Moss Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 walla 4 gunden beri bi gidim ilerleyemedim her seferinde 10 k repair parasi oduyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ulan 200 saatlik oyun sürem var. yine de bugüne kadar bir tane dandirik legendary düştü, daha set item görmedim. artık düşerse de lore sanar geçerim herhalde. bana bir ayda 100 legendary düşüyo diyenler nasıl düşürüyor, anlamıyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 niye bu kadar kasiosunuz ki alt tarafi oyun ticarete donusturmeyelim biz 4 arkadaas dandik gearla ole kalka keyifle oynuyoruz tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 abi ne ticareti, belimi doğrultup yeni item alamıyorum ki çıkanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 300k lık itemları vendora satarsan doğrultamazsın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Kaç MF ile farm yapıyorsunda 200 saatte 1 tane legendary düşürüyorsun. Hem sıfır MF oynayıp, hemde gir çık mı yapıyorsun oyuna. ilk günden beri MF kasıyorum, sürekli arttıra arttıra devam ediyorum, buffsız 100+ MF olana kadar legendary görmedim ben. Buffsız 250 yi geçtiğimde artık düzenli düşmeye başladı. Şimdi buffsız 328 ile oynuyorum, bugün bile 3 tane düştü legendary. Haa hepsi çöp tabi ama düşüyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 50 mf ile vp buffuyla 2 tane legendary düşündüm son 2 günde,çöp çıktı ikisi de o ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ya düşen sarılar da çöp. sıfır veya sıfıra yakın mf. bazen bir itemle 15-20 ya geliyor ya gelmiyor:) ama valoru stackleyip geziyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 gene çöp olsun ama renkli düşsün istiyorum bühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Yok valla bana düşen sarılar artık hiçte çöp olmuyor. Nerdeyse her on sarıdan altı-yedi tanesi 6 özellikli çıkıyor bana. O sebeple en az günde 1 tane 1m üstü sarı bulmaya başladım. MF gearın yanına dps gear bile kastım, act 3'ü mf gear ile farmlıyorum. Sağlam dps gear topladım, elite gelince geçiyorum dps geara son ana kadar indirip gene mf'ye dönüyorum falan. Ama ala en baba itemleri paso normal moblardan düşürmeye devan ediyorum. O sebeple hep mf ile gezmeye çalışıyorum. 5x bufflı 403 gearla 35k dps var hayvan gibi oldu gear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 goldbären said: ulan 200 saatlik oyun sürem var. yine de bugüne kadar bir tane dandirik legendary düştü, daha set item görmedim. artık düşerse de lore sanar geçerim herhalde. bana bir ayda 100 legendary düşüyo diyenler nasıl düşürüyor, anlamıyorum arkadaş. ahahaha 140 saat oynadım bir şey düşmedi diye vent isyan ettim...160 oluncaya kadar 10 üstü legendary 3 set item düşürdüm.Saçma sapan bir olay bu drop rateler takma kafana sıkışmıştır skill gelmiyordur,açılır de geç ^^, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 vita dex cold resist attack speed crit ring düştü geçen sanırım şu oyunda düşürüp kullandığım tek drop oldu direk 5k arttırdı dpsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ben gangren'in viktorun falan oyununa girip mf'sini gimpliyorum üstüne legendary düsürüyorum kendime cıkıyorum sonra oyundan küfür edio asdfasdff bul-kathos falan dahil olmak üzere suana kadar 5 tane legendary düsürdüm ki acaib casual oynuyorum daha geçen hafta 60 oldum falan o derece. sizde bulun nolifer arkadaş sömürün mf'lerini sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 rusty mace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 1'deki en iyi dropum arkadaşların ahden aldığı itemları act 2de iki saniyede bir ölmeyeyim diye yere attıkları silahtır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 250 mf den sonra basa sarma mekanigi hala devam ediyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Çoğu kişi mf yerine gf kasıyor gözüküyor daha mı mantıklı acaba item düşmeyince bir işe yaramıyor düşerse ok bir seferde 10-80m arası kazandırabiliyor ama 200de 1 ihtimal fln sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 eğer bot değilsen gf kasmanın ne ufak bir mantığı yok. Adamlar botlarla milyarlarca M gold sokuyor piyasaya, paranın değeri çok düşük. Senin 1 ayda kasacağın para 7-8m iken MF ile bu 15-20m olsa ne olur olmasa ne olursen söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 DareJedi said: Çoğu kişi mf yerine gf kasıyor gözüküyor daha mı mantıklı acaba item düşmeyince bir işe yaramıyor düşerse ok bir seferde 10-80m arası kazandırabiliyor ama 200de 1 ihtimal fln sanırım. Ranking lerden bakıyorsan onların hemen hepsi bot, o yüzden GF kasmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 bu gun bayya güzel bir item düştü aluriel kardeşim bile beğendi 909.9 luk legendari barbar sol kol the three hundredth spear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2012 alurielin gözü var o silahta ondandır :P ilk işin o soketteki emeraldı geliştirmek olsun. damajın artacak baya sen de sevineceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 goldbären said: alurielin gözü var o silahta ondandır :P ilk işin o soketteki emeraldı geliştirmek olsun. damajın artacak baya sen de sevineceksin. o silah kardeşimin evinin kapısının önünde ... olsun :) onunla ilk karşılaşmamızda yardım edelim derken bir t3 tengu vermiştik konkodr güçlerine :),bir tenekeden silâhı mı kıskanacaz :) şimdi para biriktiriyoruz aluriel kardeşimiz alış-verişimizi yapıyor sağ olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 abi o tenguya hala üzülüyorum ya aklıma geldikçe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2012 Aluriel said: abi o tenguya hala üzülüyorum ya aklıma geldikçe :( boş ver dolu gelsin :) o zamanlar züğürttük az da olsa yastık altı vardı yenisini aldık ta şimdi oyle mi SA VE KOÇ la yarısıyoruz hamdolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar