axedice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ooo hem de liseli kınaytçı. Tehlikeli bir bileşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ben şöyle birşey yazmıştım dayanamayıp Ren said: diablo 3 oynayanlara üzülmeye başladım ben ya. ne bileyim çılgın gibi ne farmlasak onu farmlasak gelin beni farmlayın farmlaşalım bütün geyik bu para kazanmak istiyorsanız gidin borsa farmlayın abi manyak mısınız vallahi çok üzülüyorum. oyun oynuyorum diye kendilerini kandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 benim icin gayet zevkli simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 diablo 3'ü eleştirdiğimizde, "siz zaten blizzard hatersınız" denmişti, şimdi insanlar sırf "bir wizard bugu" yüzünden oyunu bırakıp uninstall ettiğini felan söylüyor. heh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 bonec de geldi bir sam eksik o da damlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 herkez işinde gücünde oyun ne kadar kotu olrsa olrsun oyunu güzel yapan oyuncusudur panpalar herkez bi ara nolife krippanmı ne biri vardı, onu azının suyu aka aka izlemistir o oynayınca oyun güzel gözüküo sen oynayınca kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yeminlen benden fazla yaşıcan :D Sam nerde diye düşünüyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hala da komik 200 saatten fazla oynayıp oyun kotu demek KOMIK ISTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 negzel oyun lan işte. yetemedim demiyorsunuz da oyun kötü diyorsunuz. arka sokakta bi elite pack kesmemişinizdir. kestim diyeniniz de tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bu oyuna yetememek yok fakirlik var. Yetiyorsan zaten x K euroları kaldırıyorsun ekstradan. Yetemiyorsan bir zahmet 250 euro yükle balance a faceroll kas. İkisinide yapamıyorsan zaten git iş bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 adam fakir diye aglıyomus ben de sebebi var sanıyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yetmek demek günde 20 saat ah'ta ucuz item peşinde koşmak demek. farm işi tamamen şansa bağlı. buna yetmek diyorsanız iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ghomu bile kesemediydin sen dimi nejad? tamam çok kötüyüm,bel altı vurdum biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Biraz kafanı kullanırsan 20 değil 2-3 saatte yaparsın yapıcağını. Diablo3=KnightOnline=Pay2Win tatavaya gerek yok. İşte böyle farming exploitler çıkıyorda yetemyenler seviniyor bir süre falan. Böyle böyle 1-2 sene geçer sonra bir exp çıkar 1 act daha eklenir aynı şekilde bu loop devam eder. Karakterdeki item goldları elden çıkarır çıkarmaz uninstall zaten d3 artık,vakit gw2 vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Valla ben çıktığından beri düzenli eleştiriyorum. İnsanların oynaması da dert değil ama ben gidip ilk günden para vererek büyük bir israf yaptığımı düşünüyorum. En kızdığım kişi kendimim yani. Sırf o kadar parayı çar çur ettiğime üzülmemek için bir ara ikinci bir karakter açmayı planlıyorum ama canım hiç çekmiyo be. Bir daha da ilk günden, ilk aydan blizz oyunu almam yani. SC'de iyiydi ama D3'ten ağzım bayağı yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Aluriel said: ghomu bile kesemediydin sen dimi nejad? tamam çok kötüyüm,bel altı vurdum biraz abi onu bi barbarlar rahat kesiyor sanırım herkes ağlıyor dsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 DH lerde faceroll kesiyor,yetebilene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 monkum kardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yok wizardla da cok rahat kesiyorsun yuksek crit ve bir iki itemda critledikce arcane power veren ozellik varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PuckYouIAmAfk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Oyunda allresist ve LOH diye birşey varmış çok işe yarıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 overpower / crushing advance ile çok rahat zaten de o olamdan da kesiliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 fakirler atarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 belki zamanım olmadığı için d3 e çok yetemedim ama 2 ile kıyaslanamaz derecede kötü yaa. hele şimdi iyice bitti gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 d1 single olarak daha güzel d2den hikayesi ortamı falan olsun ama d2nin battle.neti priceless. 3 ayda bir ladder resliyolar ama inatla kasıp oynayasın geliyor, über trist, diablo falan bir ton rune toplayacam derken hırslanıyosun. güzel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 yaw d3 ü şu kadar adam oynuyor şu kadar adam bıraktı gibi istatistikleri nerden alıyorsunuz? bir site falanmı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar