Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 aente said: abi steam'de %20 indirimle 24 dolar olması lazım şu an. bu arada komavovo tarafındayız da silahsızız şu an hatta ben muhtemelen ölecem bandaj bulamazsam. 3 kişiyiz mağduruz, araçlı biri varsa gelsin alsın foıdjfpkdsğ Ahaahaha yerde sürünür görürsem bi tekmede ben vururum olm sana asdasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 %98de bir yarım saat takılıp çıkarım. Yalnız ben de yerde görsem ben de vururum. Mega küfür oluyor asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi spawn oldum, 5 dakika içinde canım 2.5k ya düştü her yer siyah beyaz ekran blur full bi şekilde can bu haldeyken, o 5 dakikada 9.5k can kaybettim 2.5 saattir ölmüyorum über survival'ım! Pompalım falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 DE 165 te başladım şimdi. Kamenka da ormanın içinde bir yerlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Bi sunucuya doluşalım bence. Dur bende geliim yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 progamer said: DE 165 te başladım şimdi. Kamenka da ormanın içinde bir yerlerdeyim. gel bende kamenkadayım steam ver ekleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 steam: rabec iki gündür oynuorum ilk defa bi cola kutusu buldum içecek. helikopter rotoru bile gördüm ama daha bi silah göremedim. şimdi sahilde deniz fenerinin yanındayım hala gelen varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Benim nick eronbrox oyunda. Bir hava üssünün içindeyim. mermi buldum ama silah yok. Vent falan lazım bize! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 LathspeLL said: Benim nick eronbrox oyunda. Bir hava üssünün içindeyim. mermi buldum ama silah yok. Vent falan lazım bize! hava üssü diyorsan balota da mısın? oyunda şöle friendlsit fln olsa en azından yan yana başlayabilme. hoş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hepiniz 165teyseniz ben de oraya gelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 hepimiz farklı yerlerindeyiz ama snrm asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Ya üssün tee bilmem neresinde zombie gördü beni, kaçamadım. Tekme tokat girsek bari be? Nasıl alt edicez bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ya silah bulacan yada melee weapon olarak hatchet ve levye var. Hatchet tek vuruşta alıyor snrm zombileri isabet ettirebilriseniz. Birde zombiler iskelelere çıkamıyor sahildeki. Oralara kaçarsanız yatıp biraz bekleyip aggroyu kaybedince sürünerek uzaklaşabiliosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sokarım böle oyuna ama. 10 tane zombinin arasından sıyrılıp o kadar ev yağmalıyıp supply toplamışken serverdaki herkes aynı anda öldü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 server restarttır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yalnız bu NASIL BİR KARANLIKTIR BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 brightness & gamma kökleyin. fakirin night vision'ı heh. yalnız bir merdiven çıktım char düşüp bacaklarını kırdı, bandajladım gene kanama durmadı filan. baya patates oyun sanırım meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 böyle bir birbiriniz pohpohlayıp patlamayacak oyunu patlatmışsınız gibi bir hava var topicte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Mis gibi oyun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi surunun yerde zombie cekmemek icin. bi de binalarin icinde zombiler kosamiyor, onun yerine yurume moduna geciyorlar. bandage sadece bleeding icin gecerli. kirik cikik icin morphine bulmaniz lazim. eger aim yaparken titriyorsaniz pain vardir, painkiller gerekli. bu arada steam'de join game yapinca ayni servera giriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Yok valla girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 abi steam'de göstermiyor ki oyunu non steam muamelesi görüyor. tatar seni not aldım oğlum depcem kıçını fdsg. biz 245' mi 247'de mi neydik regular - germany low pingli bir serverdı. ilk doğduğun yerlerde zombie dışında tehlike yok gibi de şehir içinde ventrilo, skype vs bir girip organize olmak lazım çok acayip olaylar dönebilir, oyun değil de filmdeymişsin gibi atmosfer, buglarına rağmen sevdim gibi oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 -3 saatlik survival -czech backpack -nv goggles -tent -gps -sniper rifle -olası her türlü tool -OMG NO FOOD -avlanmaya üşen markete gir -wow i'm so cool -birini gör pronea geç -adamı vur -başkası da vardır diye sürünerek ilerle -market tezgahında glitch -niye takıldı ya all...OMG BROKEN BONE -FUCK I'M BLEEDING -bayıl -ayıl -bandage yapmaya çalış -yapamadan bayıl -öl ... tezgaha takılıp ölen survivor'ın dramı betadan çıkana kadar oynamamak lazım ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 alpha şu an, beta bile değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar