Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 potion'ı niye içmedi ki. ayrıca gerçekten de bizimkinin dediği gibi beta oyuncuları da çok kötüymüş yani. adam hayvan gibi organizasyon yaptı ama tek darbede gitti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Lelouchshiba said: potion'ı niye içmedi ki. ayrıca gerçekten de bizimkinin dediği gibi beta oyuncuları da çok kötüymüş yani. adam hayvan gibi organizasyon yaptı ama tek darbede gitti asdf. forced drama ne olucak ayrıca binbougami ga en iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bayağı iyi gidiyor ya, hayli eğleniyorum izlerken. :) 3 acımadan kıyım devam ediyor. 2 bölümde fate sezon 1'de ölenden fazla insan öldü lol. inspect yok who yok, nasıl oyun yaptınız diye sorarlar adama. klein ve ekibi de boş değilmiş, ciddi ciddi world first guild'i dövdüler mi ne oldu ahah sandık mimic çıkacak diye bekledim, o da olsaydı ayakta alkışlayacaktım. combat başlamış hs kasıyor akıl fikir. tanklar da tek yedi artık vendor beyazı mı giymişler ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 spo3 orada level scale oldu herhalde kirito nun levele göre mob geldi ee diğerleri kiritonun yanında noob kalınca harcandılar. sağlam dram döndü sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 accel world 8. bölümdeyim tavsiye ederim bunu beğendiyseniz. lvl 48 adam olmuş bizimki ama adam olamamış, hala lvl 20 adamlara bırakıyo liderliği. hadi anladık sevmiyosun ama arada hatadan dönder bari. nabşit ölsünler de loot bana kalsın mantığında bilinç altında. shield + mace de güzel kombinasyon ayrıca pek bi sevdim. guild evi almaya giden adamdan da haber gelmedi asdfasdfğşaskdf wipe yedik deseydi en azından bizim nörd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Lelouchshiba said: accel world 8. bölümdeyim tavsiye ederim bunu beğendiyseniz. lvl 48 adam olmuş bizimki ama adam olamamış, hala lvl 20 adamlara bırakıyo liderliği. hadi anladık sevmiyosun ama arada hatadan dönder bari. nabşit ölsünler de loot bana kalsın mantığında bilinç altında. shield + mace de güzel kombinasyon ayrıca pek bi sevdim. guild evi almaya giden adamdan da haber gelmedi asdfasdfğşaskdf wipe yedik deseydi en azından bizim nörd. geldi haber "bütün parti wipe yedi ben hariç" deyince gleader kendini uçurumdan attı. :( bizim warhammer gleader olsa hayatının şamarını yerdi orda, charını silerdi ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 3. bölüm çok güzeldi ya. Basit shounen gibi dümdüz gitmiyo bayağı güzel işlemişler hikayeyi. 3 Diğerleri önemli değil de kıza üzüldüm bayağı. Bir de Kirito nun uğraşıp res item kazanıp kızı kurtaramayacağını öğrendikten sonraki ifadesi filan feciydi. Klein da bayağı sağlam geliyo yalnız, kılıç sallamayı beceremeyen adam yardırmaya başlamış eheh^^. Diğer guild bayağı testisli gözüküyodu, bayağı da kalabalıklardı ona rağmen kayıpsız dövmüşler. Ama orada diğer guildi biçtiler mi yoksa kaçırdılar mı onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sam said: Lelouchshiba said: accel world 8. bölümdeyim tavsiye ederim bunu beğendiyseniz. lvl 48 adam olmuş bizimki ama adam olamamış, hala lvl 20 adamlara bırakıyo liderliği. hadi anladık sevmiyosun ama arada hatadan dönder bari. nabşit ölsünler de loot bana kalsın mantığında bilinç altında. shield + mace de güzel kombinasyon ayrıca pek bi sevdim. guild evi almaya giden adamdan da haber gelmedi asdfasdfğşaskdf wipe yedik deseydi en azından bizim nörd. geldi haber "bütün parti wipe yedi ben hariç" deyince gleader kendini uçurumdan attı. :( bizim warhammer gleader olsa hayatının şamarını yerdi orda, charını silerdi ehueh ben o kısımda yeğenimle uğraşıyordum sadece aşağı atlamasını falan gördüm. oymuş demek teşekkürler. abi bir de herif lvl 48 herkes öldükten sonra tek başına biçti hepsini ama insan hiç mi bir şey demez ya trap çıkınca seyretti bildiğin ölümlerini. böyle adamı party'e almam ben. dövesim geldi çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 adam herşeyi sololuyor ya aynı ben dsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 world boss icin camur yapan guild = http://i12.photobucket.com/albums/a247/Ridefort/lichkingkill.jpg iyi gidio simdilik heueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Güzeldi bu bölüm, adam olmuş Kirito. Yakında pk'lar çıkacak ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 şu bahsettiğin paralı siteden mi izledin ? animefreak'e düşmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Lelouchshiba said: Sam said: Lelouchshiba said: accel world 8. bölümdeyim tavsiye ederim bunu beğendiyseniz. lvl 48 adam olmuş bizimki ama adam olamamış, hala lvl 20 adamlara bırakıyo liderliği. hadi anladık sevmiyosun ama arada hatadan dönder bari. nabşit ölsünler de loot bana kalsın mantığında bilinç altında. shield + mace de güzel kombinasyon ayrıca pek bi sevdim. guild evi almaya giden adamdan da haber gelmedi asdfasdfğşaskdf wipe yedik deseydi en azından bizim nörd. geldi haber "bütün parti wipe yedi ben hariç" deyince gleader kendini uçurumdan attı. :( bizim warhammer gleader olsa hayatının şamarını yerdi orda, charını silerdi ehueh ben o kısımda yeğenimle uğraşıyordum sadece aşağı atlamasını falan gördüm. oymuş demek teşekkürler. abi bir de herif lvl 48 herkes öldükten sonra tek başına biçti hepsini ama insan hiç mi bir şey demez ya trap çıkınca seyretti bildiğin ölümlerini. böyle adamı party'e almam ben. dövesim geldi çocuğu. hesapta işte bunuda lvl 20 sanıyolar ama adam 48 haliyle kesememeleri gereken yaratıkalrı kesebiliyolar. oo superiz la diye gaza gelip tehlikeli tuzağa düşüyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 4. bölümün yarısındayım. "in any online game, a lot of people's personalities change. some enjoy playing as outright villains." dedi kıza. tespitler çok iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 4 hayret kız ölmedi, her bölümde biri gg oluodu oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 adam gibi anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ahah sole bi mmo yapamadilar anasini satiyim, gerci direk asya tipi mmo grind tabanli hayatta tutmaz batida malum sahnede aion geldi aklima, lvl 35 fila ngibi karsi factionin beginner towna gitmistim, 10 kisi filan kesemiodu ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 4 *ROSARIA IS ATTACKING YOU* *ROSARIA IS ATTACKING YOU* *ROSARIA IS ATTACKING YOU* listening de kim kasar akıl fikir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Mortis said: 4 hayret kız ölmedi, her bölümde biri gg oluodu oysa ki abi default armor giyenler yattara, mini etekli falan kore mmo tipi armor giyenler ölmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Her bölüm birinin ölmesi doğru olmaz zaten, arada bir denge lazım. Kirito travmasını yaşadı, şimdi biraz düzgün gider, tan her şey iyileşiyor derken biri daha ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Koreanboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ayni gercek hayat gibi ;) Cizgisini bozmadan boyle devam ederse favorim olur bu. Gercekten herseyi bir bir aciklamasi biraz garipti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Oyunda bilmem kaç ay geçti diyip gerçek dünyada ne kadar zaman geçmiş olacak acaba. Sonunda öyle bir twist bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 gerçek son asspull dedi şimdi öyle olamz. oyunda bir item bulacak zamanda geriye gidecek. sonra gene epic server nuke ball itemı ile millet kitlenmeden once pat diye herkesi dc edicek yada guilty crown gibi olur. gm bu adamın kız arkadaşıymış oyun yüzünden yüz vermiyo diye adamı oyuna kitlemiş millleti öldürmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 oyun real time abi ilk bölümde öle demedilermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar