Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 izle izle lightsaberla kurşunları 2 ye bölüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 abi su present granade geyiginde en son saarilirken ki sionun "hihihiiii" demesi ne kadar kawaii lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 sawashiro majutsu o işte! 13 yalnız o çocuk illa manyak çıkacaktı yani, keşke düzgün çıksaydı da ona varsaydı. kirito'ya kesin bağlanmış oldu şimdi meh. adam bin kere deldi bişi olmadı, zart diye yardı kirito ehu. tam arms voryır vs ruj durumu yaşandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yok ya Sinonun Kirito hareme katılacağı en başından belliydi. Çocuğa varmayacağı kesindi yani, sorun ne yapıp ta çocuğu aradan çıkaracaklarıydı işte. Ben Death gun tarafından öldürülür diye tahmin ediyordum ama, death gun çıkmasını beklemiyordum. Ama o geçiş çok kötü yapılmış ya, biraz daha development üzerine çalışsalar güzel bağlayabilseler çok daha hoş olabilirmiş. Ziyan etmişler boşu boşuna. Çocuk sakin sakin dururken bir anda yandereye bağlayıp, sonra iyice psikopatlaşıp, en sonunda ağzından köpükler saçmaya başlayınca tiksindim artık. Bir de yalnız başına bilmemkaç saat uykuda kalacağı oyuna dalarken kapının zincirini takmadan bırakan kızın çocuğu içeri aldıktan sonra takması, kaçarken kapının kilidi ve zincirle zaman kaybettiği için kaçamaması, kirito nun da tam zamanında yetişip, kapıyı direkt açıp içeri dalmasından da ayrı tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ahahaha katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 shadowfury çocuk cidden akame ga kill'e bağladı bir anda ahah ya çocukta bir dengesizlik olduğunu o salıncakta kızın üstüne atlamasından belli ettiler, öncesinde ben kirito'nun kuzenin yancısı çocuk gibi pasif getir-götürcü kalabilir düşüncesindeydim. o kadarını bile layık görmemiş yazar ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ekşınsız bölümdü, ilk yarı :rolleyes: loop'una girdim bi ara ama yine de konuda ilerleme oldu falan hadi hadi yine iyisin sao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-san asada-sanasada-san asada-san asada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-sanasada-san meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 İyi gene düzgün bağlandı bence, sinon da toparladı. Bakalım neye geçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Ya fena değildi de ne biliyim... ONII-SAMA üzerine izleyince her türlü tırtlığı kaldırabiliyordum da o bitti, direkt buna maruz kalmak zor ya. Şok terapisi gibi animeydi resmen ^^ Hatta şimdi bir de tam tersine Log Horizon başladı, onun üzerine izledim direkt tiksindim bundan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 lan özet geçti adamlar öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 olm sevmiyosun ki bunu. iste adamlar senin icin bos gecmis haftayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Bu arc sıkıcılığın da ötesinedydi. Bitti en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ahah yavaş başladı ama sonradan güzeldi bence, bu mitin işlendiğini görmek eğlendirdi bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 bence güzeldi yine öncekilerini düşünürsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Sonucta oyun oynuyorlar abi, kaybetseler ne olacak? Heyecan yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 e bütün oyun batacaktı işte, "sanal dünyada ölen gerçekte de ölür"den daha fazla empati kurmak mümkün oldu bence hatta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 gerge haklı baya heyecansız izledim he iyiymiş diye öff çok baydı ha şimdi ha şimdi diye bok püsür izletiyo şerefsizler bunları sallandırıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ya beyler sövmeyi bırakalımda, her ne kadar sıkıcı bulsanız/bulsakta bu anime modern çağımız için çok fazla modern bir anime. Hikayesi, grafikleri herşeyiyle iyi. İşlenişte sıkılıyoruz biraz. O da MMO tarzı olduğundandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bu modernse son yillarin en iyi animelerinden olan Jinrui wa Suitai Shimashita ne? Bu janradan ariyorsak Log Horizon cok daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Ya şimdi ben de Log Horizon'u seviyorum ama grafik bakımından kıyaslarsak SAO her türlü daha iyi. Daha modern herşeyiyle ama Log Horizon'da çok sıcak bir his veriyor insana. Ondan daha iyi. Jinrui'yle de kıyaslamayayım SAO'yu çok farklı yerdeler ikiside. Light noveli okurken zaten herkes SAO fanıydı, anime çıkınca "kirito fagıt" diyenler çoğaldı. Ondan böyle bu seriye haterlık yapmak normal gözüküyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 arkadaş hiç bir world event'e katılmadınız mı, o yarışın heyecanını yaşamadınız mı? neyse zorla güzellik olmaz, bütün freyja kısmı bile yetti bana zaten. 3 bölüm zaten 15 bölüm sakız gibi uzamadı RL dramlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 GGO arc ı icin ben ln'sine bayılmıstım ama animesi baydı. ki seriyi begenmeme ragmen baydı yani o yuzden kim ne derse haklı SAO icin. bu arada son mitolojik "hikaye" fena degildi. ama biraz daha anlatabilirdi gercek hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Dusunuyorum, dusunuyorum ben niye hala bunu izliyorum anlayamiyorum. Son bolum sıkıci otesiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 GERGE, bu arc en iyi arc serideki. Sonuna kadar izle karşiiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar