Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Sam

Öne çıkan mesajlar

sawashiro majutsu o işte!

13

yalnız o çocuk illa manyak çıkacaktı yani, keşke düzgün çıksaydı da ona varsaydı. kirito'ya kesin bağlanmış oldu şimdi meh.

adam bin kere deldi bişi olmadı, zart diye yardı kirito ehu. tam arms voryır vs ruj durumu yaşandı.

Sosyal ağlarda paylaş

Yok ya Sinonun Kirito hareme katılacağı en başından belliydi. Çocuğa varmayacağı kesindi yani, sorun ne yapıp ta çocuğu aradan çıkaracaklarıydı işte. Ben Death gun tarafından öldürülür diye tahmin ediyordum ama, death gun çıkmasını beklemiyordum.
Ama o geçiş çok kötü yapılmış ya, biraz daha development üzerine çalışsalar güzel bağlayabilseler çok daha hoş olabilirmiş. Ziyan etmişler boşu boşuna.

Çocuk sakin sakin dururken bir anda yandereye bağlayıp, sonra iyice psikopatlaşıp, en sonunda ağzından köpükler saçmaya başlayınca tiksindim artık.

Bir de yalnız başına bilmemkaç saat uykuda kalacağı oyuna dalarken kapının zincirini takmadan bırakan kızın çocuğu içeri aldıktan sonra takması, kaçarken kapının kilidi ve zincirle zaman kaybettiği için kaçamaması, kirito nun da tam zamanında yetişip, kapıyı direkt açıp içeri dalmasından da ayrı tiksindim.

Sosyal ağlarda paylaş

shadowfury

çocuk cidden akame ga kill'e bağladı bir anda ahah

ya çocukta bir dengesizlik olduğunu o salıncakta kızın üstüne atlamasından belli ettiler, öncesinde ben kirito'nun kuzenin yancısı çocuk gibi pasif getir-götürcü kalabilir düşüncesindeydim. o kadarını bile layık görmemiş yazar ehu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ya şimdi ben de Log Horizon'u seviyorum ama grafik bakımından kıyaslarsak SAO her türlü daha iyi. Daha modern herşeyiyle ama Log Horizon'da çok sıcak bir his veriyor insana. Ondan daha iyi. Jinrui'yle de kıyaslamayayım SAO'yu çok farklı yerdeler ikiside. Light noveli okurken zaten herkes SAO fanıydı, anime çıkınca "kirito fagıt" diyenler çoğaldı. Ondan böyle bu seriye haterlık yapmak normal gözüküyor artık.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...