Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 İnsanin lame bir bilgisayari olmasi ne guzel, preloaf acildi mi, kargolandi mi, abi nerede daha ucuz bu, of millet oynadi biz baslayamadik derdi yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 lord_gorthaur said: BioHazarD said: abi su oyunun hit registeri kanser ediyo insani ya. adam ates ederken duvarin arkasina kacip line of sight olmayan yerden oluyorum. 50 ping üzerinde oluyor. çok sıkıcı bir şey. ama bazen sanada yarıya biliyor kaçan adamı oof sight ise vurabiliyon 30- pingle oynuyorum abi 240/20 baglanti var avrupanin ortasindayim. yine de oluyo asiri sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Yorgunum uykusum bir de oyunun seslerinde bir boktanlık var, arada bazı sesler gidiyor. Bu yüzden mi bilmiyorum ama 3 farklı map oynadım, hepsi sıkıcı geldi bana, oynayan insanlardan da kaynaklanıyor olabilir ama tad alamadım nedense. 3'ün haritalarındaki atmosferi bulamadım, çok düz olmuş mapler gibi geldi nedense. Paracel Storm oynamadım daha, ondan umutluyum ama şu anda kafasal olarak giremedim oyuna, benim yorgunluğum yüzünden de olabilir. Frostbite 3 sağolsun zaten infantry combat bitmiş gibi bir şey, her mapte zirilyon tane tank ve benzeri alet var, o da serverdan kaynaklı olabilir gerçi tabi de nereye kaçsan duvarı yıkıp ana bacı bırakmıyorlar, infantry keyfi gitmiş. İncelemem daha dinç olduğum bir anda güzel insanlarla müthiş vakit geçirirsem değişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 paracel stormun ilerlemis hali tam bir savas alani, gerilim, kaos, cok acayip. gunes gene kor ediyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Abi bilmemne 311 mi ne onu oynadım, bişey dam oynadım bir de başka bir map daha oynadım. Hepsi düz alana sırayla baseleri koymuşlar, başlara da ne kadar vehicle varsa basmışlar yürü ya kulum demişler gibi dizayn edilmiş, yaratıcılıktan uzak yavan mapler gibi geldi. 2 ve 3'ün maplerini dizayn eden adamları işten mi çıkarmışlar ne yapmışlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bi tane karli dagda olan var mesela, o enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Shanghai dahil oynadığım mapleri toplasan bir tane Caspian Border, Wake Island, Operation Firestorm, Şükrü Peninsula, Karkand etmez yani çok üzgünüm umarım sırayla en boktan mapler denk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Yorgunum uykusum bir de oyunun seslerinde bir boktanlık var, arada bazı sesler gidiyor. Bu yüzden mi bilmiyorum ama 3 farklı map oynadım, hepsi sıkıcı geldi bana, oynayan insanlardan da kaynaklanıyor olabilir ama tad alamadım nedense. 3'ün haritalarındaki atmosferi bulamadım, çok düz olmuş mapler gibi geldi nedense. Paracel Storm oynamadım daha, ondan umutluyum ama şu anda kafasal olarak giremedim oyuna, benim yorgunluğum yüzünden de olabilir. Frostbite 3 sağolsun zaten infantry combat bitmiş gibi bir şey, her mapte zirilyon tane tank ve benzeri alet var, o da serverdan kaynaklı olabilir gerçi tabi de nereye kaçsan duvarı yıkıp ana bacı bırakmıyorlar, infantry keyfi gitmiş. İncelemem daha dinç olduğum bir anda güzel insanlarla müthiş vakit geçirirsem değişecektir. Araçları server sahipleri ayarliyor... spawm timeları değişebiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 iyi mapleri premiyuma saklıyorlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Şükrü Peninsula etmez ondan suphem yok. hepsinin benzeri mapler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Bir şans daha vermek için giriyorum bakalım başka bir servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 haftasonu beraber gireriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 LAN CASPIAN BORDER NERDE AMK salak saçma maplar var içim daraldı denizde takılmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 9 una kadar falan oynayamiycagima mutlu oldum resmen ya patchler falan gelir en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 playstore premium'ları gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 europe release olmayan serverlarda daha gram alışmadığın mapleri dövmen epic olmuş x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Xizm0c3kzew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 aral bugün yarın gönderirse haftasonu takılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 oyun release olmamış ama bende de play aktif. serverler boştu bu saatte işe gitmeden 10 dk bakayım dedim. flood zone mapinde 55-70 fps aralığında aldım. betada 45-55'di. optimizasyon var belirgin şekilde. bf3 e yaklaşmış. onda 80 sabit fln alıyorum. yakında o seviyeye gelecek heralde. beta başına göre çok yol almışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 koydum downloada, şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 lanet olsun 1 saatte indiriyor olmam çok ezici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 BF3'ün releaseindeki mapler şu ana kadar gördüğüm BF4 maplerini fena ezer yalnız. Çok acı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 ulan üzmeyin beni bf3 mapleri ucu ucuna gidiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Aral haftasonunu yalan edecek heralde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2013 zaten 1 ay sonra en iyi 5 bf3 map i gelmeyecek mi. 1-2 tane de buradan güzel çıksa yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar