Edriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yere bıçak atıp üstüne atlıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 göstere göstere bıçak atıp bilerek counterlamayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 lan nerden indiriyoruz bunu ya? originste yok beta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 We are preparing for the Open Battlefield 4 Beta. Until the Beta is live, you will not be able to access the Battlefield 4 section of Battlelog. YA HADİ AMA YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 YA NERDEN İNDİİROYURURUZ OPEN BETAYI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 vintora cevap vermeyeni oyun cıktığında stalklar reskillerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Kudursun pezevenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 gerziekalı feysbuktan cevap verdin. kudursun diyor. buda ayrı bir mal mıdır sempatik midir nedir anlayamadım ki hiç onosbu çocuğu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Open betayı nerden indireceğimizi biri öm liyebilir mi ? :S Edit: Origin cliente de bulamadım offical sitesinde de körmüyüm :/ Edit2: buldum tamam -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arkadaşlar lütfen adam öldüreceğim. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Vinggore/stats/369376587/pc/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Origin > Demos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 damien delikanlı adamsın bende kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 link niye cikmiyo ya sdf neyse http://bit.ly/18XUJvN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 acildi bu arada, nick vitaefinis eklemek isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ben de hala cıkmadı libraryde ya? edik: cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 2 gundur iyi idi ama bugun surekli oyuna girsem bile 1dk sonra timeout cakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Xaenin said: Kudursun pezevenk. Vingthor said: gerziekalı feysbuktan cevap verdin. kudursun diyor. buda ayrı bir mal mıdır sempatik midir nedir anlayamadım ki hiç onosbu çocuğu ya http://i.imgur.com/tbOhgIt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 DareJedi said: 2 gundur iyi idi ama bugun surekli oyuna girsem bile 1dk sonra timeout cakiyor. punkbuster sorunu olabilir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 open beta başladı hala şu http://battlelog.battlefield.com/bf4/forum/threadview/2955064762670505732/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 şuralarda oynasanıza http://i.imgur.com/xbTobCT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi çok iyi ya. ana avrat küfür edecek millet, reskile bağlayacaksın milleti, klavyeler kırılacak falan sdfs turk sunucuda fps oynamak, adriana lima yerine songul karlıyı seçmek gibi. o kezbanlığı kan çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 ping için demiştim ben (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 uzaktan bağlanıp açtım dl. eve zaten 12 gibi anca giderim bari gidince hazır olsun. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 TR serveri falan ıyyy 40 ping varken işim olmaz go go germany. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Beta oyunu almak konusunda çok ciddi tereddüte düşürdü beni. Bu ayın sonuna kadar oyunu optimize edebileceklerini pek düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar