JsH Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Seele said: master felan yapip kazandigimin üc dört katini kazanmak istiyorum. okul/is onun icin yapiyorum benim icin okumak kolay olacak cogu seyi bildigim icin. insallah yarida birakmam. Abi master yapıp kazandığını 3-4le çarpabilyorsan ve yarıda bırakırsan, kafana N den başka şeylerde düşsün emi :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 kazandigimi duysan okulada gitme dersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Yurtdisina kacmak lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 mimar sinanın yerleşkesini bir gör önce. zaten sonra direkt kayit bürosuna geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya mimarsinan stv bu bildiğimiz deniz kenarında olan binada değil sanırım farklı bi bina ama yine beşiktaşta diye biliyorum emin değilim. bide şimdi ben burs fln başvurayım diyorum nerelere başvurulur kim daha çok burs verir varmı bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 STV okucaksan git ozel okulda oku yahu. Zengin insanlarla falan tanisirsin iste. Baska turlu de is bulamazsin zaten networking sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi bitireydin istatistiği hobi olarak gene çekerdin film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 istatistik bitcek gibi değildi ya bende bankacı vs olcak gibi değildim fln sonuç bu.. o değilde burs fln için nerelere başvurulur bileniniz yokmu tev çydd vs varmı bildiğiniz iyi burs veren kurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 İyi bir iş yapmışsın istatistik bırakıp, çekilecek çile değil. Burs işi genelde okul panolarında falan yazıyordu bizde ama bilmiyorum pek, millet ticaret odası, çaycılar birliği falan bir sürü yerden burs alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ya aynen iste biseyler odasi yok bilmemne vakfi fln burs kovalamam lazim ama aklima bisey gelmiyo..yokmu abi aranizda burs alan meme flnmi koysam topige napsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 belediye valilik falan da burs veriyordu önceden. ne oldu onlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 tabi ki bilgi'yi seçeceksin. en iyi sinema tv bizde direkt. hoş ben mezun oldum ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 valla belediye fln bascurcam ztn ama hatirladigim kadariyla biyer burs verince digerleri vermiyodu fln o yuzden en iyi bursu verene yogunlasmak lazim..daha once hic boyle burs fln kovalamadim ztn isticek kadar puanimda yoktu bilgisizim o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 -Deno- said: tabi ki bilgi'yi seçeceksin. en iyi sinema tv bizde direkt. hoş ben mezun oldum ama olsun. cok parasi olmayan biri olarak burslu okumanin faydalari zararlari fln biraz anlatsan super olur:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Sen her yere başvur. Başvurduğun her yer burs verecek diye bir şey yok sonuçta. Şey olaylarına da dikkat et. Bazı özel okullar başarı bursu verir. Ortalaman düşerse de geri alır. Ya da sene uzatırsan sahip olduğun burslar düşer. Hocaların bir kısmı bu olayı abuse edebiliyor. 3-4 farklı arkadaşım değişik okullarda bu nedenlerle büyük sorunlar yaşadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 ösym'den aldigin burs 7yil boyunca kesilmiyor diye biliyorum emin degilim..buyuk ihtimal msgsu ilk tercihim olucak ztn..ama disardan burs almam lazim dernek vakif fln hangisine basvurulur napilir bilmiyorum burdanda bisey cikmadi böyle egitimli okullu fln forumlarda takiliyim biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XarC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bence böyle alet edevat laboratuvar vs. gerektiren şeyler devlet üniversitelerinde yetersiz kalıyor hele sinema tv. bir kaç kişiden duydum devlet üniversitesinde okuyan adamların eline kamera değmemiş o yüzden ben özelden yanayım özel olarakta bahçeşehir derim kampüsü yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 kiymaliborek said: senko said: 25in neyi genç abi aynen. çok büyük ideallerin var ise 25 kartlaşmış bir yaş üni başlangıcı için. adam mc donalts yiyip got buyutup 60 yasinda kalpten gidecegine mutlu bi sekilde 80 yasina kadar yasar 20 sene fark atar np ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Bence herhangi bir okulu seç ama okurkende çalış. Stüdyolara filan git birşeyin ucundan tut yavaş yavaş yüksel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ztn o amacla istanbula gidiyorum belki ilk sene pek bisey olmaz ama 2.seneden itubaren biraz piyasaya girmeye caliscam fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hayırlısı be gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 devlet okulu ne abi bu devirde. tabi ki bilgiyi seçeceksin. tey allam mimar sinan demiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 olm bilgi diyip duruyonuzda nedeninide söyleyin ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 noldor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya kardeşim bu sene girdi puana göre aşağıdaki bölümler oluyor. boğaziçi kimya müh itü türkçe bilgisayar müh itü ing makine boğaziçi kimya düşünüyor(uz) ama yorumlara da açığız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar