Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sword Art Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

sao da askın gucuyle status effect kaldırma. peri onlinedada kız kardes muhabbeti olmasa ikisi de gayet iyi idi.

ha gun gale online ı yaparlarsa en iyi o olucak. novelları arasında en cok onu begenmistim ben.

Mesaj tarihi:
Konuyu yeni farkettim indirip izledim special bölümü. Arada animeye dönüp bir iki battle scene izledim. İstemesem de kabullenmek özlemişim... Yeni seri ne zaman başlıyor?
  • 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
gayet çöp anime bence. ilk kısmı idare ediyor gene ama ikinci kısmı izlemedim bile direk dropladım. niye nasıl bu kadar tuttu hiç anlamadım. mmo animesi açlığı varmış herhalde insanlarda. bu bittikten birde log horizon var ona bak esas. bu temayı çok daha iyi kotarmışlar. pek tutmadı, daha ciddi bir seri olduğundan dolayı olabilir bilemedim. smart anime, temposu biraz düşük ama eğlenceli aynı zamanda. sao'daki gibi harem shit yok vs. şuan izliyorum işte.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
samaella said:

bende niye gözükmüyo bu youutube videoları yahu !!!!!!!!!!

youtube bende de açılmıyor dnssiz, opendns e geçince biraz geç de olsa açılmaya başladı.

önceki serinin facia 2. part devam ederken, bu arc'ın daha iyi olduğu söylenmişti. ilk arc hatrına bakılır yine, kısfmet
  • Yeni Oluştur...