k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tamam ya alıştım oyuna. yine kötüyüm ama kötünün iyisi sayılırım sdfsdfsd yani en azından k/d ratiosu 1'in üstü sonuçlar almaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ne zaman sevişelim? dün oynamadım kanım kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Osirix said: C bayrağının yıkımdan sonraki hâlini fixlemeleri lazım ya. ota boka spacebar yapmak zorunda kalmamalı insan ayrıca fixlenmesi gereken bir şey de araçların arada sırada sara krizi geçirmesiAraçlarla ilgili olay frostitela alakalı sanırım ben çok ümit ettim güncellenmiş motorda düzeltirler o problemi diye ama pek umut yok gibi bf3ten beri aynı. Bu arada patch bi haltı düzeltmedi bende, ayarlara baktım otomatikte herşeyi mediuma çekmiş, sanki fps daha kötü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 dün bi anda 70-80 fps almaya başladım noluyo lan derken otomatik high'a geçtiğini gördüm. durduk yere grafik ayarı değişen oldu mu? ultraya geçince yine 40-50 lere indi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 benim nvidia experience ayarlarını silmiş gibi oyun, optimize ettiğinde bir şeyleri falan kısmıştı fps çok stabil hale gelmişti, peçten sonra ilk haline döndü anladığım kadarıyla grafikler daha iyi gibi ama akıcılık kayboldu. nvidia'dan tekrar optimize et dedim faydası olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 7950 almak farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 valla sıkıntı donanımlardan çok oyunun optimizasyonunda gibi, şu haliyle değerlendirip para harcamayın (eğer başka oyunlarda da eksikliğini hissetmiyorsanız) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 bende oyun hala açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 oyun kasım başı çıkıyor kasım sonuna doğru stabil olur. ufak tefek fps artışı yapan driver'ler çıkmaya devam eder eskisi gibi ama en azından stabil olur kasım sonunda. şimdi çok dalgalanma oluyo fps'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ne zaman bitecek bu beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 üstündeki postta yazıyor işte kasım başı diye. eğer optimize edemezlerse release'e kadar almamakta kararlıyım. çünkü i7 3.2 ghz, 16 gb ram 2100mhz ram, gtx 680 rigde high settings 35 fps gören oyun kabul edilir nitelikte değil. ayrıca o adanın olduğu map kesin 5-10 fps daha düşük çalışacak deli gibi weather var. un serpilmesinden 5 fps gidiyorsa storm weather'da 10 fps gider kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 15 Ekim'de bitiyor abi beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Beta bitse de şu beceremeyen bedavacılar bir gitse, adam akıllı Battlefield oynayacak insanlarla oynasak. Bir de Ghosts çıksa kalan hırbolar da onu oynasa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 aa ben releaseden önce bitiyor diye varsaymıştım. umutla bekliyorum 2. peçi veya bir nvidia driver'ını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 lan 15 ekimde bitmeyeydi bayramda ne güzel full time takılırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ben çalışıyorum sizde oynamayacaksınız, ohhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ac3 12 dolar olmuş steam'de onu aldım aradaki 15 günde bitiririm diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Abi map çok baydı zaten beni çok problem değil oynayamamak şu anda. Bayramda gezmece tozmaca akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 harita çok kötü zaten ya.başka* haritamı bulamamışlar koyacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Abi Operation Metro manevrası diyoruz bir betaya sikko map koyma stratejisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Obliteration modu geldi betaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sakın türk serverine falan girmeyin zaten 40 kişi oluyor max ve takımındaki 20 kişinin 12 tanesi çatıda sniper oluyor. diğer kalan 8 tanesinden 3ü ise tank alıp suya giriyor. oyunun başında helikopteri kapan salak dağa taşa götürüyor seni C yerine. allahım kabus gibiydi. ayrıca nickim AslanCelal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sen oynama abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 çoooktaaaan aldım bile (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 helikopteri saçma sapan kullananlar çok komik oluyor ya ahah çabalarına hayran kalıyorum. birde içini doldurup daha kaldıramadan düşürenler çok komik oluyor asfljhafs.ben şahsen hiç bulaşmıyorum helikoptere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar