pnoise Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 o değil de biz de online bilet aldık ilk matinaya gidicez buradan da böyle bir dengesiz çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 http://news.bbcimg.co.uk/media/images/61717000/jpg/_61717026_015354196.jpg said: James Holmes, 24, was a former neuroscience PhD student at University of Colorado-Denver Attended high school in San Diego, California, where his parents still reside He lived in an apartment in north of Aurora, about five miles from the cinema Only previous brush with the law was a summons for speeding in October 2011 ahahah abi bu amerikalılar.. http://7.mshcdn.com/wp-content/uploads/2012/07/Screen-Shot-2012-07-20-at-12.05.34-PM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Ne yalan soyleyeyim ben ilk haberi okudugumda acaba bone mu diye soru isareti olusmadi degil hani ama tabi sakasi bir yana bu tip bit saldiri gercekten insanlik disi ne olursa olsun gercekten uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Opusdei Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Viktor said: sonuna kadar somurucekler olayi, demisti dersiniz olen insanlarin aileleri disinda hickimsnein umrunda degil orda olenler, BIR ANA AGLIYOR GOZLERI YASLIIII modunda 1-)kendi basiniza veya sevdikleirnizin basina gelicgeindne korkup urktunuz, a.k.a. ego 2-)safkan moral faggotry, duyarli insanim, iyi insanim, hassas insanim ayagi ile NASIL OLUR, O INSANLARI NASIIIL OLDURURLEEEER :(((((, gene saf ego kimse bana okyanusun otesindeki bi ulkede omrunde tanimadigi insanlarin olumune filan uzuldugunu soylemesin, yakinlarimizin olumune bile sirf onlari bir daha goremiyicez, konusamiycaz diye kendimiz icin uzuluyoruz olum uzulucek bisey degil, hayatin gercegi, herkesin varicagi son durak bugun batmande olmese yarin belki trafik kazasinda olecekti,o zaman ne duyucaktiniz nede bole ego patlamasi yasiycaktiniz uzgunum ama insan psikolojisi tam olarak bole bisey, biraz rahat olun, sayili olan her dakikanizin keyfini cikarin cunki istikamet hepimiz icin ayni ehueheu Simdi bir kac yerde bazi yazdiginiz yerlere katilmiyor degilim ama uzulmenin bir yonude kabul belki baska sekilde hayat son bulacakti fakat bir kursun ile olmek hem can yakici hemde biraz canice bir son oldugundan uzulme yonunude es gecmeyelim gorusundeyim cunku bir anlik bir caninin verdigi kararla o sayisi fazla olan masum kurbanlarin durumu ve o an hissettikleri ve saniyeler icinde bu dunyadan cigerlerindeki kanla bogulmalari yada yardim ulasana dek suursuz bir aci ile yerde kivranmalari yani bunlar isin icine dahil oldugunda kalbi olan herkesin uzulecegi kanaatindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 biri jokere özenmis kaos yaratmak istemis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 uzulunucek kisim var ama olenlere degil, 3000 senede hala bireysel silahlanmanin onune gecmenin devletin ilk onceligi olmasi gerektigini kavriyamamiza uzuluyorum zevk icin hayvan oldurmeye tufek alanlar misal zerre umrumda diil, adam gibi yasa cikicak ve uyusturucu ile ayni statuye alinicak silahlar, kamu gorevlileri ve guvelikciler haric herkese yasaklicaklar, uzerinde silahla yakalananida omur boyu tikicaklar hapse, moral faggotlarin uzerinde durmasi gereken nokta tam burasi, olmusla olmuse care yok onemli olan gelecegi kurtarmak http://www.trf.nu/wp-content/uploads/2011/07/Anders_Behring_Breivik.jpg hani bir sene yahu ki bu bir sene icinde turk vatandasi biel olmiyan biri karakoyden av tufegi alip topkapi sarayinda teror estirdi, mucize eseri faciadan yirttik direk mardin katliamini kaciniz hatirliyor peki? turkiye tarihindeki en buyuk katliamlardan biri, 44 kisi pisi pisine oldu bilge koyundeki o dugunde, ne oldu? silah kontrolu getirmesi gereken devlet hepten silahlanmanin onunu acan aptal saptal islere girdi, kamuoyu tepkisi olmasaydi neredeyse 18 yasini bitiren herkes dual wield cakabiliyordu daha fazlasini yapamazlar ama, dunayda hicbir devletin boyle buyuk bir ise kalkismaya poposu yemez, silah lobilerini hickimse karsisina alamaz iste, medyada hicbir zaman bu konuyu gundemde tutmaz, ancak bilinclenerek baskalairni ikna ede ede, bu ise inanlarin sayisini cogaltarak 50-60 senede cozulur bu sorun, o zamana kadar aynen devam silah alma sartlarininda ne kadar lacka oldugunu goruyoruz, daha once suc islemicen ve akil sagligin yerinde olucak bu katliamlara girisen tiplerin hicbiri hirsiz, uyusturucu kacakcisi vs vs degil, polis sokakta cevirse "pardon" diyicegi dis gorunuste piril piril insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bu yazdıklarının hepsine eyvallah, ben kendim bu olaylar her olduğunda ilk söylediğim şey. zaten böyle yazsan kimse tepki vermezdi ki viktor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 lan gene ne kastiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dun kiz arkadasimla izliyoruz. daha olay yeni bisi belli degil cok, katilin kimligi vs. kiz arkadasim dedi, neden korkuyorum biliyo musun? umarim musluman cikmaz. bir turkun korkusu musluman olmasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Adam evine bubi tuzakları kurmuş, bombalar ve chemical bombalar falan kurmuş, evine giremiyorlarmış. Uzmanlar splinter cell'de ki kameralar gibi aletlerle içeriye bakıyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Benim anlamadığım bu adam zaten şu an idam edilecek, ne demeye yelekle yapıyor bu olayı? Benzeri olaylarda bırak yeleği direk olay sonunda kendini vuruyor saldırganlar, garip bir durum sonuçta alacağı ceza belli ama canı da tatlı, cezadan sıyrılabileceğini mi sanıyor yoksa başka şeyler mi var olayın arkasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 said: James Holmes, 24, was a former neuroscience PhD student at University of Colorado-Denver 24'te neuroscience PhD yapacak bilgiyi Ardeth'e yükle o da gider sağı solu tarar bak. eğitim sisteminin suçu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 cocuk bi de honour degree almis. best of the bestmis. hani en iyiler sinifi vardir ya, o sinifin en iyisi adam ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 keser döner sap döner, dünyaya şiddet kültürünü satan ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Amerikada phd = gonullu kolelik Kim bilir danismani neler cektirdi garibana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 "Tatar Ramazan" said: Benim anlamadığım bu adam zaten şu an idam edilecek, ne demeye yelekle yapıyor bu olayı? Benzeri olaylarda bırak yeleği direk olay sonunda kendini vuruyor saldırganlar, garip bir durum sonuçta alacağı ceza belli ama canı da tatlı, cezadan sıyrılabileceğini mi sanıyor yoksa başka şeyler mi var olayın arkasında? belki yüksek ülküleri olan bir sapık adam, vereceği mesajlar var brevik midir nedir onun gibi; ama bu tip olayların çoğalması insanoğlunu garip bir noktaya doğru sürüklüyor. sosyal olarak yaşayan bir sürü canlı var ama sadece insanlarda tek bir tanesinin onlarcasını öldürebileceği imkan var. ne yapmak lazım, şehirleri boşaltmaya başlasak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 hayvanlarda grup içine dahil olup da bu kadar da toplumdan izole olunan so called sosyal durumlar da mevcut olmayabilir sanıyorum. abi aşırı kopuklaştıran ve başkalaştıran, izole etmeye müsait bi sosyal düzen var ve bu ekstremleştikçe sıkıntıların sayısının artması bana normal geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 "Gangster Squad" filmi 1949'da Los Angeles'ta bir mafya babasının hikayesini anlatıyor. "Batman" filmi öncesinde gösterilen fragmanda ise, bir sahne, Denver'daki katliamla büyük bir benzerlik gösteriyor. Sahnede, sinemada perdenin arkasında çıkan 4 silahlı kişi, izleyicilerin üzerine kurşun yağdırıyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 dusuncelihayvan said: LAN BATMAN'IN ANASI DA BABASI DA SİNEMA ÇIKIŞINDA VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜYOR MUYDU? ABOVVVVVVV SPOILER VERMESENE ARKADAŞIM DAHA İZLEMEDİM FİLMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Norak said: "Gangster Squad" filmi 1949'da Los Angeles'ta bir mafya babasının hikayesini anlatıyor. "Batman" filmi öncesinde gösterilen fragmanda ise, bir sahne, Denver'daki katliamla büyük bir benzerlik gösteriyor. Sahnede, sinemada perdenin arkasında çıkan 4 silahlı kişi, izleyicilerin üzerine kurşun yağdırıyor." İşte film şirketi o derece umursamaz ki şu olaydan sonra bile sinemada katliam olan o sahneyi çıkartmıyor fragmandan ve devam ediyor yeni filmin reklamına, o yüzden tekrardan Viktor gayet güzel yazdı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bireysel silahlanma önlenmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Viktor said: sonuna kadar somurucekler olayi, demisti dersiniz olen insanlarin aileleri disinda hickimsnein umrunda degil orda olenler, BIR ANA AGLIYOR GOZLERI YASLIIII modunda 1-)kendi basiniza veya sevdikleirnizin basina gelicgeindne korkup urktunuz, a.k.a. ego 2-)safkan moral faggotry, duyarli insanim, iyi insanim, hassas insanim ayagi ile NASIL OLUR, O INSANLARI NASIIIL OLDURURLEEEER :(((((, gene saf ego kimse bana okyanusun otesindeki bi ulkede omrunde tanimadigi insanlarin olumune filan uzuldugunu soylemesin, yakinlarimizin olumune bile sirf onlari bir daha goremiyicez, konusamiycaz diye kendimiz icin uzuluyoruz olum uzulucek bisey degil, hayatin gercegi, herkesin varicagi son durak bugun batmande olmese yarin belki trafik kazasinda olecekti,o zaman ne duyucaktiniz nede bole ego patlamasi yasiycaktiniz uzgunum ama insan psikolojisi tam olarak bole bisey, biraz rahat olun, sayili olan her dakikanizin keyfini cikarin cunki istikamet hepimiz icin ayni ehueheu This lan. Üzerine şu: Viktor said: en cok film sirketi kazanicak bu olaydan, eger filmi gosterimden kaldirirlar 1 sene otelerlerse olenlerin hatirasina saygi icin, gelir burda acik acik adamlarin gunahini aldim ozur dilerim derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 başı sağ olsun valla ölenlerin yakınlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sorun su gibi silah satılması dendiği gibi. viktor da "insan her zaman benciltir :("den doğru yola iyi kıvırmış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 oncekendimi said: helal viktor ilk kez fikirlerimiz ortusuyor.o besili danalarin emi olun yuzde sekseni obezdir lan swtor da ki su dombili herif aklima geldi.yani bin tane.amerikali olse vay be diyebilirdim de rakam gayet dusjk dise dokunur degil :p oncekendimi said: katliamin her turlusu kotudur ve islam dinine gorede gunahtir. adeta bir günah gecesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar