Jaan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Bende 2x 6870 var. bf3 de herşeyi en sona çekipk 40-50 fps alabiliyodm. Şİmdi 20-30 ve orta ayalarda ki low yapsam bile aynı kaldı. Oyunda anlamadığım bir yavaşlık var. Onun dışında recon daki Infrared dürbün çok işlevsel hatta aşırı işlevsel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 isim verin la tek basına cok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 S-H said: bende zaten %100 meeh Ee ben senin yazdigini okuyunca fark ettim 100'den 80 e dusurdum ben artti ne sacma is Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 bi de ben öyle deniyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ilk defa multi bf oynuyorum çok karışık geldi cs gibi oyunlardan sonra =) alışışrız heralde zamanla. aldık bi kere. atmosfer çok iyi ama. çatıda fln fps 80-90 ı vursada yerde büyük çatışmada 45 e kadar fln düşüyor. çıkana kadar biraz adam ederlerse 60 sabit oynanır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fena aktım ya onbaşı da oldum, hangi on acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Genelde fps yüksek olsada gameplayi etiliycek çok kötü fps droplar (spike gibi) oluyor bende. Bakalım teknik açıdan iyileştirmeler ne zaman yapılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 df said: ilk defa multi bf oynuyorum çok karışık geldi cs gibi oyunlardan sonra =) alışışrız heralde zamanla. ben de en son bf2 oynamistim, 3u eski pc kaldirmiyodu :P alismak zaman alcak baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Allah belasını versin bu server browser'ın da, yapanın da, kodlayanın da, düşünenin de. keybindings'e girmek için 10dk loading screen bekledim, son tuşu atarken oyundan attı "idle too long" diye. e oyunu açtır da grafik ayarını, tuş ayarını yapalım embesil tasarımcı. bu dice da cidden kalas şirketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 BF3'te de öyleydi. Default ayarları kullanacaksın mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 neyse bir daha girdim, atmadan hallettim. grafikler çok ağır ama bf3'ten o kadar farkı yok görüntülerin, optimizasyon eksik herhalde. efekt mefekt kapadım, ayar düşürdüm gene takılıyor oyun bf3'te herşey max rahatken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ekran kartı beta driverlarını güncelle, belli bir oranda hızlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 evet iyi fikir, sağol. :) sürücü güncelleyince çok rahatladı cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 unlocklar degismis mi ya, anlamadim. class leveliyla gelmiyo muydu? simdi silahin kendi leveli var galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 silahla alınan kill'ler silahın modlarını açıyor, bf3'te de aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 yok, burda silah turune gore level atlayip sonraki silahi aliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Silah açmak öyle sanırım evet. Mod açmak aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 12.11 beta 11 driveri kullanıyordum bi yıldır. oyuna girerken bu driver önerilmez dedi oyunu açamadı bile. 1 yıl aradan sonra yeni driver e geçtim ben de. 13.10 beta 2. bu rahat çalıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bingildak said: fena aktım ya onbaşı da oldum, hangi on acaba. hacı dün gece 1.5 sularında squadına aktım, o kadar helikopterle atraksiyon yaptım hiç binmedin helime, çok kırıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 df said: 12.11 beta 11 driveri kullanıyordum bi yıldır. oyuna girerken bu driver önerilmez dedi oyunu açamadı bile. 1 yıl aradan sonra yeni driver e geçtim ben de. 13.10 beta 2. bu rahat çalıştırdı. sistemin ne df ? bi de link atabilir msiin driver için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 S-H said: df said: 12.11 beta 11 driveri kullanıyordum bi yıldır. oyuna girerken bu driver önerilmez dedi oyunu açamadı bile. 1 yıl aradan sonra yeni driver e geçtim ben de. 13.10 beta 2. bu rahat çalıştırdı. sistemin ne df ? bi de link atabilir msiin driver için http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx 7970 @1ghz i52500k @4.5 8gb ram 1080p ultra 4xaa ile aksiyonda 45-50 aksiyon dışı 60-80 arası alıyor. bf3 te başta böyleyken optimize edildiğinde aynı ayarlarda aksiyonda 80 veriyor. yakında bu da düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 bombilo said: bingildak said: fena aktım ya onbaşı da oldum, hangi on acaba. hacı dün gece 1.5 sularında squadına aktım, o kadar helikopterle atraksiyon yaptım hiç binmedin helime, çok kırıldım abi keşke bir şey yazsaydın, kesin gelirdim görmedim ki. normalde heliye binmiyorum, 90% ı saf mal oluyor. görev atamıyım yerde tank / flag avlıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 squada yazdım ama gormedın galiba, neyse bende senı yazdım bı kenara :D bundan sonra karsı takıma gecıp sana reskill atacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 beta bende açılmıyor. preorder vermiştim aral dan o da açılmazsa dice forumlarında ağır söveceğim. adamlarda support sıfır böyle bir şey olamaz. iki gün önce support ile iki saat(tam iki saat) konuştuk adam çözüm bulamayınca bira muhabbeti açtı 15-20 dk hangi bira iyidir muhabbeti çevirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar