Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

d3 büyük patladı mı acaba

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

Erinmedim bütün msgları okudum gw2 ile d3 kıyaslayanmı ararsın KO daha iyidi diyen mi ararsın havada uçuşmuş fikirler süper valla aslında hata yapıyorsunuz d3 sadece gw2 ile kıyaslamayın swtor ile yada dayz ile filan kıyaslayın hatta oda az LoL/dota2 gibi moba türleriylede kıyaslayın oda yetmez FM serisi ile kıyaslayın çünkü şuan ki durum blizzard>all bu blizzardın suçu çünkü ne tür oyun yaparlarsa yapsınlar hep diğer oyun türleriyle kıyaslanıyor (ne alakaysa) ve hepte blizzard oyunları patlıyor cidden insanları anlamak zor hehe.

Aslında düşünüyorumda CM serisi bile d3 den iyi ya. Herneyse bence de oyunda bazı sorun/yetersizlikler filan var ama ben zevk alıyorum ne zaman oyun baza zevk vermez bırakırım ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. Bence sizler kendinizi sorgulamanız gerekiyor sonuçta büyüdük/büyüyoruz olgunlaşıyoruz zevklerimiz değişiyor.Ben fps manyağıdım şimdi versen blackops filan 1 saat oynayamam sanırım bayar =)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu d3u bırakıp oyuncular gw2ye geçmiyor mu?
blizzard pvpyi kurtarabilip oyunu toplarsa gw2den istediğini alamayanlar gw2yi bırakıp d3e geçmicekler mi?
bunlar birbirlerinin oyuncularını çalıcak 2 oyun değil mi?
sanki içeriklerini kapıştırdık gibi hala cart curt.

şunu anlamakta bu kadar zor ne var? gayet rakip oyunlar. piyasada başka ne oyun var gw2nin oyuncu çalıcağı? wow mu kaldı? tabi d3 ile kapışcaklar. ortak kitleye sahip oyunlar bunlar. sc2 kitlesiyle mi kapıştırayım?
Sosyal ağlarda paylaş

Lind3r0th said:

Erinmedim bütün msgları okudum gw2 ile d3 kıyaslayanmı ararsın KO daha iyidi diyen mi ararsın havada uçuşmuş fikirler süper valla aslında hata yapıyorsunuz d3 sadece gw2 ile kıyaslamayın swtor ile yada dayz ile filan kıyaslayın hatta oda az LoL/dota2 gibi moba türleriylede kıyaslayın oda yetmez FM serisi ile kıyaslayın çünkü şuan ki durum blizzard>all bu blizzardın suçu çünkü ne tür oyun yaparlarsa yapsınlar hep diğer oyun türleriyle kıyaslanıyor (ne alakaysa) ve hepte blizzard oyunları patlıyor cidden insanları anlamak zor hehe.

Aslında düşünüyorumda CM serisi bile d3 den iyi ya. Herneyse bence de oyunda bazı sorun/yetersizlikler filan var ama ben zevk alıyorum ne zaman oyun baza zevk vermez bırakırım ama bu oyunun kötü olduğu anlamına gelmez. Bence sizler kendinizi sorgulamanız gerekiyor sonuçta büyüdük/büyüyoruz olgunlaşıyoruz zevklerimiz değişiyor.Ben fps manyağıdım şimdi versen blackops filan 1 saat oynayamam sanırım bayar =)

Ayyy ne şirin fanboy bu böyle,beslenir ki bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

yahu d3u bırakıp oyuncular gw2ye geçmiyor mu?
blizzard pvpyi kurtarabilip oyunu toplarsa gw2den istediğini alamayanlar gw2yi bırakıp d3e geçmicekler mi?
bunlar birbirlerinin oyuncularını çalıcak 2 oyun değil mi?
sanki içeriklerini kapıştırdık gibi hala cart curt.

şunu anlamakta bu kadar zor ne var? gayet rakip oyunlar. piyasada başka ne oyun var gw2nin oyuncu çalıcağı? wow mu kaldı? tabi d3 ile kapışcaklar. ortak kitleye sahip oyunlar bunlar. sc2 kitlesiyle mi kapıştırayım?

alakaları yok. tl2 ile kıyasla, başka herhangi bir hack and slash ile kıyasla hepsine eyv ama mmo ile kıyaslayamazsın.

birinin sunduğu content 4 act ile sınırlı, lvl 60 olup infernoya gelmek 15 saat falan class başına. bi o kadar da inferno sürer belki. diğerinin sunduğu content buna kıyasla sınırsız. 4 kişi oynayabiliyorsun birini, sosyal yanı çok fazla yok, diğerinde rpsinden tut hardcore end game/pvpye kadar zilyon seçeneğin var. diablodaki crafta bak, diğerindekine bak bi de.

biraz mantık ya
Sosyal ağlarda paylaş

bi de diablonun olayı her zaman için item/rune farmdı. d3 ile rune olayı bitti zaten belki gelirse artık expansion ile falan ama pek ümitli değilim açıkçası. item olayında da legendary itemların durumu zaten ortada. rarelar için de itemization leş ötesi. insanların zevk almamasının sebebi bu biraz da.
Sosyal ağlarda paylaş

sen çok heyecana gelmişin

diablo 2'yi al bi oyna (oynamışındır zaten de örnek veriyorum) sonra üstüne exp. paketi kur bida oyna. sonra gel de ki eğlenmedim. oyun çıkalı daha bikaç ay olmuş çöpe atmışın millet d2'yi senelerce oynadı bıkmadan usanmadan nerden biliyosun d3'te de aynı şey olmayacağını:)
Sosyal ağlarda paylaş

çok hardcore player bi adam deilim
d2 yi aylarca belki yıl boyunca oynamışımdır, sıkılmamışımdır hiç, sonra milletle lan dan oynamışımdır.
d2 fakir versiyonu tabi, ladder madder yok.

d3 ü, 2 hafta oynadım, karakterim çok zevkliydi, ama sıkıldım.nightmarein başında bıraktım. 60 bile görmedim yani.

fiyasko benim için,
oynanış falan güzelde abi yani hack and slash yapıyoruz diye pantolonu indirip lore un içine sıçmak, onunla dalga geçmek nedir. Diablo cheese lore yapabileceğin en son oyun, onu da red alert tadında sıçtılar.

neydi güzelim oyun ne oldu
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Valla ben çıktığından beri düzenli eleştiriyorum. İnsanların oynaması da dert değil ama ben gidip ilk günden para vererek büyük bir israf yaptığımı düşünüyorum. En kızdığım kişi kendimim yani. Sırf o kadar parayı çar çur ettiğime üzülmemek için bir ara ikinci bir karakter açmayı planlıyorum ama canım hiç çekmiyo be.

Bir daha da ilk günden, ilk aydan blizz oyunu almam yani. SC'de iyiydi ama D3'ten ağzım bayağı yandı.

diablo 3 hakkaten büyük hayal kırıklığı oldu benim için. üstelik beklentilerimi düşük tutuyordum.

iyi ki gidip sıra bekleyip CE alanlardan olmamışım.
içimde patlardı o kutu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kafamda büyüttüm ondan. Arkadaşlarla oynayacaktım, sonra oyun o kadar iyi olacaktı ki işten vakit kaldıkça kendimde kasacaktım falan filan.

Online olma zorunluluğunun sırf rmah için getirilmesi(oyuncuya eziyetten başka bir şey olmaması), lootların barbar only itemında sadece int veren eşyalar düşecek kadar randomun boku çıkmış halde olması, seçilen karaktere göre iki stattan başka hiç birinin kullanılmaması vs. bunlar hep tartışıldı zaten. Ama bildiğin o kadar para verdiğime üzüldüğüm tek oyun oldu kendisi. Bloodbowl'a 15 dolar verdim. Büyük ihtimalle D3'ten daha fazla oynayacam.

Kafamdaki blizz imajını değiştiren oyun oldu yani. Bundan sonra dikkat edecem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyun sizi 22 sene eglendirecek die bir sey yok abi adamlar yıllarca ugrasmıs ve bana gore hack&slash tarzında cok guzel eglenleci bir oyun yapmıslar, nedir bu blizz haterlık ve maymun istahlılık anlam veremiyorum gercektende.

Bliz d3 yapar aglarsınız, bioware swtor yapar gene QQ nedir abi gercektende sizi bu kadar nefrete iten ?

Blizz yada Bioware yaptıgı her oyunla best of best mi olmalı ?

Gercekten Blizz ve Bioware sayesinde çıta ve beklentiler bu kada yukselmiş durumda işte bunun farkında olmamak gg..

Haters gonna hate dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...