Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 sao maalesef öyle hep, tanıttıkları charlar arcları bitince geriye düşüyor tamamen. bu arada fatal bullet oyununu oynayanlara uyarı: true end için char affinity reqler var. kanuni özellikle me2'de herkesi öldürmüştü, öyle bir durum yaşamasın tekrar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 SAO'yu bastan sona tekrar izliycem galiba canım cekti konuyu okuya okuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2018 Rewendor said: Niye öyle bi şey denediler acaba... https://i.imgur.com/4GwZYP4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ne zamandır üşeniyordum da bugün netfis'te görünce bi bakayım dedim. mikemmelmiş ya, quest'li anime <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2018 GGO kısmı da bitti sanırsam, hakikaten taş gibiymiş o seri de. Yine hızlı geçilmiş, orada da biraz daha kalınsaydı keşke. Şimdi tekrar medieval fantasy quest olayına giriyorlar galiba, öyle bi hava var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 s1e14 allah belasını versin böyle animenin :( edit: neyse kirito-kun çıktı. kural mural hepsini silmişsiniz canlar, niye böyle yapıyosunuz? neyse asuna da çıktıysa affederim, yoksa nüklerim stüdyonuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Tekrar indirime girmiş bu, ama steam sale kadar yine, 40% hala. Biraz daha indirselermiş bari :/ Hollow Realization'a da 50% gelmiş, ama DLCsi filan yok, alınabilir aslında. Oynayan var mı, almaya değer mi? Accel World collab da 60% ama bayağı kötü gibi gözüküyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 bilmiyorum da dlcsiz almak makul gelmedi ekstra hikaye filan ekliyor fatal bullet gibi. beni setting ve kirito'yu oynamak o kadar çekmedi diye halen dokunmadım, belki ileride ama. fatal bullet'i çok beğendim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2018 yeni sezon güzel başladı, fatal bullet cameoları ve ggo’ya geçmeleri (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 güzel aksiyon oldu, goblinlere doyduk bu hafta. ilginç gidiyor bu seri, ggo için alicization dlcsini de indirime koyarlar umarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Fatal Bullet ve Season Pass'e 60% indirim gelmiş. Deluxe Edition 89,20 TL 70-75% filan olsa daha iyi olurdu tabi ama Winter Sale'da filan da bundan daha aşağı inmez herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 bence de inmez deyip aldım şahsen, yeni sezonu gördükten sonra alicization'ı özellikle merak ediyordum. tam vaktinde yaptılar indirimi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Fatal Bullet bayağı iyiymiş. Daha pek ilerlemedim ama gameplay filan çok keyifli (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 evet, beni bu yıl en çok eğlendiren 3 oyundan biri oldu, diğerleri de aot2 ve vc4 zaten. :) gatling'e overheat koymasalarmış keşke, tek şikayetim. :p endgame'de dual wield açılınca esprisi azalıyor maalesef. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Daha pek build kurcalamadım, aaa SMG çıktı dexe puan vereyim, aaa güzel AR çıktı biraz STR lazım filan diye gidiyorum :p Dual Wield lightsaber filan yapabiliyor muyuz ileride? Ya da build tavsiyesi filan var mı, ileride pişman olmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 dual wield saber olmuyor, kirito gibi handgun + saber oluyor. bedava respec için bir püf var, fatal bullet free respec diye google'dan bakarsan detaylı anlatır. free respec yöntemini fixlemedikleri için kafana göre gidebilirsin. boşta profil gerekiyor sadece, hepsini doldurma. stat dağılımını işte istediğin skill ve silahlar üzerinden yapıyorsun öncelikli olarak. ben keyfime göre AR, minigun, smg gittim respecleyip sıkıldıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 yeni başladım 10. bölümdeyim. baya baya fma tadı ve zevki alıyorum. ciddiyet mizah dram ekşın çok dengeli. yan hikayeler falan da var. müzik ve çizimler de çokoş. gazına geldikten sonra ne oynayabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 steam'de oyunları var, sword art online diye aratırsan çıkar. sao içinde geçenleri var, bir de fatal bullet var en son çıkan ve ggo'da geçen. fatal bullet'tan öncekileri oynamadım ama gördüğüm kadarıyla karakterleri ve hikayeyi iyi işliyorlar oyunlarda da. gameplay de zevkli gayet, beni şahsen çok tatmin etti. fatal bullet'da mc yaratıyorsun, ama öncekilerde kirito oynamak zorunlu diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 şunun mmorpg'sini yapıp ekmek yiyemediler ya... ben izlerken bayağı bayağı oyunun birebir aynısı olsa oynarım köpek gibi diyordum. bayağı tatlı bi yapısı var çünkü harbi. öldüğünde resetleyeceksin, en üstlere çıkmaya çalışacağın böyle oyun hmmmpsss hmmppsss goblin gelmedi mi ya daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 single player oyunları zaten mmo gibi gameplaye sahip, pklar bile var ama toksik insanlarla uğraşmıyorsun tek farkı ehu. oyunu çıkmadı değil, çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 toksik olmadıkça pk olmaz ya. pk denilen şey toksik olmalı zaten tadı orada dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Fatal Bulletı yeni bitirdim, oyun cidden MMO tadında. Gameplay filan mükemmel. Ama gerçek MMOsu çıksa daha da mükemmel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 beraber coop boss yapmak istersen bana yazabilirsin. :) mmo olmaması iyi ya, sosyal bağlar vs yüzünden bırakılamıyor sonra. iyi böyle dertsiz tasasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 resonance of fate'e bakın, fatal bullet'ı beğendiyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2018 turn based değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar