-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sakin ol champ, şakalandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Günah arkadaşım günah, bekleme yapma. AĞzınız alkol kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 yok abi kesinlikle aynı görüşteyim Law ile ben de. doğruları söylüyor %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Benden daha çok kızın elini tutmuşsundur, yeme beni. "sevdiğim kız" dedim, herhangi biri demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 aile ortamı burası, elele tutuşmayın, öpüşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Olmaz arkadaşlar. El ele değemez. Nerede duyulmuş böyle bir şey? Bu ülkede aileler var. Anamız bacımız var. Nerden öğreniyorsunuz böyle şeyleri anlamıyorum ki? http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=183856 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Seviyorsan git isted, evlen. Ama sizin ki sevgi degil ki. Zındıklık sizinki gercekden sevsen basarsin nikahi. Bu flort denen iblis isi hep bu laik, evrimci, ateist tayfanin avrupadan ozenmesi. Sorsan ben maymundan geldim, atam maymun der. Madem atan maymun neden atani sirkde oynatoyorsun? Neden hayvanat bahcesinde kafese koyuyorsun. Madem atan evinde bas koseye oturt ataniza sayginiz olsun. Benim atam hz adem ve gerekli saygiyiy sunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Yarama basın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 çok güzel ölünce duvara sıktık. ben evimde bu resimler kullanıyorum. şahsen sayın Başbakanımızın destekleriyle bu ülkede bi alman nazizmi bi alman hiyerarşisi ve disiplini olsun isterim. destekliyorum adamın her yaptığını. hiç birşeyi değilse bile şu özelliği yer etti. bu ülkede yaşayan insanların ne olduklarını tüm dünyaya ispatladı. ötesi varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Ülke büyüyor hala konuşuyorunuz yaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Trol Bknz akp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar