Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sawashiro majutsu o işte!

13

yalnız o çocuk illa manyak çıkacaktı yani, keşke düzgün çıksaydı da ona varsaydı. kirito'ya kesin bağlanmış oldu şimdi meh.

adam bin kere deldi bişi olmadı, zart diye yardı kirito ehu. tam arms voryır vs ruj durumu yaşandı.

Mesaj tarihi:

Yok ya Sinonun Kirito hareme katılacağı en başından belliydi. Çocuğa varmayacağı kesindi yani, sorun ne yapıp ta çocuğu aradan çıkaracaklarıydı işte. Ben Death gun tarafından öldürülür diye tahmin ediyordum ama, death gun çıkmasını beklemiyordum.
Ama o geçiş çok kötü yapılmış ya, biraz daha development üzerine çalışsalar güzel bağlayabilseler çok daha hoş olabilirmiş. Ziyan etmişler boşu boşuna.

Çocuk sakin sakin dururken bir anda yandereye bağlayıp, sonra iyice psikopatlaşıp, en sonunda ağzından köpükler saçmaya başlayınca tiksindim artık.

Bir de yalnız başına bilmemkaç saat uykuda kalacağı oyuna dalarken kapının zincirini takmadan bırakan kızın çocuğu içeri aldıktan sonra takması, kaçarken kapının kilidi ve zincirle zaman kaybettiği için kaçamaması, kirito nun da tam zamanında yetişip, kapıyı direkt açıp içeri dalmasından da ayrı tiksindim.

Mesaj tarihi:

shadowfury

çocuk cidden akame ga kill'e bağladı bir anda ahah

ya çocukta bir dengesizlik olduğunu o salıncakta kızın üstüne atlamasından belli ettiler, öncesinde ben kirito'nun kuzenin yancısı çocuk gibi pasif getir-götürcü kalabilir düşüncesindeydim. o kadarını bile layık görmemiş yazar ehu.

Mesaj tarihi:
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-san
asada-sanasada-san
asada-san
asada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-san

meh.
Mesaj tarihi:
Ya fena değildi de ne biliyim...
ONII-SAMA üzerine izleyince her türlü tırtlığı kaldırabiliyordum da o bitti, direkt buna maruz kalmak zor ya. Şok terapisi gibi animeydi resmen ^^
Hatta şimdi bir de tam tersine Log Horizon başladı, onun üzerine izledim direkt tiksindim bundan ya.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
e bütün oyun batacaktı işte, "sanal dünyada ölen gerçekte de ölür"den daha fazla empati kurmak mümkün oldu bence hatta lol.
Mesaj tarihi:
Ya beyler sövmeyi bırakalımda, her ne kadar sıkıcı bulsanız/bulsakta bu anime modern çağımız için çok fazla modern bir anime. Hikayesi, grafikleri herşeyiyle iyi. İşlenişte sıkılıyoruz biraz. O da MMO tarzı olduğundandır.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu modernse son yillarin en iyi animelerinden olan Jinrui wa Suitai Shimashita ne?

Bu janradan ariyorsak Log Horizon cok daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
Ya şimdi ben de Log Horizon'u seviyorum ama grafik bakımından kıyaslarsak SAO her türlü daha iyi. Daha modern herşeyiyle ama Log Horizon'da çok sıcak bir his veriyor insana. Ondan daha iyi. Jinrui'yle de kıyaslamayayım SAO'yu çok farklı yerdeler ikiside. Light noveli okurken zaten herkes SAO fanıydı, anime çıkınca "kirito fagıt" diyenler çoğaldı. Ondan böyle bu seriye haterlık yapmak normal gözüküyor artık.
Mesaj tarihi:
arkadaş hiç bir world event'e katılmadınız mı, o yarışın heyecanını yaşamadınız mı?

neyse zorla güzellik olmaz, bütün freyja kısmı bile yetti bana zaten. 3 bölüm zaten 15 bölüm sakız gibi uzamadı RL dramlar.
Mesaj tarihi:
GGO arc ı icin ben ln'sine bayılmıstım ama animesi baydı. ki seriyi begenmeme ragmen baydı yani o yuzden kim ne derse haklı SAO icin.

bu arada son mitolojik "hikaye" fena degildi. ama biraz daha anlatabilirdi gercek hikayeyi.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...