Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 o client update e kalmış... Şuan küçük updateler yapmak istemiyorlarmış ciddi bir sorun olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 nası oynanır hale geldi mi ? alayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 lan sesi düzeltsinler sesiiii, hala gidiyor ses, belgelerdeki TXT dosyasını da 4 yaptım ama yok yine ses gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 internet patlak herhalde çok lag var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 deadmatch yapak gelinde :) hardcore da alayım aklınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Ben şahsen 3'te de conquest dışında hiç bir şey oynamadım, bunda da pek düşünmüyorum oynamak. Çok banal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 infantry tdm akıyodu 3te dsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Xaenin said: Ben şahsen 3'te de conquest dışında hiç bir şey oynamadım, bunda da pek düşünmüyorum oynamak. Çok banal. rush'ın zevki bir başka :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 aldımda 24gb meh, aybaşında kotanın yarısı eder. komşunun wifiye abansam gece bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ben bazılarınızın oynadığı map'lerde 150-200 ping alıyorum uydunet'ten mi kaynaklıdır bu? Ttnet'le bazı lokasyonlar için böyle ping farkı normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 reampage said: aldımda 24gb meh, aybaşında kotanın yarısı eder. komşunun wifiye abansam gece bir ihtimal. sırf şu yüzden 31 inde aldım ve çektim kehe, release biraz sancılı ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 m249 neymiş yea, çılgın atıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 tanklar çok kolay patlıyi lawlarla!!1:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 20 vuruyor, nasıl kolay patlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 bazen 8 vuruyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 emblem icin biri yardim etsin bu kadar yapabildim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 30 tl'lik rusçu yok mu bu sefer ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Türkçü var abi bu sefer playstore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 ya ps4'e de alıcam. şimdi 100 lira vermenin gereği yok 30 tl rus iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 unity said: emblem icin biri yardim etsin bu kadar yapabildim sdfs yeteri kadar iyi bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 abi bi bug oldu son oyunumda. öldüm biri revive etti. tüm silah setim değişmiş olarak dirildim. birisinin datasıyla karıştı heralde anlamadım. silahı çok iyiydi ama hangi silaholduğunu anlayamadan öldüm =P kendi silahım geldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 yerde cesed filan varsa onun kitini almissindir, r'ye mi e'ye mi ne basinca oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Law ile back ya da side armor vurma yolu yok dimi tankları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Vargath said: m249 neymiş yea, çılgın atıyo Aynen dediğim gibi sp den kesin açın çok sağlam silah bide angle grip + silencer op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar