BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ben cod1'den cod:mw3'e kadar butun hepsini oynadim, bf1-2 de oynadim. apples and oranges direk bu iki oyunu karsilastirmak. tek ortak noktalari karakterin silah tutuyor olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aynen öyle, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bombilo said: Şimdi şöyle rephrase edeyim soruyu o zaman, 3 arkadaş oynuyoruz biz genelde online oyunları. Zaten yaz maz ayağına doğru düzgün oyun yoktu wow'da arena fln takılıoduk. Şimdi ama yeni birşeyler oynasak diye düşünüyoruz. Geçen sene BF3'ü bi kaç ay beraber online oynamış oldukça da eğlenmiştik. Şimdi soru, BF4 hype yaratım mı arkadaşlar arasında, yoksa beklentiye boşuna girmeyelim mi? update: bide 7970'ü olup performansı değerlendirecek var mı? open beta gelince performansı söylerim. ama nette ultra 4xaa ile 50 küsürlerde gezindiğini duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 şu microstutter olayını çözebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bf3 http://img27.imageshack.us/img27/7904/0ile.jpg bf4 beta http://img706.imageshack.us/img706/6849/l3c1.jpg şundan dolayı oynanmıyor benim sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 win 8 çözüyomuş micro stutter'i bu DRM'leri nasıl açıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Sli microstutter i mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 program güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 vayy tr server çıkmış official 7 ping verio ^^ BF4 BETA - Conquest Large - Turkey # 34 - TrinityGames.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Bizleri banlamaktan bıktılar herhalde. Artık official server açmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Hass. SUNUCU ALIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 pati serverı olsun! 2 gün girip sonra bir daha suratına bakmayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 al da level kasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yillik 718$ Gelin 3-4 kisi girelim emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ben aldim bile server ama betada gelmiyo sonra gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 türk serverları iyi oluyor, [TURK] diye klan açıp, 32 kişilik serverda 20 kişiyle girip aynı takıma doluşup bir bok yaptığını sananlar diğer serverlara yığılmıyor rahat rahat oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 valla türk serverında oynanmaz. düşük ping müthiş olur ama işte köylüyüz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 open beta türkiye saatiyle ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bende aynı sorunun cevabını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 open betaya herkes katılabiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Herkes katılabiliyor... yarın saat 12 yada 15 civarı açılacak beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Editor said: Ben aldim bile server ama betada gelmiyo sonra gelcek 64luk mu aldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yarin icin izin aldim ben de isten. awyiss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 lan ne güzel eski ekip toplanmış bi sunucuya yardırıyolar biz loading i geçemiyoruz lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar