GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 140 ne lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 all high settingde tabi ki. ultrada öyle bi lüks yok. sli için hala optimize değil deniyo bf4 te. sniper kasıyoruz şükrü. dar alanda elimize alıcaz tabi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 140 fps ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 abi bu hile yapan ezik insan müsveddlerini reportlama gibi bi şansımız yok mu oyun içinde ? edit: battlelog'dan hallettim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 geceden beri 15 kere filan crash ve server çökmesi oldu ne zaman düzeltecekler oyunu merak içindeyim, birde havada bıçaklama gördüm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben mi çok şanslıyım yoksa serverla falan mı alakalı acaba ben crash yemiyorum doğru düzgün. 1-2 kere siege of shanghaidaki bina yıkılırken yedim o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben de crash yemiyorum. her şeyi update etmiştim installer'daki. bi ara öyle bir şeyler söylüyorlardı. @esh ekranda yırtılma olmuyor mu? çok oluyodu ondan vsync açmıştım öle kaldı. 60 ile takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 High'da babam da alır 140 fps. Gerçek delikanlıları ultra meydanına bekleriz. k1nJo said: ben mi çok şanslıyım yoksa serverla falan mı alakalı acaba ben crash yemiyorum doğru düzgün. 1-2 kere siege of shanghaidaki bina yıkılırken yedim o kadar. Siege of Shanghai çok komik abi, binayı indirdikleri gibi serverın yarısı baybay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 şimdi o kadın mı moda oluyor bina inince? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Artık devir değişti, e tabi sistem gereksinimleri de değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 df said: ben de crash yemiyorum. her şeyi update etmiştim installer'daki. bi ara öyle bir şeyler söylüyorlardı. @esh ekranda yırtılma olmuyor mu? çok oluyodu ondan vsync açmıştım öle kaldı. 60 ile takılıyorum. az sonra 144hz lik monitör almaya gidiyorum. atatürk'le anafartalar meydan muharebesine katılacağım. Şimdiye kadar hiç crash yemedi 4-5 saatlik ilk periyodda. Ama bir iki mapte sli dan mı yoksa oyundan mı kaynaklanan microstutter var. Hoşuma gitmedi, ama geçer diye umut ediyoruz updatelerle. fps leri 100 un altında oynayamıyorum. içim eziliyo. o yuzden highda yuksek fps daha zevkli, çünkü içinde g@nk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ben de tearing olur canım sıkılır diye vsync açık ultra tercih ediyorum. Önemli olan stabilite ve albeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Bir de şu monitörü istiyorum http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx299q-29-mx299q-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=69030 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Xaenin said: High'da babam da alır 140 fps. Gerçek delikanlıları ultra meydanına bekleriz. k1nJo said: ben mi çok şanslıyım yoksa serverla falan mı alakalı acaba ben crash yemiyorum doğru düzgün. 1-2 kere siege of shanghaidaki bina yıkılırken yedim o kadar. Siege of Shanghai çok komik abi, binayı indirdikleri gibi serverın yarısı baybay. sen high da ne aliyosun baksana bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 110 falan alıyorum. Yalan söylüyor o zaman alamaz 140 beni ilgilendirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Hangi mapleri oynuyonuz lan? Railway dışındakiler hep ufak dar dar yahu, BF3ün mapleri özledim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 büyük versiyonları oynadığına emin misin? çoğu map büyük bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Xaenin said: Ben de tearing olur canım sıkılır diye vsync açık ultra tercih ediyorum. Önemli olan stabilite ve albeni. Bf3 te vsync acinca sanki yavas cekim oynuyomussun gibi geliyor. O yuzden vsync e hayir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 3'ün mapleri daha büyüktü, özellikle Operation Firestorm, Caspian Border falan. Ama bunlar da ilk izlenimde hissettirdikleri kadar küçük değil bu arada, bana da öyle gelmişti başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 vatanın %30 u bekliyorum. crash crash crash. baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 crash kartlardan olmuyor arkadaşlar. gtx780 kullanan da yaşıyor, 680 de 660'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 arkadaşlar boktan kartlarla oynayanların performansları nelerdir. 5770 mesela. aa falan kapalı high oynatıyor mu bf3 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 evet crash herkese oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 660ti altı hiç denemesin bile bence asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 7970'de mi olmuyo ben mi şanslıyım bilemiyorum. benim için oyundaki en önemli sorun aldığım puanların yarısı işlemiyor. oyun düzgün bitiyo yeni oyun başlıyo çökmeden vs ama biten oyundaki puanlar gelmeyebiliyor bazen. 6 levelim hala. 10 u rahat geçerdim düzgün olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar