Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aircraft sensi vardı bf3te sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 şu recon videosu bayağı ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 cod tarzı oynuyo o recon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Vingthor said: Fps 60a cikti kendi kendine dun birkac el oynadim gercekten begenemedim ya cok bf3 ama deil gibi Map sikko ya bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 isallah gene betada en dandik mapi koymuslardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Geçen sefer öyle yapmışlardı mapleri görünce çenemiz çıkmıştı, yine aynı şeyi planlıyorlarsa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 aynen betaki map şuan çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 FPS sorunu yaşayan arkadaşlar şu ayarları yapmanızı tavsiye ediyorum... RenderDevice.Dx11Enable 0 RenderDevice.Dx11Dot1Enable 0 RenderDevice.Dx11Dot1RuntimeEnable 0 perfoverlay.drawfps 1 worldrender.motionblurenable 0 worldrender.spotlightshadowmapresolution 256 worldrender.spotlightshadowmapenable 0 worldrender.lighttilecspathenable 0 renderdevice.forcerenderaheadlimit 1 gametime.maxvariablefps 60 //max fps ayarı kendinize ayarlayin renderdevice.triplebufferingenable 0 renderDevice.vsyncenable 0 Bunu C:Program Files (x86)Origin GamesBattlefield 4 Beta içine user.cfg olarak kaydedin. :)-D AYrıca windows 8.1 de çok daha iyi performanslı çalışıyor haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 peç gelmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 geldi de bizim derdimize derman olmadı. oyuna giremiyoruz 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abi map değişirken patladı oyun. ayrıca fps düşmüş en az 5-10 civarında, gayet akıcıydı oyun bende şu an yıkılmış C'de falan ciddi yavaşlama hissettim keyif vermedi çok. doğrusu dreamweaver, ps, excel, 2538 tab açık ama olsun sanmıyorum ondan olduğunu. kötü olmuş daha iyi olacak diye beklerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yüklüyo şu an. full screen sorunumu çözsün yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bende oyunu daha stabil yaptı ama full screen hala yok. bu arada uçan balık sürüsü gördüm sanırım kısa bi süre. güzel bugmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ne var peçde elle tutulur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 full screen dedigin olay ne? full screen acinca maximized windowed modda sacma salak bi goruntu kaliyosa o teamviewerdan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fps düzelmiş sanki lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 hotfix sırf. major bir değişme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 BioHazarD said: full screen dedigin olay ne? full screen acinca maximized windowed modda sacma salak bi goruntu kaliyosa o teamviewerdan dolayi. eyv ya kaç gündür onla uğraşıyorum. düzeldi kapatınca. bu arada fps boş alanda 70-80 aksiyonda 55-60 arası olmaya başladı. en azından benim pc'de +10fln update ile. denemek için res scale olayını %200 yaptım ağladı makine. 20-30 a düştü bi anda. =) geri aldım %100e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ati mi fps artışı alanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 benimki ati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=YtrI-IbVz7g http://www.youtube.com/watch?v=zdhJp5ZdOmQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 asansör deneyi tam bir gay pile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 asansör iyi ya eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Patch benim sistemde FPS'yi biraz arttırdı gibi. Ya da şöyle söyleyeyim, 720p LOW'da oynuyordum, 1600x900 veya 1080p falan rezil çalışıyordu, şimdi 1080p low oynanabiliyor, 1600x900 ayarladım, rahat oynuyorum. Düzeltirler daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 fps biraz artmış galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar