Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2014 bir pity petting eksikti o da tamam kirito efendi chester bennington bile kopkopcu oldu bunlar halen anlamsiz crawling pesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Güzeldi bu hafta ama orada da kesilmezki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Kaede fulldive seti nerden aldın hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 nicki alamayınca alttan çizgi ekleyenler gibi kaeeeede nedir ya asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hadi hadi yetemedim demiyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Sinon-neesa~n deyişi çok iyiydi ^^ Ama bu ne ya ahahahahah http://i.imgur.com/1foeR4I.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 servisu servisuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 repost değildir umarım hiç bakmadım önceki sayfalara :P hmm fbook diye permission denied diyor hmms du bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 çok boktan yerde bitti be ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 bence kiritoydu o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 anime eski tadı yakaladımı_ ? dropladıydım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ggada bir sao havası var evet. en azından aradaki o aol ezikliğini attı diyebiliriz, yok periler bilmemne. son bölümde çok sıkıldım ama ilk 8 iyiydi baya. Hataraku Maou-sama! izle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Cidden çok pis yerde bitti son bölüm, ama olur böyle vakalar, kirito-kün yakalar. desu gan akıllı olsun, biz de takip ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 maskesini tutup çekemiyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 10: wtf is this shit dr kirito or how i stopped worrying and became a damsel in distress seyrettiğim açık ara en kötü sao bölümüydü, söve söve, öğüre öğüre izledim. anita sahtekarına bile "hakkı var" dedirtti. o kaçış kısmı kadar beyinsizce bir sahne bayağıdır görmedim yani. sawashiro'nun canına okumuşlar. o kadar şişirmeye tam bir balon çıktı sinon (td) (td) geçen bölümün sonunda o kadar heyecanlı bekleyip böyle bir faciaya maruz bırakılmak, cidden yuh. arkadaş harem kurduruyorsun anladık da HER dişi kirito ile tanıştıktan sonra otistik kum çuvalına dönmesin be artık yeter. bu kadar salak yerine koyma okuyucuyu ey yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 bölüm hakkında hislerim: https://u18chan.com/uploads/data/13325/son_i_am_disappoint-480x180_u18chan.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 çooook kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Travma olayı baydı artık ama ya. Sinon u da bu kadar ezeceklerse baştan şöyle uber böyle süper diye tanıtmasalardı keşke. Bu kadar saçma gelmezdi en azından. Sawashiro karakteri tek başına taşıyor resmen, gerisi tamamen çöp. Tabi aşkın gücüyle admin command resistleyen hatunların animesi bu, Sinon da 1-2 bölüme gaza gelir birşeyler yapar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tokatlamak istedim kızı o anlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tam güzelleşti mi acaba ya, çok sıkıldım, izlesem mi, bakayım bi başlığa kafasına girdim. beğenen sam bile öğürdüm yazmış. koşarak uzaklaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 /drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 sinona zokam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 %70 ini atladım guzeldi. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Sinon olayı baya kötüydü, neden bu şekilde ilerledir hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 kötüydü valla bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar