screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Masakari said: Nasıl işlemişler ? İyi mi yoksa leş mi ?yanlıslıkla spoiler falan vermiyim. ama ben tavsiye ederim okumayı sevenlere gun gale online arc ını 2 kitap totalde 600 sayfa falan ben bi solukta okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ya bakatsukiden yazıları toplayıp resimleride olması gereken yerlere koyup pdf halinde atıversen okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Kendileri yapıyorlar onu zaten. Epub gerek ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 tekrar izledim bi de uzerine gun gale online serisi phantom bullet i tekrar okudum of keske phantom bullet ı da yapsalar da onu da izlesem cok iyi ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 >sao seven şişko serhat panpa senin animen accel world. ona bir bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 aushduahsduhasd "The year is 2046. Haruyuki Arita is a young boy who finds himself on the lowest social rungs of his school. Ashamed of his miserable life, Haruyuki can only cope by indulging in virtual games. But that all changes when Kuroyukihime, the most popular girl in school, introduces him to a mysterious program called Brain Burst and a virtual reality called the Accel World. " sevgili kaede bir mesaj kaygın varsa haber et duelloya tutusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 aynı yazarın mmo-gibin hikayesi lan ben seni hiç trollermiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bana ibneli anime tavsiye eden kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 boku no pico izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 accel world fena degilmis ilk 2 bolumu begendim bu arada. sisko olcaksan da oyle sisko olmak lazım hemen 2. bolum 2 kız pesinde. vay kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 SAKALIMIZ DA VAR AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 BabacumMostors said: bana ibneli anime tavsiye eden kimdi? kek said: boku no pico izle. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 foruma defense turret koyalim, sao seven herkesi otomatik banlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ufff episode 16-17'yi izledim de şimdi, yani bu kadar kötü olur, biri karıyı oyunda kapatması yapmış, öbürünün kardeşi üvey ağabeyine halleniyor, böyle banallıklar izlemek istesem kürt dizisi izlerim televizyonda, japonya'ya kadar uzanmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 animenin ikinci kısmı cidden hayal kırıklığı bile değil, en en aşağılık şey ilk yarısı iyi animenin, gayet eğlenceli de abi herşeyi geçtim PERİ ONLİNE NE LAN ! animenin ilk yarısında gayet güzel ve babalar gibi bir oyun var, İKİNCİSİ NİYE PERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 gun gale online cizsinler pls. peri online ın huznunu giderecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Şunu beğenenlere bölüm banı gelsin daha yeni asuna çizdim geçen bide :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Darklight1903 said: foruma defense turret koyalim, sao seven herkesi otomatik banlasin. o kadar kötü mü ya log horizon izliyodum sonra arkadaş böyle böyle bişey varmış diyince oturdum bunu izlemeye başladım ilk 10 bölümü izledim şimdilik, güzel gidiyo lan sevdim yani. 2. sezonda mı boka sarıyo nedir bu nefretin sebebi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Boka sardığı bölümde anlayacaksın zaten boka sardığını. Şimdi söylemeyim çünkü spoiler olur. İzlemeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İlk başları güzel zaten de boka sardıktan sonrası çok kötü cidden. Tam da boka sardığı yerlerdesin aslında ^^ 9-10 gibi Kirito kun is more special than you ya bağlıyo zaten animenin bütün konseptine sıçıyolar, ondan da beteri geliyo sonra. Gerisi komple trainwreck zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Boka sardiklari bolum 15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Yok ya 15 e kadar daha ilk sezonun sonlarında arka arkaya 3-4 defa filan boka sarıyo zaten. Ama trainwreckten kastım 2. sezon 15 te başlıyormuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Abartıyorlar, klasik shounen protagonist işte. Natsu yapınca şikayet eden yok ama heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Cerezlik başlayıp hastanelik bitiyor seri. O kadar diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Mahouka gelicek hem de madhousedan. Onu izleyince kirito corc martin karakteri gibi gelicek main char bundan kirito oreimodaki abi ve seeddeki jesus yamatonun toplami gibi oldugundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar