Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende 2x 6870 var. bf3 de herşeyi en sona çekipk 40-50 fps alabiliyodm. Şİmdi 20-30 ve orta ayalarda ki low yapsam bile aynı kaldı. Oyunda anlamadığım bir yavaşlık var.

Onun dışında recon daki Infrared dürbün çok işlevsel hatta aşırı işlevsel :D
Mesaj tarihi:
ilk defa multi bf oynuyorum çok karışık geldi cs gibi oyunlardan sonra =) alışışrız heralde zamanla. aldık bi kere. atmosfer çok iyi ama. çatıda fln fps 80-90 ı vursada yerde büyük çatışmada 45 e kadar fln düşüyor. çıkana kadar biraz adam ederlerse 60 sabit oynanır sanırım.
Mesaj tarihi:
Genelde fps yüksek olsada gameplayi etiliycek çok kötü fps droplar (spike gibi) oluyor bende. Bakalım teknik açıdan iyileştirmeler ne zaman yapılacak
Mesaj tarihi:
df said:

ilk defa multi bf oynuyorum çok karışık geldi cs gibi oyunlardan sonra =) alışışrız heralde zamanla.

ben de en son bf2 oynamistim, 3u eski pc kaldirmiyodu :P alismak zaman alcak baya :D
Mesaj tarihi:
Allah belasını versin bu server browser'ın da, yapanın da, kodlayanın da, düşünenin de. keybindings'e girmek için 10dk loading screen bekledim, son tuşu atarken oyundan attı "idle too long" diye. e oyunu açtır da grafik ayarını, tuş ayarını yapalım embesil tasarımcı.

bu dice da cidden kalas şirketmiş.
Mesaj tarihi:
neyse bir daha girdim, atmadan hallettim.

grafikler çok ağır ama bf3'ten o kadar farkı yok görüntülerin, optimizasyon eksik herhalde. efekt mefekt kapadım, ayar düşürdüm gene takılıyor oyun bf3'te herşey max rahatken.
Mesaj tarihi:
12.11 beta 11 driveri kullanıyordum bi yıldır. oyuna girerken bu driver önerilmez dedi oyunu açamadı bile. 1 yıl aradan sonra yeni driver e geçtim ben de. 13.10 beta 2. bu rahat çalıştırdı.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

fena aktım ya

onbaşı da oldum, hangi on acaba.

hacı dün gece 1.5 sularında squadına aktım, o kadar helikopterle atraksiyon yaptım hiç binmedin helime, çok kırıldım
Mesaj tarihi:
df said:

12.11 beta 11 driveri kullanıyordum bi yıldır. oyuna girerken bu driver önerilmez dedi oyunu açamadı bile. 1 yıl aradan sonra yeni driver e geçtim ben de. 13.10 beta 2. bu rahat çalıştırdı.

sistemin ne df ?

bi de link atabilir msiin driver için
Mesaj tarihi:
S-H said:

df said:

sistemin ne df ?

bi de link atabilir msiin driver için

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst13-10WINBetaDriver.aspx
7970 @1ghz i52500k @4.5 8gb ram

1080p ultra 4xaa ile aksiyonda 45-50 aksiyon dışı 60-80 arası alıyor. bf3 te başta böyleyken optimize edildiğinde aynı ayarlarda aksiyonda 80 veriyor. yakında bu da düzelir.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

bingildak said:

fena aktım ya

onbaşı da oldum, hangi on acaba.

hacı dün gece 1.5 sularında squadına aktım, o kadar helikopterle atraksiyon yaptım hiç binmedin helime, çok kırıldım

abi keşke bir şey yazsaydın, kesin gelirdim görmedim ki. normalde heliye binmiyorum, 90% ı saf mal oluyor. görev atamıyım yerde tank / flag avlıyorum hep.
Mesaj tarihi:
beta bende açılmıyor. preorder vermiştim aral dan o da açılmazsa dice forumlarında ağır söveceğim. adamlarda support sıfır böyle bir şey olamaz. iki gün önce support ile iki saat(tam iki saat) konuştuk adam çözüm bulamayınca bira muhabbeti açtı 15-20 dk hangi bira iyidir muhabbeti çevirdik.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...