khazadum Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 knoxville said: playstore en ucuzu göründü bana? alan var mı ordan? sadece key mi bi de? Evet, en ucuz yer playstore şu anda. Battlefield 4 90 tl, Battlefield 4 Premium 96 tl. TTNET'te sadece key veriyor, oyunu kendiniz indireceksiniz. Ben playstore'den aldım. Battlefield 4 'ün keyi geldi ve VPN ile singleplayer ve multiplayer oynanıyor. Premium keyleri de 31 Ekimde vereceğini söyledi playstore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 mayonezli ketçaplı tavuk döner kokmuş buralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: bingildak said: Goering said: 200tl saciyosan etrafa bakkala git 1TL yaptir hepsini 200 tane 1TL ile yaraticiligini konustur. 40 tane 5 TL rulo dene alakasını çözemedim. 200 tane 1 tl ile 40 tane 5tl veya 1 adet 200 tl lik bankanotun farkı ne? parça parça saçınca mı zengin hissettiriyor? ayrıca dediğim şey saçmanın tam zıttı. oyun daha çıkmadan bilmem ne zaman çıkacak exp'e neden para veresin ki. daha ucuza geliyor mantığın oyunu kesinlikle oynamaya devam edeceğin şartına dayanıyor. eğer böyle bir şey varsa adam fiyatını koymuş vereceksin yani. Olm götüne sok diyor bir türlü anlamadın. http://wac.9ebf.edgecastcdn.net/809EBF/ec-origin.philly.barstoolsports.com/files/2013/03/michael-scott-laugh.gif http://collegetimes.ie/wp-content/uploads/2013/06/tumblr_lkbahxSELN1qglrwm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ahahahhahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 postaci da yillarin eskitemedigi esprisiyle gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Henuz Aral'dan kargoya verilen yok degil mi? Bende durum kredi karti hazirlaniyor da duruyor. Odemeyi cekti diye hatirliyorum emin olamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bu akk yi bulanı silkmek lazım ya. 2 gündür açık dl hala %62. Allahtan preload. yarına kadar iner artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Valla yine çatır çatır giriyorum vpnsiz falan multiye ajsfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Aral a sövmeye ne zaman başlıyoruz ? -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 df said: bu akk yi bulanı silkmek lazım ya. 2 gündür açık dl hala %62. Allahtan preload. yarına kadar iner artık. mtu ayarını yap. arat nette illaki bulurusn ayarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 multi oynayamayan varsa: vpne baglanin, origini acin, vpni kapatin, play'e tiklayin, profit. edit: off abi yok ya beklicem adam gibi. obliterationda bomba goturdum patlattim ayni yerde pusmus 6 kisiyi bicakladim sonra disconnected. FAK DIS SIT BIRO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Xaenin said: Valla yine çatır çatır giriyorum vpnsiz falan multiye ajsfhsdf çak delux kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 BF daimi olarak sistemde duran, arada açıp girdiğin bir oyun. Expension'ları da her çıktığında bir süreliğine bağlıyor. BF4'e 90 TL, Premium'a 67 TL verdim, gayet iyi bir deal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 canın sıkılınca aç bf3 oyna abi, aynı oyuna niye 150tl daha verdin dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 LathspeLL said: BF daimi olarak sistemde duran, arada açıp girdiğin bir oyun. Expension'ları da her çıktığında bir süreliğine bağlıyor. BF4'e 90 TL, Premium'a 67 TL verdim, gayet iyi bir deal. 67yi nerde verdin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 performans sorunu devam ediyor mu beta'daki gibi düzeltilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Silphatos said: canın sıkılınca aç bf3 oyna abi, aynı oyuna niye 150tl daha verdin dfs Yeni content işte, BF4 beta'dan sonra BF3 oynayamadım mesela. Bf4'ün değişikliklerini sevdim ben. Editor said: LathspeLL said: BF daimi olarak sistemde duran, arada açıp girdiğin bir oyun. Expension'ları da her çıktığında bir süreliğine bağlıyor. BF4'e 90 TL, Premium'a 67 TL verdim, gayet iyi bir deal. 67yi nerde verdin yahu Playstore, indirim kodu falan vermişti biri geçen sayfalarda. 1 ay oldu ama alalı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Benim çok kötü kasıyor ya multiplayerde anlam veremedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 şimdi 90 lira ama 10 tl indirim çeki veriyo ilk alışveriş için. tweet atarsan fln da veriyo çekin yoksa. 80 tl ye alabilirsin yani. hiç yoktan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 premium için "mzamb749" çalışıyor hala 70 e aldım playstoreden 1-2 saat önce, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Playstore level200 kodu artik calismiyodur dmi?? Perspektif benim yazmami beklemis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 abi su oyunun hit registeri kanser ediyo insani ya. adam ates ederken duvarin arkasina kacip line of sight olmayan yerden oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ben onu pinge yordum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 BioHazarD said: abi su oyunun hit registeri kanser ediyo insani ya. adam ates ederken duvarin arkasina kacip line of sight olmayan yerden oluyorum. 50 ping üzerinde oluyor. çok sıkıcı bir şey. ama bazen sanada yarıya biliyor kaçan adamı oof sight ise vurabiliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar