Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

g.saraylı diye işinden oldu

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

mani said:

Ballı fener ile ırkçı bir söylemi aynı kefeye koymak fikrinizin şirazesinin kaydığının kanıtıdır.

ırkçılıkla bu söylediğini aynı kefeye koymuyorum. bir örnerme yazmıssın ben de yazdıgın önermeye göre ırkçılık yüzünden demi atmayacagız ozaman yazdım. gayet basit ve türkçe konuşuyorum. bir insanın normalde yazdığı ettiği gayet de iş hayatını etkileyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

abi merak etme senin verdiğin biletlerle tuvalete girip elini yıkamadan çıkan adamın da maaşı ödeniyor. rahat olun geniş takılın biraz. Klüplerde aşçıdan tut, temizlik görevlisine 100lerce hatta binlerce insan çalışıyor. Futbolcular bile oynadığı takımın taraftarı değilken nedir bu gaz nedir bu heyecan. Kız işini yapıyorsa adam gibi , önüne konulan metni okuyorsa ve işinde iyiyse sorun yok.

Ayrıca acilen mobbing, bullying, cyber bullying ile ilgili adam gibi yasa çıkarmaları lazım. Boku çıktı bu sosyal paylaşım ortamlarının. İnsanların sorumsuzca hedef gösterilmesi, sanal linç kampanyaları falan. Birilerinin burnunun sürtülmesi lazım. Şimdi bu kızı sokakta gören it uğursuz taciz edecek, laf atacak. Kimisi sırnaşmak için kimisi rencide etmek için.

toggie said:

profesyonel olmayan bisey nedir ya, ne dediginin farkında mısın? ise girmeden once yazdıkları ise girdikten sonrası icin nasıl cıkarılma sebebi olabilir.

akıl mantık biraz. holiganlıkta kendinizi astınız.

hayır yazdıkları da ballıymıs, bilmem ne. kufur etse, kucuk dusurse neyse diyecem.

katılıyorum.

şu ülkedeki gençlerin futbolu onur, şeref, haysiyet meselesiymiş gibi savunuyor olması ve bu şekilde yetişiyor olmaları, gülünç durumlar yaratıyor.

çalışanın teki "trabzoooon" yazdı diye insanlar birbirini gaza getiriyor, "SÖN BÖZÖM BÖLÖT PÖRÖLÖRÖMÖZLÖ FB TÖRÖFTÖRÖ ÖLMÖYÖN KÖŞÖYÖ ÇÖLÖŞTÖRÖMÖZSÖN" tribine giriyorlar.
"çalışmadan önceki zaman da olması farketmez, tıka basa fb'li olmak zorunda" var bi de...
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

türkiyede işsizlik ne boyutlara varmış, bir gs li kızcağızı fbtv çalışmaya mecbur bırakmış :)

insanlar sadece fanatiği olduğu firmalarda mı çalışmak zorunda?
mesela sürekli apple ürünü kullanan birisi google'ın çalışma koşulları daha iyi diye google'a gidemez mi?

maksat holiganlık olunca böyle laflar çıkıyormuş demek ki...
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Feamer said:

türkiyede işsizlik ne boyutlara varmış, bir gs li kızcağızı fbtv çalışmaya mecbur bırakmış :)

insanlar sadece fanatiği olduğu firmalarda mı çalışmak zorunda?
mesela sürekli apple ürünü kullanan birisi google'ın çalışma koşulları daha iyi diye google'a gidemez mi?

maksat holiganlık olunca böyle laflar çıkıyormuş demek ki...

gülücüğe odaklan
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

liberal said:

HotLine said:

neden o zaman FB TV ye is basvurusu yapmis madem galatsarayli.

taraftarlık karın doyurmuyor. kız kendisinin hayran olduğu takımı ignorelayıp iş uğruna başka takımın kanalına girme olgunluğu göstermiş. siz hala kem küm..

vay anasini satiyim ya ne olgunlukmus arkadas. kamera karsisina sadece para icin deil olgunluk icin buyuk radikal bi karar icin gecmis dimi? o kameranin karsisinda alicagi sohret para felan hic umrunda deildi yani galatsaray daha onemliydi o kiz icin ama iste bu noktada devreye "olgunluk" giriyo :) hehe. iyimis!!

sende disleksi mi var? okuma zorluluğun var sanırım. ben diyorum ki kız "olgunlukla" "para için" kendi "değerlerini" "ikinci plana" atmış

sen diyorsun ki para için değil tabi tabi. yukarıda demişim ki iş için. dur dur ilkokulluya anlatır gibi anlatayım

şimdi

iş = para
galatasaraylılık = kişisel değer
olgunluk = geçimini sağlamak için değerini kendine saklayabilmesi. Buna profesyonellik de denebilir.

ginaly'den grafik talep ediyorum.

ha birde şu forumu turuncu gören üye olmasın. knight online forumu sanıyor coluk cocuk.
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

bu kiz etik olarak fenerbahce tv de sunuculuk yapmaya yakismaz mokoko gayet guzel aciklamis ayrica tamam isinden olmasini istemem fakat bide soyle dusunun bu kiza bi sans verseler ustune bide twitterdan calistigi sirada boyle bi msj atsa skandal olmazmi?

niye skandal oluyor anlamadım futbol dünyanın en önemli meselesi mi OAA GSLİ KIZ FB KANALINDA SUNUCU OLMUŞ diye hemen mesele yaratıyor bazı zeka küpü insanlar. Olmuşsa olmuş.

http://i1.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/002/686/Deal_with_it_dog_gif.gif

Siz önce takımdaşlarınıza adam gibi futbol izlemesini öğretin maçlarda birbirlerine girmesinler, maç kazanınca havaya sıkmasınlar. sonra ETÖK DÖĞÖRLÖR diyince komik oluyor. Etik değerleri bu kadar düşünüyorsak futbolu toptan kaldırmamız gerek.

Hayır bir de kız ballı fener falan demiş altı üstü. asıl skandal maç öncesinde metroya dolan 50-60 taraftarın, metroda zıplaya hoplaya çoluk çocuğun ortasında, tek başlarına ağızlarına almaya utanacakları küfürleri etmesidir. Metroyu futbol sahasından ayırt edemeyen taraftarlar daha büyük skandal. Hazır bu skandala el atmışken bi onu da halledin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...