230/Kingdom_Classic/ Beleş 1 gün süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 https://www.brightlocker.com/?aid=bb456e kayıt olup THE UNTOLD LEGACY ve SOLAR GUN oyunlarının reward kısımlarına gidip steam kodu alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Quake Champions Early Access ARX6F-42W8Z-KRKKG The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited AX4E9-BYP64-ZIKB5 Tomb Raider AJHX7-4DAKW-29JTP The Long Dark KPK9G-JP4RG-KN0T2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Quantum Break'i aldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Hahaha abi onu yanlışlıkla koydum sonra sildim ama geç kalmışım :D Sorun değil güle güle oyna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Long dark ı aldım, alıcaktım zaten bi ara iyi oldu. (tu) Diğerlerine bakmadım ihtiyacı olan alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 ESO gitmiş, alan da bişey yazmamış sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 tüh be lara croft kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Elders scroll u alirim arkadaslar almayan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Eso gitmis simdi gordum😯 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 The Red Solstice The Red Solstice ÜCRETSİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2018 Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad with Rising Storm 9HT5G-CCGX9-4AFDV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 https://www.gog.com/ carmagedon 2000 veriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 amnesia humble'de beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Şunlar uzun süredir steamde duruyo boş boş, özel mesajla steam id vs verin de dağıtalım, oyunlar oynansın insanlar mutlu olsun, ARMA: Cold War Assault BIT.TRIP BEAT Company of Heroes - Legacy Edition Company of Heroes: Opposing Fronts Company of Heroes: Tales of Valor Lucasarts Jedi Knight Bundle (STAR WARS™ Jedi Knight - Jedi Academy™, STAR WARS™ Jedi Knight II - Jedi Outcast™, STAR WARS™ Jedi Knight: Dark Forces II, STAR WARS™ Jedi Knight - Mysteries of the Sith™, STAR WARS™ - Dark Forces) Syberia Bundle (Syberia, Syberia II) Tomb Raider (2013) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 jedi knightları aldım, saolasın abi :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Tomb Raider için teşekkür ederim ben kalp sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 hayrına biri de bana tomb raider ateşlese keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Sid Meier's Civilization® VI Civilization VI - Australia Civilization & Scenario Pack Civilization VI - Vikings Scenario Pack Life is Strange Complete Season (Episodes 1-5) Bunlardan isteyen PM pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 CIV'leri çektim arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Aaa kaçırdım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 blackrose UO CDsi donemlerinden beri en buyuk give-awayi yapmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 monthly bundle dan gelenlermi? başka neler var bu ay? ona göre bende alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar