Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2013

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

sostizm said:

Bahsettiğim Jem Karacan'ın büyümüş hali:
http://i.imgur.com/88UpTlz.jpg?1

Bu arada Juve'nin taktiğe bir çözüm bulamadım :/ 352 oynuyorlar ama 5 orta saha hepsi çizgi halinde, DM AM yok. Kaçkere oynadım hep ayni şey. Benim saldırdığım highlight yok gibi. Hep hüsran hep hüsran.

Juve yi yenmek çok zor ya İtalyada.Berabere kalıyorum genelde iyi ihtimalle
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

"Tatar Ramazan" said:
Tottenham uzmanı geldi hanııımmmm...

Abi şimdi Belçikalı eleman var defansta liberoda da oynayabilen, ayrıca Gallas ve Kabol da baya iyiler, ama Kabol sakatlanma eğilimli ve Juveye 25e okuttum ilk maçında sakatlandı orda asdasd
Dawson ve Caulkerin yedek stoperler olacağını varsayarsak, Shawcrossun aklını çelerek taksitle 14e falan alırsın Kabolun yerine baya iyi oynuyor Shaw.

Orta sahada Sandro var Parker 3-4ay sakat daha, ortada Hudd var 100kilo ben onu da sattım PSGye. Dembele de yeterince teknik ve pasör değil, ayrıca AMCdeki İzlandalı eleman dribling yapamıyor.

Uzun lafın kısası MCye ve AMCye hızlı driplingci pasör 2 adam lazım o dediğin için:) Ben Hamsiki düşürdüm 35e, o da şansa oldu Chelsea MANU MCity alacaz lan seni diyip ayarttı çocuğu, onlar beklerken ben daldım aradan aldım sdfsdf
iyiymiş aslında onları okutmak ya. devre arasına kadar takımı tanıyayım diyordum aslında. livermore ile sigursson'u bayağı karlı olacak bir şekilde kiraladım. benim olayım takıma sürekli kar ettirmek falan olduğu için bakalım nolacak görecez.

bale ilk macında sakatlandı. ikinci maca yetisen ademilson da 2 golle actı sezonu. 4-4-2 diamond la basladım simdilik.

Ben kaboul u satmadım papadopoulos kabul etmiyince sözleşmeyide adam çok çok iyi oynuyo daha sakatlanmadıda.Bence satma hiç ama sakatlanırsada bana küfretme.

Buarada aynen Ademilson-Adebayor var benim forvette ilk maç ikiside 2 ay gitti neyseki dempsey+defoe de iyi performans verdi ama asıl işi bale+lennon yapıyo 4-4-2de.

edit:Ha şunuda ekliyim Barçanın başına FT geldi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oyuncu gelişim hikayesi: Sezer Özmen
http://www.tff.org/Resources/TFF/Images/001-2010/TFF/TamSaha/Subat/Sezer-1.jpg
Bu arkadaşı oyunun ikinci sezonunda almak istedim. Hani genç yetenek bulunsun kenarda klasörüne.

Sonra o sene süper lige çıkmış olan Göztepe teklif yaptı. Yükselttim yükseltti falan çok da dikkat etmedim, Göztepe aldı bu arkadaşı.

Sonra bu gencecik çocuk süper ligde key player oldu. Sık sık team of the week'de ismini gördüm. Göztepenin zayıf kadrosunu sırtlayan adam oldu bu. İkinci sezon bi baktım adam acayip gelişmiş. Teklif üstüne teklif satmıyo göztepe. İnada bindirdim 20 milyonlara çıktım adamlar satmıyor. A milli bile oldu o sene çocuk.

Derken ikinci sezonun sonunda Göztepe küme düştüüüüüüü. Sezer unhappy. İmzalamıyor kontrat göztepeyle. Yaw satın! hala naz niyaz. Sonunda adamı 12 Milyona aldım (bjk ve trabzon da ilgilenmeye başladı)

Coach ratinge baksan sadece 2.5 yıldız. Ama vazgeçilmezim. Ask to pick dediğimde çoğu zaman asistan kadroya bile almıyor ama Ömer toprak'tan falan daha iyi iş yapıyor.

Şimdi düşünüyorum bu adamı Göztepe değil de ben alsaydım reserve'de yedek kulübesinde ziyan olacaktı. Sadece iki sene süper ligde Key Player olarak oynamak böyle muhteşem bir sonuç yarattı. Ben de aldıktan sonra sürekli tutor player verdim determination'u yüksek, ondan da çok faydalandı. Neden hala 2.5 yıldız onu anlamış değilim. Daha napacak çocuk, tekmeye kafa sokuyo dedikleri türden bir adam oldu.

http://i.imgur.com/gx4BPJJ.jpg?1

Son hali bu oldu adamın. Hani bir de bir yargı var ya FM physical özellikleri çok yüceltiyor diye, adamımda onlar da yok. Sanki tam da gereken mental ve teknik özellikler var gibi.

Özetle çok şey öğrendim bu oyuncunun gelişim ve başarı öyküsünden. Samed Yeşil ne kadar "yıldızlı" ve başarısızsa bu da o kadar başarılı.

Geleyim yazayım dedim buraya nedense.

http://i.tr.eurosport.com/2012/08/06/872712-14708290-640-360.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-WV_5CBatkYg/TcK-h8TvEtI/AAAAAAAACG0/VYp2xy_8IDM/s1600/sezer.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

cempostaci said:

yeni patch ne zaman gelecek ?
sıkıldım artık gerçekten her 0'a indikleri pozisyonun gol olmasından, bütün takımın ceza sahası dışından şut denemesinden.

Update gelse bile bu ve diğer saçmalıklar düzelcek mi bakalım? Sonuçta oyunun motoruyla alakalı belkide hardcoded şeyler bunlar. Bana sadece transfer güncellemesi gelecek gibi geliyor maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Direkten dönen toplar saçmalığı fix görecekmiş. Bende o kadar değil ama top tier takımları yönetenlerde maç başı 6-7 direkten dönen top gözlüyormuş oyuncular.

Spurs le oynuyodum bikaç hafta önce 10dan fazla maç sayarım heralde 6-7 den fazla direk olan.Ha gene yeniyodum o başka.Oyun aşırı basitleşmiş artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Size bi danışayım 7. sezonum galatasaray ile. Neredeyse hiç tatile çıkarak ilerlemedim. Şu 8 yabancı register 5 yabancı ile maça çık sıkmaya başladı...

Bana bir öneri yapın - şöyle alt liglerden başlayayım. Kastıra kastıra oynayayım, çıkıyım da düşmemeye oynayayım falan istiyorum. Yukarıda bir pati çok güzel anlatmış anılarını canımı çektirdi.

Hangi ligi önerirsiniz? İspanya? Almanya veya İngiltere? Belki de İtalya. Takım var mı önerebileceğiniz? Stadı güzel kendisi küçük falan? Veya Göztepe gibi taraftarı bol?

CM döneminde İngilterede bi kulübüm vardı hep onla oynardım. Hatırlayamıyorum... USA mi oynasam yoksa - her sene play off :)) Oraya da dede olmadan gelmez hiç bi oyuncu.

Ne dersiniz? Çok kolay olayan ama eğlenceli önerilerinizi bekliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...