BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yalniz bende bir bug oldu demin, oyunda var olmayan silahlarin bile 500 kill dog tagleri acildi, garip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 çok güzel helikopter kullanıyorum da adam vuramıyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi fps'ye nolmuş lan mediumda akıcı oynayabiliyorum şu anda falan. 60 fps sabit. ne getirdiler abi nasıl bir peç lan o. ki hala beğenmedim oyunu bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya ben hiç dokunmadım, herşey highda sanırım 1 ultra vardı yanlış hatırlamıyorsam. ve akıcıydı yani. öyle çok yeni de değil ekran kartı. atide sorun yaşamadım hiç dediğiniz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 son peçle atiyi optimize ettiler demek ki, nvidia patates oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 peçten önce de iyiydi benim işte. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ben patch indirmeden oynamışım dün akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 patch oncesi, sonrasi degisen bisey yok bende, hersey olabildiginin maksimumunda, fps 60-120 arasi degisiyor. stock asus 780 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 arkidişler nvidia kullanıcıları peçten beri before after deneyimlerini yazar mı acaba? ayrıca sabah postasını ne zaman atıyoruz sayın patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bi 15 dakika falan işim kaldı sonra bi posta uçarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 let me know, açtım profili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Bir kısmını bitirdim işlerimin, ödül kahvesi içip geliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 nvdia kullanıyorum ben patchden öncede sonrada 47-60 arası fps high ultra karışık ama 20 ye droplar oluyor. Problem win7de de çözmeleri lazım şunu yani http://i.imgur.com/D0kur5E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Oyun içi nick nereden değişiyor çok kafası çalışmayan bir arkadaşımız direk isim soyisimle giriyor değiştiremediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 http://battlelog.battlefield.com/bf4/profile/edit/edit-profile/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Xaenin said: Oyun içi nick nereden değişiyor çok kafası çalışmayan bir arkadaşımız direk isim soyisimle giriyor değiştiremediği için. Abi lutfen ifsa eder misin . Kamu yararina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Edriel said: nvdia kullanıyorum ben patchden öncede sonrada 47-60 arası fps high ultra karışık ama 20 ye droplar oluyor. Problem win7de de çözmeleri lazım şunu yani http://i.imgur.com/D0kur5E.jpg sol alttaki cpu gpu değerleri nedir? fps galiba ama cpu gpu ayrı olması gpu-bound ve cpu-bound durumlarını mı gösteriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 win7 e ne zaman optimize edecekler acaba merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 oyun ciktiginda optimize olur muhtemelen. gerci 1 ayda nasil halledicekler bilemiyorum, baya bi adam calisiyo olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 win8 viralidir ya. yeterli reklam yapılınca anında düzeltirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 BioHazarD said: http://battlelog.battlefield.com/bf4/profile/edit/edit-profile/ Abi yok buradan değiştirince olmuyor ya çok acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Tamam bulduk da çok salakça abi, isteyenler buyursun. http://www.youtube.com/watch?v=Z3EUbmTIb3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ahaha bende çok uğraşmıştım onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bilgildak'ın alındığını görünce yıkılmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Editor said: FPS sorunu yaşayan arkadaşlar şu ayarları yapmanızı tavsiye ediyorum... RenderDevice.Dx11Enable 0 RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0 RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0 perfoverlay.drawfps 1 worldrender.motionblurenable 0 worldrender.spotlightshadowmapresolution 256 worldrender.spotlightshadowmapenable 0 worldrender.lighttilecspathenable 0 renderdevice.forcerenderaheadlimit 1 gametime.maxvariablefps 60 //max fps ayarı kendinize ayarlayin renderdevice.triplebufferingenable 0 renderDevice.vsyncenable 0 Bunu C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4 Beta içine user.cfg olarak kaydedin. :)-D AYrıca windows 8.1 de çok daha iyi performanslı çalışıyor haberiniz olsun.Bu ayarlarla DX11'le ilgili herşeyi sıfırlıyon. Ne zevki kaldı oyunun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar